Vánoční díl- Líbačka

437 46 11
                                    

Merry Christmas! *-* 
Věnováno:  KristnaNehansk, MisulkaL, LarryShipperSK, Larrynkaa a carollxx 3:)

Zpocené vlasy se mi lepily k sobě a vytvářely tlusté prameny, jež mi Harry, velkou třesousí se dlaní jemně odendával z očí, do kterých mi neposlušně padaly. Dlaně jsem mu položil na líce, které měl načarvenalé. Palcem jsem nejprve přejížděl po spodním rtu, poté jsem jím přešel po bradě, kde jemnou kůži zdrsňovalo neoholené strniště..

 ,,Bál jsem se, jak zareaguješ..''
,,Blázníš? Jak by ses zachoval ty, kdybych se ti vřítil do pokoje a vyznal lásku?''
,,Asi bych na tebe zůstal zírat s otevřenou pusou.''

Odpověděl jsem mu po pravdě. Na to, že jsem mu to řekl, že jsem se odvážil!  jako první, jsem byl moooc pyšný!

,,Pusu si šetři na nco jinýho!''

Pooooočkat! Že by se nám Hazzoušek trochu rozjel? No tak to si nechám líbit!

,,Na co bych si jí měl podle tebe potřebovat?''

Kdyby jste viděli ten jeho dokonalý úšklebek, asi by jste se na místě skáceli, já jsem díkybohu seděl na lehátku, takže jsem jen sebou plácl do rozhrabané peřiny a tupě čumákoval do stropu.

,,Myslím, že ti to někdy dojde!''

Dělá si srandu ten hoch? Jestli naráží na to, co si já myslím, a doufám, že vy víte, co bych si asi tak mohl myslet, tak na to se teda těším!

Nejsem žádný perverzák, to jako ne, ale když ho vidím.... mmm..

Mezitím, co jsem se zaobíral touhle krásnou myšlenkou, Hazz se zvednul a odešel někam do chodby. Naklonil jsem se abych viděl, kam jako jde. Zrovna zacházel do některých dveří, přičemž tak vtipně koutil zadkem. Hádám, že to je koupelna, protože ta je vždy společná pro dva pokoje vedle sebe a chodí se do ní z chodby obou pokojů.

,,Hazz, co tam děláš?''
,,Vydrž, jen hledám nějaku nádobu, do čeho bych dal ty růže!''

Mezitím mi pohled automaticky zabloudil ke květině, kterou jsem takticky odhodil na stůl, když jsem líbal Harryho. V místě, kde byli růže převázané modrou stužkou, měla v průměru asi jako má zatnutá pěst. Tak to jsem zvědavý, jak si ten Cukrouš poradí!

,,Ty tam tu vázu snad vyrábíš né?''

Jej co jsem to dopověděl, Hazz už vylízal z koupelny a rošťácky se na mě usmál.

,,Harry?''

Nevěděl jsem, jestli tu jeho nádobu sebral v memocniční jídelně, nebo jí takhle mají normálně všichni pacienti v koupelně .

,,Copak?''
,,Počat, takže abychom jsme si to ujasnili, ty jsi přitáhl hrnec??''

...Ano hrnec, dámy a pánové!
,,Jop!''

Ne, nejsem idiot, ten kluk váže přišel do pokoje s hrncel v ruce. Vzal jsel si ho od něj, a jelikož to byl hrnec, ve kterým by se napohodu uvařit polévka pro dvacet lidí, a Hazz ho chytře naplnil vodou, byl docela těžký. Samozřejmě jsem na sobě nedal nic znát, ale s úlevou ho položil na stůl, Vložil jsem do něj růže a stažil se to dát doprostřed stolu. Mezitím, co jsem se to snažil hezky naaranžovat, Harry ke mě zezadu přistoupil, dlaněmi mě objal kolem pasu a nakonec je spojil na břichu, hlavu si spokojeně položil na mé rameno. V první moment jsem byl docela překvapený, ale jakmile mě jemně políbil na kůži na krku hned pod ouškem, všechna nerozvážnost opadla a užíval jsem si to...

DárceWhere stories live. Discover now