16

4.6K 90 5
                                    

Saçların çok uzundur ve biasın bunu çok severdi ama sen saçını lösemili çocuğa verirsin ve saçların kısacık olur biasın bu olayı bilmiyordur tepkisi

Jeon Jungkook;
Jungkook seni ilk kısa saçlı gördüğünde kızar ve sinirlenir çünkü senin saçlarını ne kadar sevdiğini sen biliyordun ama sonradan böyle bir şey yaptığını duyunca özür dileyip çok sevinirdi.

Min Yoongi;
O ilk gördüğünde tepki vermez ama biraz da olsa kızar ama içinden bu yüzden seninle konuşmaz ama sonra sen durumu açıklayınca nasıl böyle meleğe sahip olduğunu düşünür.

Kim Taehyung;
Sen şirkete geldiğinde ilk tanıyamazdı çünkü küçüklüğünden beri kestirmediğin saçlarındı sonuçta ama 2. Kez baktığında sen olduğunu anlardı ve yanında gelip neden yaptığını sakince sorardı sen öyle deyince seninle daha fazla ilgilenip daha çok sevgisi artardı.

Park Jimin;
Senin saçını küt kestirmiş şekilde görünce hemen yanına gelip sana sorardı sen ise olayı anlatıp sessiz kalmıştın o ise kendi saçlarını da vereceğini söyleyince birlikte gitmiştiniz.

Kim Seok Jin;
Sen eve o şekilde gelince yediği yemek boğazında kalırdı ve hemen yanına gelip sorardı sen de durumu açıklayınca sana aferin olarak birsürü yemek yapardı.

Jung Hoseok;
Onun ilk görüşü olmazdı çünkü sen fikrini ona söylerdin o ise çok güzel bir fikir olduğunu söyleyince birlikte gidip saçını bağışlardın.

Kim Namjoon;
Sen böyle bir şeyi uzun zamandır istediğin için şaşırmazdı ama kendisinden gizli olduğu için biraz üzülsede çok iyi kalpli olduğunu söylerdi.



Destekleriniz için teşekkürler 💙

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now