14.ADALETİN BU MU?

7.5K 389 249
                                    

Üç şey uzun süre saklanamaz;

GÜNEŞ,AY VE HAKİKAT...

Mabel Matiz- Antidepresan 🫀

"İntikam peşindeysen iki mezar kaz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"İntikam peşindeysen iki mezar kaz." demiş Konfiçyus. Eğer hırsınızı, intikamınızı ve sırrınızı birleştirmeye kararlıysanız kendiniz içinde bir mezar açın çünkü bu üç duygu sizi yok edecektir. Özellikle sırrınız, iki kişi sır saklayabilir ama taraflardan biri ölüyse...

"Bütün sırrım sadece sen ol isterim, yalnızca cinayetim sen ve duygularım olsun isterim." İçine doğru böyle haykırmıştı Asena, karşısındaki adamın derinliklerinde kaybolurken yalnızca içine bağırmıştı.

Baybars elini Asena'nın bel oyuğuna yerleştirip kendine doğru yasladı, parmaklarındaki sıcaklık Asena'nın soğuk tenine temas ederken sanki hiç yağmur yağmıyormuş gibi yalnızca Asena'nın gözlerine baktı, baktıkça tüm yalanların içinde gerçekliğini ve atan kalbini buldu. Kalp atışını göğüsün de bile hissedebiliyordu.

"Bu yalanlarına rağmen gözlerinin içinde kaybolmayı diliyorum bu gece, tüm karanlık ve yalanın içinde gerçek sen ol istiyorum." diye içine fısıldadı, yıllar sonra kalbinin biri için hareketlenmesi onu endişelendirmiyordu ya da vicdanı eskisi kadar sızlamıyordu. Ya bir şeylere inanmış gibi yapıyordu ya da hiçbir şey bilmiyordu.

Dudaklarını Asena'nın dudaklarına yaklaştırdığında bir süre dudaklarından süzülen yağmur damlalarını izledi, dudaklarını yana kıvırıp gülümsedi, "Unutma gri kafa, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır, onları mezara götüremezsin.."

Asena konuşmak içi defalarca dudaklarını araladı, hatta dalga geçeceği şakalarıda hazırdı ama hiçbirini yapamıyordu. Hayrete düşüyordu, karşısındaki kişi nasıl bunca kötülüğe sebep olabilirdi? Akıl alır iş değildi. Kalbinin, ta kalbinin içinde hissediyordu sanki ikisi de aynı melodide atıyordu ve bu korkunçtu.

Baybars aklı ile oynuyordu...

İki elini göğsüne bastırıp onu hızlıca ittirdi, "Senden nefret ediyorum Kılıç ve yaşamım boyunca edeceğime söz verebilirim."

Baybars'ın kaşları hayretle büzüldü, Asena'nın bu sözlerine çok incinmişti, bu gece herkes tarafından çok incinmişti ama yine de yüzünde alaycı bir gülümseme vardı.

Kollarını göğsünde birleştirip kaşlarını havaya kaldırdı, "ben olsam yiyecek gibi baktığım kişiye böyle sözler vermezdim, sonra Allah korusun aşık falan olurum..."

Aşık falan mı olurum? Olamazsın! Aklımla da oynamazsın. Sende ona aşık olamazsın hani intikam? Adamı öpsen sonu yatakta bitecek sabahına bülbül gibi şakıyacaksın bir sus be kızım! Saçmalama saçmalama!

KARTAL İHTİLALİWhere stories live. Discover now