17| psychology

14.8K 2K 1.2K
                                    

Selam canlarım nasılsınız? Umarım iyidinizdir çünkü ben çok iyiyim

Yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz o kadar heyecanlıyım ki size anlatamam şu an en kısa sürede final bölümünü yazmak ve atmak istiyorumm

Medyada benim çizgi çalışmam var kendi kafamdan uydurduğum şey çok hoşuma kaçtı ve fotosunu çektim sşfşdigmxlgdçgşdi

Neyse uzatmadan sizi bölüme alıyorum

Hepinizi seviyorum, iyi okumalar!
__

''Ne izliyorsun Taehyung?''

Kısa süreli utanç faslının ardından paşa paşa aşağı inmiştim. Şu anda ise televizyonu açmış film izliyordum.

Ve her zamanki gibi Jungkook peşimi bırakmayıp yanımda bitmişti. Koltukta yanımdaydı fakat havadaydı. Bacak bacak üstüne atmış dikkatle televizyona bakıyordu.

''Neden o kadar dikkatli bakıyorsun? Sanki ilk defa televizyon görüyorsun.'' omuz silkmiş ve ''Sayılır. Bu kadar yakından ilk kez görüyorum.'' demişti. Hatırladığım şeyle yüzüm düşmüştü. ''Ah doğru, sen insan değildin öyle değil mi?'' diye mırıldanmıştım. O ise derin bir nefes almış ve ''Bu konuyu hallettiğimizi sanmıştım.'' demişti.

Omuz silktim ve ona doğru döndüm. ''Hala alışamadım Jungkook. Artık senden korkmuyorum çünkü çok tatlısın.'' dediğimde yanakları turuncu pırıltılara ev sahipliği yaptı.

''Ama bu sana güvendiğim anlamına gelmez. Benden kim bilir neler saklıyorsun ve sakladığın bu şeylerin bana zarar verecek olmasından çok korkuyorum.'' diye mırıldandım ardından.

O ise ''Bak, anlıyorum korkuyorsun. Ama ben buradayım Taehyung. Ben bu evde olduğum sürece sana kimse zarar veremez.

Gerekirse kendimi feda ederim.''

Feda ederim..

Feda etmek kavramı bir an için içimi ürpertmişti. Nedenini anlayamamıştım. Sadece ürpertmişti işte. Öyle bir söylemişti ki tüylerim diken diken olmuştu.

''Şey, peki sen ne olacaksın? Kendini hiç dğşünmüyor musun?'' diye sorduğumda omuz silkti. ''Kendimi daha ne kadar düşünebilirim ki? Şu halime baksana.'' demişti.

''Bence o kadar da kötü değil. Bir hayalet olarak daha tatlısın mesela.'' dediğimde kıkırdamıştı. ''Sen de çok tatlısın.''

''Bak şu muhabbet yüzünden filmimi kaçırdım!'' diye sitem etmiş ve filme odaklanmıştım hızla.

Utandığımı fark etmesini istemiyordum.

''Of Taehyung! Çok sıktı bu film ama!'' diye bağırdığında ''Kapa çeneni.'' diyip tekrar odaklandım.

Filme dalıp gitmişken uzun süredir odaya hakim olan sessizlik yüzünden kaşlarımı kaldırıp yanıma döndüğümde Jungkookun mor gözleriyle beni izlediğini görmüştüm.

Yine oluyordu işte, yine mor olmuştu gözleri.

''Tam olarak ne yapıyors-'' sözümü aniden kesmişti. ''Şu an olmaz. Filmin en güzel yerindeyim.'' dediğinde yanaklarım kızarmıştı.

''N-ne filmi?'' dediğimde gülümsemiş ve bana yaklaşmıştı. ''Bak şimdi. Filmin bu kısmında hikayenin baş kahramanını görüyorum. O kadar güzel ki, tam olarak ana karakter lakabını hak ediyor. Teni de esmer.

Bu sahnede kahramanımız bir şeye utanıyor ve yanakları kızarıyor. En sevdiğim sahne bu sanırım. Esmer tenine rağmen yanaklarının kıpkırmızı olması.''

CURSED HOUSE | tkWhere stories live. Discover now