Má mě rád!

487 49 3
                                    

Spokojeně jsme leželi na zahradě, když Veri s Ezrou přinesli na táci nakrájený meloun, jahody, nektarinky, hroznové víno a spoustu dalšího ovoce. S chutí jsem si vzal jahody a sledoval Harryho, který se marně snažil rozdělat banán. Byl tak sladký, když jemně vyplázl jazyk a svraštil čelo. Se smíchem jsem mu ho vytrhnul z ruky a jednoduše ho rozdělal. Nahněvaně se na mě zamračil a vzal si ho zpátky. Asi se snažil být erotický, když si ho pomalu zasunul do pusy přičemž se mnou udržoval oční kontakt. Výsledkem byllo, že se zakuckal a začal ho prskat všude kolem. Měl jsem chuť se začít smát, ale když jsem viděl jeho vyděšený obličej hned jsem za ním přidřepl a dlaní ho udeřil mezi lopatky, aby to lépe vykašlal. S opatrností jsem mu podal sklenici džusu a opět si sedl na svémísto vedle něj. Sledoval jsem ty dva blbečky, kteří se navzájem krmili vínem a láskyplně se na sebe usmívali. Na dece veldle nich seděl David a do pusinky si cpal jahody. Rose ležela spokojeně na břiše a hrála si. Nicolas seděl na trávníku vedle deky a něco skoumal v trávě. Představil jsem si jak se svou vlastní rodinku tu budu vysedávat a budu spokojený. Nedokážu si svoji budoucnost představit bo boku štíhlé brunetky či jiné ženy. Představa starého Harryho by nebyl až zas tak špatný nápad, ale přecejenom jsme na začátku vztahu, jestli se to tak dá vůbec nazvat, protože pár polbků ještě neznamená společný život, ale kdo ví, co se z toho vyvine...

Z mého přemýšlení mě vytrhla až Veronica, která mi silně třásla rameny. Omluvně jsem se na ní usmál a přijal její nataženou dlaň, abych se mohl lépe zvednout.  Mezitím co jsme se procházeli po té nejudržovanější části zahrady, které dominoval malý rybníček, který ve stínu velké vrby vypadal naprosto kouzelně, mi vyprávěla zážitky z dovolené, a že jich bylo! Ani jsme si neuvědomil, že jsem jí tak trochu přestal poslouchat a místo toho jsem se upřeně díval směrem kde seděl Harry a se smíchem si hrál s Nikolasem, jejich druhým synem. Běhal s ním po zahradě a u toho se smál jak Niki, tak malá Rose, která je bystře pozorovala. Na tváři se mi objěvil úsměv, aniž bych se o něj musel pokoušet.

,,Myslím, že by to mohl být on, Louisi.'' Překvapeně jsem se na ni podíval nechápajíc, kam tím míří.

,,No Harry přece.'' Asi si sedím na vedení, přotože mi to stále nedochází.

,,Lousi Williame Tomlinsone!'' Zvíšila na mě se smíchem hlas a pěstí mě jemně udeřila do ramene. ,,Snažím se ti tu vysvětlit, že vím, že Harry je tvůj přítel a moc ti to přeji. I dětem by se evidentně jako stríček líbil!''

Tímhle mi docela vyrazila dech, nejenom, že mi tu tvrdí, že Harry je můj přítel, ale ona chce abych si ho vzal! Když mi po dlouhém domluvání uvěřila, že to zatím můj přítel není, nenechala si vzít fakt, že mě má taky rád. S úsměvem na tváři jsem se na něj zase otočil. V tu chvíli si zrovna rukou prohraboval neposedné kudrlinky. Zapedající sluníčko tomu dodávalo nádherný podtext. Na vteřinku se naše pohledy střetlli, ale mě to i tak připadalo jako několik dlouhých minut. Zase jsem si připomenul jak je nádherný. S úsměvem, který mu vytvořil na tvářích hluboké, roztomilé jamky mi zamával, jako to dělávají zamilované puberťačky. Zvedl jsem se z lavičky a mířil jsem si to jeho směrem. Veronica se ke mně se smíchem přidala. Harry mě se zaujetím sleoval, jak si to k němu mířím, náš oční kontakt přerušil jen tahdy, když podával Nikolase jeho mamince. Přišel jsem až těsně k němu, že se naše břicha, spíše teda jeho podbřišek a moje břicho dotýkali. Chvilku jsem nic nedělal a vyčkával, jestli něco udělá on. Harry mě ale nepřestával upřeně hledět do očí. Pořád se u toho roztomile culil, teprve když jsemse vyzvedla na špičky udělal ten nepatrný pohyb a spojil naše rty. Mezi polibky, které nebrali konce jsem mu zašeptal frázi, kterou jsem mu chtěl říct už od doby, kdy jsem ho viděl. Prvně na mě koukal jakoby se snad chtěl ujisti, jestli si z něho nedělám srandu, ale po chvilce se na mě krásně usmál.

,,Taky tě mám rád, Loui. A rád bych byl tvůj přítel.''

V tu chvilku mi v břiše vybuchla bomba napěchovaná motýlky a nad hlavou vypukly stovky ohňostrojů. Nebyl jsem mu na to říct nic víc. Jen jsem si ho přitáhl do pořádného objetí a pusinkoval ho po celým obličeji. Nenápadně, aby to Harry neviděl jsem si setřel jednu neposednou slzu, která mi sjížděla po tváři.

,,Harry..''

,,Hmm?''

,,Co na to řekne Ann?''

Harry mě jen jemně pohladil po tváři a řekl:,,Nebojse, už jsem jí to řekl.''

No to si ze mně dělá srandu né? Tduhý šok během jednoho odpoledne! Od prvně řekne jeho mamce, že by se mnou rád chodil, ale čeká dokud se ho na to nezeptám já! No Velebnosti.

Stáli jsme v objetí uprostřed obrovské zahrady několik minut. Chvilkami jsem si vychutnával jeho polibky, chvilku jsme si šeptali krásná slůvka, typu kdo má hezčí zadek, samozřejmě že já, nebo se jen oblímali. Z našeho rozjímání nás vytrhly až dešťové kapky dopadající na naše tváře. Vyděšeně jsem se podíval naoblohu a uvědomil si, že modrou barvu vystřídala tmavě šedivá. Ruku v ruce jsme běželi k domu. Veri s Ezrou zrovna odnášeli domů poslední zbytky jídla a věcí co by neměli zmoknout.

Doma jsme včecho nádobí naskládali do myčky a věci které už stačili zmoknou na topení. Jelikož jsme měli všichni mokré věci, vydali jsme se do mé ložnice, abych každýmu dal něco na převlečení. Veronica se se smíchem navlíkla do trička ,,Sorry girls, but I suck dick'' z čehož se odmítala vysvléknout. Dále mi zabavila jedny tepláky a se smíchem odběhla do přízemí. Když jsme hledal Ezrovi nějaké super velké triko, periferně jsem viděl Harryho který si oblíkal jedno z mých oblíbených. Pro sebe jsem se musel usmát.

Dole nás čekalo jedno překvapení v podobě popconu a chipsů roztříděných podle příchutí do misek a rozestavěné po konferečním stoečku v obíváku, a druhé v podobě Ann a Em které se s námi radostně vítali. Mezitím co Ann připravovala s Veronicou večeři a Ezra hlídal děti. Mi s Harrym jsme se rozvalili na gauč a sledovali hokej.

Celý veřer se dům otřásal smíchy. Do dvanácti jsme hráli monopoly, přičemž jsme se neustále smáli,tomu jak se Harry rozčiloval když prohrával, přičemž jsem ho neustále ujišťoval, že harje dobře. Další návali smíchu jsme dostávali vždy, když nám Ezra vyprávěl vtipné zážitky z jeho vyjížděk na motorkách s přáteli.

Když po páté v ředě vyhrála Veronica vzdali jsme se šance na výhru a šli spát. Veronica s dětmi a Ezrou se automaticky přesunuli do Pana Náhrdního, a Ann také odešla spát. Podíval jsem se na Harryho, který měl hlavu položenou v mém klíně a spokojeně se usmíval ze spánku, kterým mi tu  už pár minut zabraňuje jakýkoliv pohyb. Něžně jsem ho pohladil po váři a políbil na čelo. Opatrně jsem vylezl z pod něj, pozhasínal svíčky, vzal ho do náruče a šel s ním do ložnice.

Když jsem ho ukládal do postele, rukou si mě přitáhl a rozepalým hlasem se mě zeptal, jestli s ním nechci zůstat u něj v pokoji. Se smíchem jsem za sebou zavřel dveře a vyvedl ho z omylu, jelikož jsme byli v mé ložnici a né v té jeho, takže je samozřejmé, že si za ním přilehnu. Načež jsme si sundal triko i tepláky a sedl si na jeho půlku postle. Harry se na mě díval docela udiveně, když jsme mu začal stahovat i jeho tepláky, které jsem společně s jeho trikem odhodil na podlahu, kde se válelo i to moje. Převalil jsem se přes něj na svou půlku. Jelikož si ten zmeteček přivlastnil celou peřinu musel jsem se kněmu chtě nechtě přitulit a trošku si jí přitáhl. Tímhle gestem jsem ale rozjel hru ,,kdo bude mít víc peřiny tak vyhrál'' . Udýchaně jsem se svalil na postel a nechal ji Harrymu, který se ani ne po necelé vteřince přetočil čelem ke mně a peřinu mi milosrdně nabýdl. Ještě než jsem usnul cítil jsem jak mi dal polibek do vasů, chytil mou ruku, propletl nám nohy a svou hlavu si opřel o mé rameno. Poslední co si mapatuji je, že jsem se cítil šťastný, opravu šťastný.

Tákže....teď tu byli dva díly rychle za sebou! :O Jelikož jsem nemocná a doma se nudím! :D Příští týden nebudu chodit na tréninky, takže jich ještě pár přidám :3 :3  

PS: 1414 slov :'))

S Lásko Vaše Kate.Pros :8

DárceWhere stories live. Discover now