37

2.4K 42 14
                                    

Günbatımı ^🖤
Vote + Yorum 💜😿

Jungkook:
En yakın arkadaşım ölmüştü bugün sabah Jungkook yanımda değildi ben bir şekilde haberi alıp kendimi teselli etmeye çalıştım ama sadece çalıştım susuyordum onun kimsesi yoktu ki benden başka benimde ondan başka biz küçüklükten beri beraber büyüdük bir şekilde ama şimdi o beni bırakıp gitti.
Jk:Sevgilim beni korkutuyorsun çok sessizsin bir şey olmuş belli ama anlatmak istemiyorsun istediğin zaman anlat veya hiç anlatma şimdi ne yapmak istediğini söyle
"Günbatımı'nı iyi gören bir yer"
Burası beni sakinleştiriyorsun bu manzara beni huzura kavuşturuyordu
Başım sevgilimin göğsünde elleri belimde ellerim belinde yere salıncakta günbatımını izliyorduk huzur bulup her şeyi unutmuştum.

Yoongi:
Yine gelmiştim ve yine gelmişti.
Ben her gün aksatmadan günbatımı sokağına gelirdim daha doğrusu bu sokak babamındı evler arabalar marketler AVM'ler daha doğrusu bu şehir babamındı umrumda değildi bana istediğim şeyi veremiyordu... sevgi.
Buraya hep gelirdik küçüklüğümden beri annemle her gün belirdik ta ki 10 Ocak 2015'e dair 5 yıl öncesine kadar o gitmişti trafik kazasında babam kurtulmuştu ama o gitmişti basit bir trafik kazası da değildi.
Ben de hep buraya gelirdim bazıları bana deli diyor ama umrumda değil bunu zorunda hissediyorum aslında gelmek zorundayım çünkü gün içinde annemin ölmesi benim suçum düşüncesi beni rahat bırakmazken buraya geldiğimde gün batımı beni sakinleştiriyordu.
Ve o da her gün buraya gelirdi ismi yoongi ve onun da çok küçükken babası ölmüş ve de onlar ailecek buraya gelirlermiş haftada bir kere o ise her gün geliyordu şimdi ise 2 yıllık sevgiliyiz birlikte her gün buraya geliyoruz.

Taehyung:
"Anne hadi günbatımı olacak gidelim"
"Ama tatlım bugün gidemeyiz biliyorsun baban-
"Anne,babamı boşver o çok işkolik bizene
gitsin çalışsın biz gidelim lütfeeğn"
"Şşt bakayım sus oğlum babana saygısızlık yapma o sana yapıyor mu ? Yapmıyor sen saygılı bir çocuksun hadi babana söyleyelim ve birlikte gidelim"
Gelmiştik her şeyin başladığı yere
Yıllar yıllar önce burada tae ile tanışmıştık şimdi ise evli ve bir tane oğlumuz vardı
Bugün ise yıldönümümüzdü bien gösterişli şeyleri özel yemekleri mum ışığında yemek yemeği romantik veya havalı bulmadığımdan özenmediğimden her yıl dönümümüzde buraya gelir ve ailecek sabah olana kadar beklerdik ardından kahvaltımızı dışarıda yapıp eve gelirdik her yıl bir gün böyle yapardık.

Jimin:
Evet sevgilim geldim senin yanına geldim belki beni görüyorsundur hah?
Kkk...
Aslında bu kısa gülmemin içinde çok şey saklıydı istekler , hiç olmayacak hayal...
Sen benden gideli tam bir yıl oldu ama sen benden gittikten sonra olanları sana anlatsam bir yılda anlatamam.
Çok şey oldu ama bunlarla seni sıkmak istemem ah anlatayım mı ? Tamam çok kısa bir kısmını anlatıyorum ben delirdim hah! Öyle değil ama beni dinle gerçekten delirdim kendimi diri diri mezara senin yanına bile sokmaya çalıştım ama beni alıp hastaneye yatırdılar. Hemde deliler hastanesine zor oldu ama oldu bu kelimelerimi de sana kocaman hastanedeki küçücük odamdaki gizlice çaldığım deftere yazıyorum günbatımının önünde.

Jin:
"Güzelim çok iyiydin öyle düşünmeni istemiyorum lütfen sen üzülünce ben çok fazla üzülüyorum ama bu seni etkilemesin"
3 saat önce konsere çıkmıştım grubumla ama iki kere hata yapmıştım hem koreografideki bir hareketi yanlış yapmıştım ve de sesim tiz çıkmıştı haliyle üzülmüştüm ve jin'de beni buraya getirmişti günbatımını çok güzel gören bir yere
"Jin burası beni huzura kavuşturdu biliyor musun sanki hiçbir şey olmamış gibi"
"Eh o da var ama sonuçta yanında worldwide handsome jin var"
Kkk...

J-hope:
"Yani ciddi ciddi bitirdiniz mi hyung"
"Yuna çok sinirliydi galiba her şeyi mahvettim"
"Pekala bunu sonra konuşursunuz gel rahatlaman için günbatımını seyredelim"
"Pekala"
"Oh! Y-yuna"
Günbatımından gözlerimi ayırıp sevgilimin yüzüne baktım bi kaç saat önce şiddetli bir kavga etmiştik ve o her şeyi bitirdiğimi zannediyordur muhtemelen ama küçük şeyler için ilişkimizi sarsamazdım bu hakkım değildi
Yuna:Sevgilim gel otur yanıma
Hope:S-sen bana kızgın değil misin ?
Yuna:Hayır değilim küçük şeyler için senden vazgeçemem
Sözlerimin ardından kafamı sevgilimin göğsüne koydum
Hope:Haklıymışsın hyung huzura kavuştum

Namjoon:
"Ta-mam kızım dur şimdi gezdireceğim seni parkta bekle beni"
Yere vazo'nun düşmesiyle köpeğim pamuk hiçbir şey yapmadan durdu diğer köpekler olsaydı hemen kaçarlardı ama o da alışmıştı artık benim sakarlıklarıma
"Ah her neyse hizmetli toplar hadi biz parka gidelim"
"Pamuk kızım yerinde dur"
Parka geleli iki saat olmuştu pamukla birlikte günbatımını izliyorduk
pamukla yürümüş ve parka gelmiştik ama bi kaç dakika önce pamuk başka bir köpek görmüştü ve onun yanında gitmek istemişti ama gidemezdi tasması vardı ancak ben kalkarsam giderdi ama köpeğin yanında bi adam vardı o da köpeğiyle beraber günbatımını izliyordu.
"Pamuk kızım dur dedim sana olmaz gidemeyiz"
Pamuğum birden sinirlenip koşmasıyla ardından beni de sürüklemişti çünkü tasması kolumdaydı.
Derken pamuk köpeğin yanına bende adamın üstüne düşmüştüm çok güzel.
"K-kusura bakmayın lütfen köpeğim bir anda koşunca bende-
"Adınız nedir"
"N-ne ?"

*^*

Sadece emeğimin karşılığı olan vote ve satır arası yorum istiyorum 😿
Başta olumsuz başladım ilk satırları yazarken ama sonra olayları çok güzel sıraladığımı ve başladığımı düşünüyorum ben sevdim bu bölümü peki ya siz ? 💙

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now