20.GEÇMİŞTEN KAÇIŞ

5.2K 312 283
                                    

Zaman izimizi, ikimizi siler
Kiminin acısı kalır, anıları gider
Daha gençsin, ah, gülüp oyna sen
Son durağın benim evim olsun...
♧♧♧♧♧♧

                   🗡️|Asena&Baybars|❤️‍🔥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🗡️|Asena&Baybars|❤️‍🔥

Asena Tugalay: Dişi Kurt, yeniden doğuş ve gerçeklik.
Elfida Altınsoy: Gözden çıkarılan, geri de bırakılan.
Baybars Kılıç: Zengin, kuvvetli, koruyucu Kaplan.

Savaşı kazanmak için sonunda birileri mi ölmeli yoksa kayıpsız savaş mümkün müydü? Her savaşım da bedenen olmasa da ruhen kayıp veriyordum. Peki Aşkın kazanması için aşıkların ölmesi gerekir miydi? Gerekirdi. Ben zaten ölmüştüm ama ortada ne kazandığım savaş ne de aşk vardı...
Uykusuz kaçıncı gece? Saymayı hangi gece bırakmıştım ki? Peki silahım, onu ne zaman bırakacaktım? Gözlerim de en az kalbim kadar yanıyordu, uykusuzluktan...

Asena hiç iki gecedir uyku görmeyen gözlerini camdan çekti, güneş doğmak üzereyken kimse giremezdi. Yastığın altında olan elini silahı ile birlikte çekti, uykusuzluktan kan çanağı olmuş gözlerini birkaç kere kırpıştırıp yerinden doğruldu.
Bir süredir inzivaya çekilmiş çok az insanlarla iletişim kuruyordu, iki gündür Şırnak'taydı. Herkes evine dönmüştü, bir kişi eksiklerdi ama dönmüşlerdi...

Asena duyduğu şeyden beri sürekli fevri davranıp herkesi tersliyordu, Baybars ile ilk günkü gibi kedi köpeğe dönmüştü. Baybars sürekli ona "anlat artık şu sakladığın şeyi" deyip duruyordu. Ama asla açıklamayacaktı, ona acısın istemiyordu.

Asya'dan Kaan'a kadar herkes bir kere odasının kapısını tıklatmıştı, hepsine aynı şeyi söylemişti, "hastayım, yalnız olmaya ihtiyacım var."

Bir tek o, Baybars çalmamıştı. Baybars'ın sinirleri epey bozuktu, tim açığa alınacaktı ve yakında hepsi heyetin karşısında savunma yapacaktı, zaten Asena'nın Yunanistan'dan kalma davası hala devam ediyordu.

Merak ediyordu, Baybars ne haldeydi? Hiç mi merak etmiyordu? İnsan gelir bir sorardı ama sanki Asena suç işlemiş gibi gelmiyordu. Tamam işlemişti ama Baybars bilmiyordu...

Düşünmeyeceksin kızım, bırak sormasın ona mı kaldın sen? Kardeşi bile ondan çok soruyor ulan...Tamam günahını almışım bıcır şey kardeşiymiş amma tatlı he...Abisi gibi boncuk boncuk gözler, okka bir burun...Resmen Kılıç genleri tüm hakları almıştı. Ay sanane kızım, kalk bir kendine gel. Evini bir dip köşe sil, Baybars'tan nefret et, işini yap.

Asena yataktan fırlayıp yerdeki tehlikelerini ayağına geçirdi, özenle boyattığı saçları yağlanıp çalı süpürgesine dönmüştü, acilen duşa girmeliydi.

KARTAL İHTİLALİWhere stories live. Discover now