86

1.8K 32 26
                                    

86

İSTEK
Anksiyete'miz vardır
(Anksiyete Kaygı bozukluğu demektir. Sürekli olarak gelecek hakkında düşünüp bir şeyler için kaygı ve endişe duymak demektir.)

Jungkook
"Ya ilerde ben ölürsem? Ya da sen ölürsen? Ben ne yapacağım?" Dedin dişlerini kemirirken.
"Güzelim. Lütfen rahatla sana veya bana hiçbir şey olmayacak. Ben her zaman yanında olacağım sen de olacaksın ve biz birlikte çok mutlu olacağız." Dedi elini kendine çekip tutarken.
"A-ama. Ya ben bi arabanın altında kalıp ölürsem? Ya da sen denizde boğulup ölürsen? O zaman ne yapacağım ben? Bunları düşünmeden duramıyorum."
"Şş. Endişelenme ve rahatla ben her zaman yanındayım. Biz sürekli birlikteyiz bir şey olursa ikimize olur. Endişelenme her şey yolunda gidecek."

Yoongi
"Bebeğimize bir şey olmaz değil mi? Yani o daha çok ama çok küçük 2 aylık." Dedin endişeli ses tonuyla bebeğine bakarken yanındaki sevgiline.
"Bizim bebeğimiz çok güçlü ve dayanıklı bir çocuk. Sende endişelenmeyi bırakıp ona iyi örnek ol, üzülme, üzgün olma güzelim lütfen bebeğimiz için."
"Hadi bir şey olursa? Bak çok denedim ama maalesef endişe etmeden duramıyorum."
"Hiçbir şey olmayacak. Kendini teselli et çünkü seni senden başkası senin kadar iyi tanıyamaz."

Taehyung
"Güzelim. Bu halin ne? Sen ağlıyor musun?" Sevgilinin yanına gelmesi ile burnunu çekip göz yaşlarını tekrar serbest bıraktın.
"İlaçlarını aldın mı?" Diye sordu. Yine kriz geçirdiğini biliyordu.
"DELİ DEĞİLİM BEN! Bana deli muamelesi yapma!"
"Ben sana delisin demedim ki tatlım. Sakin ol."
"İlacımı aldım. Ama geçmiyor beynimdeki düşünceler bitmiyor! Sürekli senin öleceğin geliyor aklıma deli oluyorum !"
"Biz bunları aşmıştık Sevgilim. Ben her zaman yanında olacağım, her anında, her zaman yanında olacağıma dair söz veriyorum. Lütfen bana kulak ver. Ben senin her anında yanı başında elini tutup sana destek olacağım."

Jimin
"Jimin." Son zamanlarda gelecek kaygın fazlasıyla artmıştı. Bu durum seni rahatsız ediyordu ama kafandan bir türlü bu tür düşünceleri atamıyordun.
"Efendim Sevgilim?" Dedi meraklı halini bilen Sevgilin.
"Biz gelecek hakkında planlar yapıyoruz tatile gideceğiz, bir kızımız ve bir oğlumuz olacak, istediğimiz yerde evimizi tutacağız diye. Peki yarın ikimizde ölürsek ve tüm gelecek hakkındaki planlarımı giderse ne olacak?"
"Biz ölürsek planımızda suya düşecek. Bak Sevgilim ölmeye engel olamayız veya ne zaman öleceğimize karar veremeyiz. Ama biz gelecek hakkında planlar yapabiliriz. Lütfen kafanda bu tür düşünceler yer almasın seni çok seviyorum."

Jin
"Gelecekte ne olacak?" Dedin tek kaşını kaldırıp sevgiline soru sorarken.
"Ne?" Dedi şaşkınca Sevgilin.
"Gelecek diyorum. Bizi ne bekliyor ? İlerde ya bize bir şey olursa ve yatağa mahkum kalırsak ? Ya da birimize bir şey olur diğerine olmazsa? Ya çocuğumuz sakat doğarsa? Ya ailemize bir şey olursa"
"Sevgilim. Sakin ol gel buraya." Seni göğsüne çekti ve oraya yatırdı. "Eğer sürekli bunları düşünürsen kafayı yersin Sevgilim. Böyle şeylerle kendini üzme, yorma. Gelecekte ne olur bilemeyiz ama biz şimdi ne olacağına karar verebiliriz gelecekte ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşarız."

J-hope
"Hope. Ailemizden birine gelecekte bir şey olurda? Ya da ölürse? O zaman ne yapacağız biz?" Dedin mutfakta otururken
"O da nereden çıktı şimdi?" Dedi salatayı doğrayan Sevgilin.
"Yani. Bu her zaman bir seçenek anlayana? Ben de anladım! Gelecekte her şey olabilir aklımıza gelen gelmeyen her türlü şey!"
"Umudum. Kendini gelecekle boğma lütfen. Eğer şimdiden geleceği düşünürsek bizim için hiç iyi olmaz." Dedi salatayı doğramacı bırakıp yanıma gelen Sevgilin. "Her zaman yanındayım. Eğer aile üyelerimizde birine bir şey olursa biz bunu yaşamamız gerekiyorsa yaşarız. Ama bu sadece bir seçenek belki de hiçbirine bir şey olmayacak. O yüzden kendini boşu boşuna harap etme."

Namjoon
"Düşünsene ilerde bir bebeğimiz olacak ardından o doğduğu zaman ben öleceğim! Ya da o küçücükken sen öleceksin!"
"Oh! Bunlar birden bire nereden çıktı?"
"Ben sürekli düşünüyorum."
"Düşünme. Kendine bunu yapma güzelim. Bak eğer olacağı varsa çare olamazsın zaten. Biz sadece olmaması için uğraşabiliriz o kadar."
"Ama düşünmeden edemiyorum ki! Sürekli aklımda gelecek hakkında bir sürü şey!"
"Aklının sesini dinleme. O gelen düşünceleri at çöpe gitsin. Kendine hakim ol güzelim hiçbir şey olmayacak."







Favori üyeniz ? Yani bu bölümdeki en sevdiğiniz üye? (Davranışını konuşuşunu.)

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now