96

1.8K 41 2
                                    

96

Performans sırasında bir hata yapar ve çok üzülür, sahne arkasında ona söylediklerin.

Jungkook
"Antilerin sevinç çığlığını armyler hiçbir sorun yok diye bağırarak bastırdılar. Sen sakın üzülme sevgilim armyler hep yanında. Ayrıca bende hep yanındayım sen armyler için güçlü durmak zorundasın."

Yoongi
"Eğer üzülürsen antileri sevindirmiş olursun. Ve şimdiye kadarki yaptığın her başarı da yok olur. Üzülme Yoongi bu üzülecek bir şey değil. Herkes hata yapar eninde sonunda. Sende insansın ve hata yaptın bu küçük hata yüzünden üzülme."

Taehyung
"Herkes hata yapar kimse kusursuz değildir. Bunun için elbette üzülürsün ama bir süre sonra unutursun. Herkes bu olayı yarın unutmuş olacak söz veriyorum."

Jimin
"Daha çok sorun yaşayacaksın Sevgilim. Çok dertler açılacak başına hepsinde ağlayamazsın, hatta bazen üzülmeye zamanın bile olmaz. O yüzden şimdi güçlü kal ki diğer açılacak yaralarında daha da güçlü ol."

Jin
"Sen bir hata yapmadın. Bu bir hata değil ki. Ayrıca bilerek olmadı bu yüzden kendiniz suçlama. Zaman zaman herkes küçük, büyük hatalar yapar. Ben hata yaptığımda sen Yanımda olmuştun şimdi izin ver ben senin yanında olayım."

J-hope
"Daha fazla kendini suçlama Sevgilim. Şimdi kendini toparla hiçbir şey olmamış gibi ve o sahneye çıkıp gücünü göster. Emin ol ki sen yanlış hiçbir şey yapmadın."

Namjoon
"Sakın bunun için üzülme. Yaptığın küçücük bir hataydı sadece o kadar. Üzülmene bile değmez. Hem sen üzülürsen bende üzülürüm. Herkes senin arkanda!"

BTS REACTIONSOnde histórias criam vida. Descubra agora