80

1.8K 39 140
                                    

80

Ayrıldıktan sonra seni özleyen biasın'ın günlüğüne yazdıkları.

Jungkook
"Özledim ama benim yüzümden gittiğini de biliyorum. Ne yapsam geri dönersin diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Eğer bir gün gelirsen her zaman kırdığın yerdeyim."

Yoongi
"Özlü sözler söyleyemem bilirsin. Benim aşkımı sadece sen bilirdin, tek aşkımı sana verdim ben. Ama şimdi ayrıldık sensiz her şey ölüm. Belki de bu acımı dindirmek için giderim bu hayattan."

Taehyung
"Ne dersen geri dönersin? Özledim. Sensizlik gitsin sen gel. Her kilidin bir anahtarı vardır değil mi? Benim kilidimin anahtarı da sensin güzelim."

Jimin
"Hissediyorum... Ve bu yüzden,kaybediyorum. Ama en önemlisi,seni kaybediyorum derken seni kaybettim. Bir araya ne zaman geliriz bilemem ama belki bir gün gölgelerimiz birleşir."

Jin
"Sen benim bakmak için gerek bile duymadığım ezberimsin. Herkes aynı karanlığı yaşıyor bazısı çok mutlu, bazısı benim gibi çok üzgün. Gel seninle son kez daha ağlayalım;
Yaşanmışlara,yaşanmamışlara bir'de hiç yaşanamayacaklara."

J-hope
"Umudum'dun ve gittin umudum kalmadı. Aşk bana göre sendin sen gittin benim aşka inancım kalmadı. Uzağındasın ve hiçkimsenin olmadığı kadar kalbimde."

Namjoon
"Unutamamak çok normal ölesiye sevdiğin birini. Senin en güzel yanın benim yanımdı, şimdi biz iki parçaya bölündük. Bakma yazdığıma her saniye aklımdasın."

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now