18| cooperation

14.3K 2K 1.4K
                                    

Selam canlarım nasılsınız? Umarım iyidinizdir, bu sefer ne yazık ki çok kötüyüm. Bir sürü sınavım var çalışmam gereken ve ben şimdiden bitip tükendim. Büyük ihtimal hiçbirini yetiştiremeyeceğim.

Sanırım final bölümünün ilk partı 20 veya 21. Bölüm olacak yani sayılı süre kaldı diyebiliriz. Şu iki haftayı atlattıktan sonra biliyorsunuz ki ara tatil olacak o sürede planlarıma göre ilk partı, hızlı gidersem belki de ikinci partı bile yayımlamış olabilirim.

Final tepkileriniz için o kadar heyecanlıyım ki bazen şu ara bölümleri hızlı tutup bir an önce ilk partı yayımlamak istiyorum fakat sonra vazgeçiyorum. Her ne kadar beklemek zor olsa da bazı şeylerin yavaş ve sindire sindire ilerlemesi kitabın sürükleyiciliği ve sizin zihninizin yorulmaması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü biliyorsunuz ki Jungkook ve Taehyung karşılaştıktan sonra size çok fazla spoiler verdim ve bir anda verdiğim için teori üretirken kendinizi çok fazla zorladığınızı gördüm. Bu yüzden final partına kadar daha az spoiler daha fazla taekook olarak yazıyorum.

Size spoiler vermeye o kadar odaklandım ki bunun bir taekook hikâyesi olduğunu unutup kendimi kaptırdım. Taekook'un yakınlaşmasını dört gözle bekleyen ve bunu dile getiren okurlarım için de bu bölümün ve bundan sonraki bölümlerin yeterince güzel olacağını düşünüyorum.

Ve söylemeden geçemeyeceğim, 12 tane kitabım var ve siz sadece cursed house'a yb istiyorsunuz oysaki daha yeni attım. Doyumsuzluğunuz beni hem mutlu ediyor hem de güldürüyor aşgldşhmsltmdlymdhli

Neyse neyse, daha fazla uzatmayayım yeterince uzattım zaten.

Hepinizi seviyorum, iyi okumalar💘
__

Karşımda bacak bacak üstüne atmış yüzünde bir sırıtmayla bana bakan Yoongi Hyung, Yoongi Hyung'un söyledikleri yüzünden bana çatık kaşlarla bakan Jimin ve onların arkasında havada süzülen ve kapkara gözleriyle onları izleyen Jungkook..

Hepsi çok aniden gerçekleşmişti. Yoongi Hyung'un her şeyi bir anda çözmüş olması, Jimin'in benden şüphelenmesi ve Jungkookun onları öldürecekmiş gibi izlemesi..

Hepsinin üzerinden nasıl kalkabilirdim bilmiyordum. Her şey üstüme üstüme geliyor gibiydi sanki. Baskı altında kaldığımda nefes darlığı yaşayan birisi olarak, şu anda nefes almak benim için gerçekten güçtü.

Özellikle de Yoongi Hyung bana böylesine sırıtırken nefes almak gerçekten güçtü.

Nasıl bir açıklama yapıp bu durumdan kurtulabileceğimi bilmiyordum. Ne dersem inanırlardı hiç bilmiyordum.

İşte şimdi bitmiştim.

Bir şeyler saçmalamak için ağzımı açtığım anda kapı çaldı. Kim olduğunu bilmediğim bu kişinin alnından öpeceğime dair yemin ettim ve gülümseyerek ''Ben kapıya bakayım.'' diye mırıldandım.

Hızla kapının önüne gelip büyük gülümsememle kapıyı açtım fakat gördüğüm görüntü nefes nefese kalmış olan Hoseok olunca gülümsemem yerini sinirli bir ifadeye bıraktı.

Üzgünüm Tanrım, fakat yeminimi bozmak zorundayım.

Tam olarak ona bağırmak üzereydim ki o arkamda bir yere baktı ve gözleri büyürken yakamdan tuttuğu gibi beni dışarı çekti. İleri doğru yalpalayıp arkama döndüm ve gözleri kapkara olmuş bir şekilde bize doğru gelen Jungkook'u gördüm. Tam o sırada, kapının önüne geldiği gibi bir şeye çarptı ve geriye sendeledi. Birkaç kez daha geçmeyi denedi fakat bir şey onu engelliyordu.

CURSED HOUSE | tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin