51

2.3K 48 2
                                    

İstek
K-POP'da çok ünlü bir idolsün, mama törenindeyken (bts grubu da orada) üzerine sahne ışıkları düşer ve altında kalırsın ve senden görünen tek şey ellerin, bu durumda biasımız ne yapar? (Ölmüyorsunuz)

Diğer kitaplarıma bakmayı unutmayın ♥︎

Jeon-Jungkook
Bugün senin sahnendi. Sevgilin hep mama'da performans sergilerken ona özenirdin ve şimdi sen de mama'da performans sergileyecektin. Bu iş için çok uğraşmıştın ve her şeyi hazırlamıştım en ince ayrıntısına kadar.
Şimdi sahneye çıkma vaktindi,adın onunduğunda hızlıca sahneye çıktın selam verdin ve ardından sunucu sahneden indi ve ışıklar söndü ardından şarkının melodisi ile ışıklar tekrar açıldı ve sen dans etmeye başladın. Performansın ortasındayken senin farketmediğin sahne ışıkları kopmuştu ama küçük bunu jungkook farketti ve hemen hızlıca sahneye doğru koşarken ışıklar bir anda üzerine düştü ve yere yığıldın.
Fanların çığlıkları senin ağrıların ve diğerlerinin koşuşturması. Jungkook hemen geldi ve üzerinden çalışanın yardımı ile sahne ışıklarını atmayı başardı. Ardından baygın seni kucağına alıp doktorun yanına doğru gitmeye başladı.

Min-Yoongi
"Çok heyecanlıyım! İlk defa grubumla mama'da performans sergileyeceğiz! Sen ilk performansında nasıl hissettin sevgilim?" Diye sordun merakla seni dinleyen sevgiline.
"Bende tabi en iyisini yapmak için uğraştım, grupça uğraştık. Sen merak etme en iyisini yapacağınıza eminim benim şimdi gitmem gerek görüşürüz sevgilim." Deyip gitti Yoongi.
Sahneye çıkıp performansınıza başladınız intro ile başladınız ve etkili bir şekilde dans etmeye başladınız.
"Y/N!" Grup arkadaşının sesini duyduktan sonra algılamak için zamanın yoktu çünkü üzerine bilmediğin ama ağır bir şey düşmüştü, sahne ışıkları.
Başına değil karnına büyük bir ağırlık almıştın baygın gibiydin ama her şeyi duyup görüyordun yarı bir şekilde.
"Güzelim çıkaracağız seni sakin ol." Küçük delikten görebildiğin kadarıyla o sevgilindi ve çok endişeliydi. Seni dışarı çekip çıkarmışlardı ardından Yoongi seni tuttu ve sakin olmanı söyledi ve her şeyin düzeleceğini.

Kim-Taehyung
"Sorunu hallettiniz değil mi? Hiçbir sorun yok bakın çok önemli bir performans olacak asla ve asla bir sorun istemiyorum hepinizi kovarım!" Dedi patronun çalışanlara onlar da kafalarını salladı. Bugün mama'da performans sergileyecektin aslında çok heyecanlı değildin çünkü kendine güveniyordun,kendi kendini teskin ediyordun.
Şimdi yanında sevgilinin olmasını isterdin ama ilişkiniz fanlara duyurulmamıştı patronlar öyle istemişti ve sizin yapabileceğiniz bir şey yoktu.
"Y/N hanım sahne hazır 3 2 1 buyurun lütfen."
Yavaşça yürüdün her yer karanlıktı ardından mor ve sarı ışık yandı ve arkadan intro sen de küçük hareketler yapmaya başladın ardından ise şarkın çalınca lets go! Diye bağırarak dans etmeye başladın hızlıca.
"Efendim hemen Y/N'i sahneden almamız gerek! Sahne ışıkları düştü düşecek eğer üstüne düşerse bir daha çıkamayabilir." Sana verilen işaretlere anlam getirememiştin. Herkes bir yerden işaret yapıyordu ama sen bozmamaya çalışıyordun çünkü en küçük hatan büyük sebeplere yol açabilirdi. Ardından kafana aldığın darbe ile yere düştün ve başını tutmaya başladın ve ardından yukarı bakmanla sahne ışığının diğer orta boyuttaki parçası üzerine düştü yüzünü elinle kapattın ve karnına gelen yoğun baskı ile ağzından kan geldi.
Sevgilin çaresizce sana bakıyordu ve yanına gelemiyordu çünkü grup arkadaşları onu tutuyordu seni de sedyeye alıp götürüdürler.

Park-Jimin
"Sevgilim hiç mutlu görünmüyorsun ?" Diye sordu aylardır beklediğiniz performansı mama'da grubunla sergileyecektin ama mutlu değildin.
"Nasıl mutlu olayım ki? Büyükannem öldü iki hafta önce ve şimdi benden dans etmemi istiyorlar haklılar tamam ama mutlu olamam ona haksızlık etmiş olurum o beni büyüttü bugünlere getirdi." Dedin üzgünce.
"Seni anlıyorum sevgilim ama bunu aylarca bekledin biraz mutlu olmayı dene eğer büyükannen burada olsaydı aynısını isterdi."
"Peki. Hadi sen git şimdi başlayacak."
Sevgilin seni yanağından öpüp gitti sende sahneye adımladın.
"Y/N YUKARIDAKİ BAĞLANTI KOPUYOR ÇEKİL!" Diye bir ses duydun çok az şarkının sesi kapatmıştı çünkü. Hayranına telaşla çekilmeni söylüyordu ama sen kafana göre iş yapamazdın bu yüzden bir hareket bekledin ama gelmedi. Ardından üzerine kiloyla sahne ışıklarının yarısı düştü neredeyse herkes koşuşturuyordu sevgilin yanına gelmişti ama tek başına kaldıramıyordu diğerleri de gelmişti ve bir şekilde seni kurtarmışlardı.

Kim-Seok-Jin
"Her şey hazır sevgilim! Sadece performansımız kaldı!" Demiştin yemek yiyen sevgiline (oburcin) sevgilinle birlikte mama'da performans sergileyecektin ikinizin şarkınızı söyleyecek ve Koreografinizi yapacaktınız. Senin ilk mama performansın olduğu için biraz endişeliydin ama sevgilin ile birlikte performans sergileyecek olman seni rahatlatıyordu.
"Çok güzelsin sevgilim ben sana bakmaktan dans edemem ama." Dedi sevgilin seni süzerek.
"Şş! Deme öyle evet güzelim ama sende çok yakışlısın bu performans çok şeyi değiştirecek bak gör bizim için çok iyi sonuçlar olacak bu yüzden sıkıca sarılmalıyız." Dedin sevgiline sarılarak o da sana karşılık verdi.
"Hazır mısın?" Dedi sahnedeyken sessizce sevgilin sende başını salladın ve ardından şarkınız başladı.
Bir anda heyecanla ikinizde dans ederken ayrılma sahneniz gelmişti sen sağa doğru gidecektin o da sola doğru.
Ayrılma sahnenizi yaptıktan sonra yavaşça birleşmeye başladınız ki yukarıdan bir şey üzerine düştü ve gözlerinin önü kapandı vücudun iflas etmiş gibiydi bu kısa sürede Jin ise şaşkınlıkla kala kaldı ardından kendine geldi ve yanına geldi.
"Sevgilim kurtaracağız seni oradan merak etme gözlerini kapatma sakın!"
"Jin seni seviyorum bunu bil" dedin sessizce sadece.

Jung-Hoseok
"Umudum! Sen en iyisisin çok iyi performans sergileyeceğinden şüphem yok. Hem bir şey olursa da senden önemli değil bunu bil."
"Sağol sevgilim sabahtan beri bir yanlış yaparsam ne olur diye kendimi yiyip bitiriyorum."
"Hep yanındayım bunu bil. Senin sıran şimdi ben gidiyorum seni izliyor olacağım."
"Görüşürüz."
Sevgilin gittikten sonra dansçıların ile birlikte sahneye çıktın ve ritim ile hareket etmeye başladın.
Dansçıların ile renkli ışıklar ve şarkı eşliğinde iyi gidiyordu ve tabi ki koreografide.
Hepiniz dans ederken sahne ışıklarından küçük bir parça kopup düştü ve dansçılardan birinin üzerine düştü ardından ise büyük bir kısmı senin üstüne düştü.
Sağlık görevlilerinin bir kısmı dançı'ya büyük bir kısmı sana gelmişti ve onların içinde sevgilinde vardı.
Seni kurtarmak için elinden gelenleri yaptılar ve seni oradan çıkardılar.

Kim-Namjoon
"Her şey hazır ! Birazdan sahneye çıkacaksınız hazır olun son 20." Dedi sana ve grup arkadaşlarına görevli.
Sahneden Namjoon'a baktın gülümsedin o da sana karşılık verdi gamzelerini göstererek.
20 saniye geçtikten sonra ve sahneye çıktınız.
Şarkı başladı ve ardından hepiniz yerlerinize geçip dans etmeye başladınız.
Ritim ile birlikte renkler de teker teker değişiyordu çok ritim ve çok renk vardı.
Şarkıdaki yerini söylerken arkadaşının üstüne yukarıdan bir şey düştü yukarı baktığında sahne ışıklarından biri olduğunu gördün yardım için yanına giderken şeninde üstüne düştü.
Herkes koşuşturuyordu ama kimse sizin acınızı hissetmiyordu.



Merhaba ♥︎
Umarım beğenmişsinizdir. 💜

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now