65

1.9K 33 6
                                    

65

Ölüm Mektubun

Jungkook
"Bunu okuyorsun değil mi Sevgilim ? Tamam başlıyorum. Artık savaşmaktan yoruldum bir şeyler feda etmekten ve bir şeyleri feda ettikten sonra başaramamaktan. Kendimi güneşten mahrum kalan biri gibi hissediyorum soğuk, çaresiz, üzgün. Umarım seni bıraktığım için kızmazsın ama inan artık kendime bile saygım yok, ve bir insanın kendine saygısı yoksa her şey bitmiş demektir."

Yoongi
"Bir şeyleri deneyip bir sonuca varamamaktan çok sıkıldım. Beni sürekli aşağı görmenden de sıkıldım Sevgilim. Ama sen lütfen vicdan azabı çekme ben bunları sadece yıllardır yüzüne söyleyemedim, söyleyemeyeceğim için yazıyorum. Sen yıllardır bir an olsun bana sevgi göstermedin Sevgilim, seni ne kadar çok sevdiysen karşılığını beni sevmeyerek gösterdin. Ama olsun ben seni her zaman sevdim.

Taehyung
"Ben gidiyorum Sevgilim senden gidiyorum, ama bana kızma olur mu? Bunu bende istemezdim ama inan zorunda olmasam bunu yapmazdım. Sen sadece bana saf sevgini gösterdin sana minnettarım seni çok sevdiğimi bil ve gerçekten zorundaydım. Senin mutlu olman için gitmem gerekti sevgilim eğer ben kendimi feda etmeseydim sen mutsuz olacaktın."

Jimin
"Zamanım sınırlıymış ve buraya kadarmış. ben daha fazla olduğunu düşünüyordum. ama, sen yoksan o fazlalığın da hiçbir anlamı olmuyor. Bu yaşıma kadar biriktirebildiğim ne kadar sevgi varsa üç ay gibi bir zamanda sana aktarmaya çalıştım sevgimi çünkü sen, insanın ömründe ancak bir defa olabilecek bir şeydin. oldun ve bittin. hayatın da bir anlamı kalmadı."

Jin
"Bir vardım bir yoktum. Aşkımızın küçük sandalı
hayat ırmağının akıntısına kafa tutabilir mi
dayanamayıp parçalandık işte sonunda.
Hoşçakal sevgilim el sıkışmadan, konuşmadan,
hüzünlenme ve eğme kaşlarını, mutsuz,
şu yaşamda yeni bir şey değil ki ölüm,
ama yaşamak da yeni sayılmaz kuşkusuz."

J-hope
"Sen sadece sana aktardığım kadarını anlayabilirdin sevgilim ve anladın da hemde çok iyi anladın. Ömrüm boyunca kimseden görmediğim sevgiyi gördüm, ben öksüz ve yetim bir kızdım sonra sen çıktın karşıma tüm sevgini bana aktardın, bense hiç görmediğim sevgiyi sende gördüm ve sevginin ne olduğunu bilmeden sana sevgimi vermeye çalıştım. Ölüyorum ben sevgilim ölümcül hastalığım var benim bu satırları okurken ben gitmiş olacağım ama bilmeni istedim sadece intihar ettiğimi düşünme diye."

Namjoon
"Sen bu satırları okurken ben göz yaşlarım akarken yazmaya çalıştığım kadar yazacağım bir şeyler. Sadece 20 yaşındayım ve şimdi sana ölüm mektubumu yazıyorum, Öncesinde aklımı meşgul eden çok şey vardı. Ne kadar zamanım kaldığını öğrendiğimde neyin gerçekten önemli olduğunu anladım. Benim tek doğrum senmişsin meğer."

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now