Asistent

456 49 4
                                    


Ráno mě probudila hlasitá hudba, která sem doléhla z přízemí. Byla to písnička, kterou by mohla pustit takhle po ránu jenom jediná osoba na světě( teda divil bych se, kdyby jich tu běhalo víc!).

Harry se vystrašeně posadil na posteli a načež sebou plácnul zpátky a přetáhl si přes hlavu peřinu. Musel jsem se kousnout do rtu při pohledu na tu peřinu, která v místě kde měl hlavu tvořila obrovskou hromadu a končila mu někde nad bedry, takže mu odhalovala černé prádlo na dokonele vypracované zadnici. Neodolal jsem a natáhl se k němu a rukou ho přes něj plácl. Ten hlasitý výkřik, který ze sebe vydal bych přirovnal spíše k jekotu malého dítěte a né dospělého muže. Než jsem se stačil jakkoliv bránit dopadla na mě peřina, kterou byl přikrit a dočista mě zavalil svým tělem. Snažil jsem se z pod něj  vyvlíct, ale po několika minutách boje jsm se vzdal a přestal sebou házet. Nakonec mi za několik drobných úplatků dal milost a já se konečně vyhrabal zpět na svobodu. Než jsem se stačil zorientovat v pokoji, Harry se na mě vrhnul. Ležel jsem na zádech přičemž si na mě obkročmo sednul a ruce mi držel těma svýma nad mou hlavou. Vyjukaně jsem na něho koukal a čekal na jeho reakci. Jen se lehce uchechtl a políbil mě jemně na rty. S tou jemností jsem moc nesouhlasil a do našeho polibku vnesl trochu drsnosti a vášně. Teda spíše drsnosti. Jen co na mi na okamžik uvolnil stisk na zápěstích, překulil jsem ho pod sebe. To se mu moc nelíbilo a tak sme sse přetaovali o místo nad tím druhým dokud jsem šokovaně nezjistil, že půlka mého těla už není na posteli. Při dalším nepatrným pohybu jsme s žuchnutím dopadli na zem, kde jsme zůstali jen tak ležet. Lehce jsem se vyzvedl na lokty, abch na něj lépe viděl. Se zaujetím si mě prohlížel jako bych měl místo nosu chobot, ale nakonec se nade mně nahnul a jemně mě políbil na rty, mezi které mi pošepkal, že by rád šel na snídani, ale nechce se mu ze mně slézt. Při jeho dechu  který mi lehce dopadal na dvoudenní strniště mi běhal mráz po zádech a celý se třásl. Rukou jsem mu zajel do vlsů a s úsměvem mu je odendal z čela.

,,Měl bych se nechat ostříhat! Mám to dost dlouhý.'' Suše poznamenal. 

,,V žádném případě!''

,,Proč?''

,,Je to... Sexy.''

Po tomhle hlavu trochu sklonil, ale i tak jsem viděl, jak se mu na tvářích vykouzlil úsměv, přičemž odhalil své božské ďolíčky.

Jemně si skousnul ret.

,,Takže si myslíš, že jsem sexy jo?''

,,Řekl jsem, že tvé vlasy jsou sexy...Ne že ty jsi sexy.''

,,Pchee...''

Jakmile se trochu odtáhl z mé blískosti, rychle jsem ho k sobě přitál zpět. Políbil jsem ho na krk a zasypával ho polibky.

,,Ale jestli to chceš slyšet..''

,,Chci!''

,,Jsi strašně sexy. Když tě vidím ráno povalovat se v mé posteli, nejradši bych odhodil tu masku slušňáka, a ...''

,,A co?''

Podíval se na mě nepřstávajíc si kousat spodní ret.

,,Co by si udělal, Lou?''

Mé jméno prohodil s takovou rajcovností, že to ani nebylo možný.

,,Vzal bych si tě Harry. Celého celičkého bych si tě vzal do parády, ale neudělám to dokud si to nebudeš přát.''

Sotva jsem to dopověděl,doslova se na měvrhl a bral si mé rty, jakoby mu patřili.

,,Děkuju.''

DárceWhere stories live. Discover now