54

2.1K 46 16
                                    

54

İSTEK

Biz sinir hastasıyız ve doktora gidiyoruz ve bize çok ağır ilaçlar veriyor ilaçları kullandıktan sonra kendimizi çok kötü hissetmişiz ve uykuya dalmışız. Biasımız bizi aramış ama biz uyuduğumuz için duymamışız endişeli bir şekilde eve gelmiş ve bizi öyle görmüş.

(Biz uyuyoruz ve biasımızı duymuyoruz)

Jungkook
"Güzelim. Senin için çok endişelendim birtanem çok yoruluyorsun biliyorum çok kötü şeyler yaşıyorsun sana destek olmaya çalışıyorum ama bir yandan da bizim için çalışmak zorundayım. Kendini çok zorlama çünkü bunu birlikte atlatacağız hafifleteceğiz, ben hep yanındayım güzelim. Ve şunu da bil ki Sende bir şey var... Bana derin derin nefes aldıran bir şey."

Taehyung
"Hatırlar mısın bilmiyorum ama sevgilim. İlk buluştuğumuzda kar yağıyordu ve ben seni ısıtmaya çalışmıştım ve karşımıza şanslı çıkmıştı köpeğimiz. Sonra biz daha iyi bağlandık birbirimize hep öyle kalalım hep üçümüz olalım ve hep birbirimizi düşünelim. Seni hep sevdim ve hep seveceğim ne kadar yanında olmaya çalışsam da hala. Sen yine de bana nasılsın diye sor. Kötüysem de iyi olurum senin için"

Yoongi
"Çok endişelendim senin için sevgilim. Kendini çok yoruyorsun biliyorum kendini hırpalıyorsun ama geçecek birlikte atlatacağız yaranı hafifletmeye çalışacağım sevgilim. Her yorgun düştüğünde yanında ben olacağım, her üzüldüğünde yanında ben olacağım, her ağladığında göz yaşlarını ben sileceğim artık. Özledim gözlerini.

Jimin
"Sensizlik çok zor benden gittiğini bilmek, acı çektiğini bilmek, her ağladığında her üzüldüğünde yanında olmamam ve bunu şimdi anlamak görmek çok zor. Hep kalbini kırdım ama bir gün senin de benim de kalbim duracak ve ben senin kalbini hep kırıyorum. Ne ölmek nefessiz kalmaktır, nede yaşamak nefes almaktır. Yaşamak; sevmeyi, sevilmeyi hak eden birinin kalbinde olmaktır ve ben senin kalbindeydim ama bunun değerini bilemedim."

Jin
"Seni hep sevdim sevgilim ve bunu sana hep yansıttım hep yanındaydım. Ama sandığım kadar yansıtamadım galiba sana sevgimi. Her bu ilaçları içtiğindeki yorgunluğun ve benim senin yanında olup sana destek olduğumu sanmam, sen her doktora gidişinde sana destek olmaya çalışmam yetersizmiş demek ki sevgilim. Yanındayım,seni anlıyorum demek yerine sana ne olursa olsun hep arkandayım seninleyim,seni anlamaya çalışıyorum demem gerekirmiş."

J-hope
"Sana bir şey oldu diye aklım çıktı ve sonra sana kızdım neden telefonlarını açmıyorsun diye ama sonra tüm suçun bende olduğunu anladım. Senin yanında olamamışım meğer sana destek olmaya çalışırken hep seni kırmışım. Sen hasteneye giderken de yanında değildim bu ilaçları aldığında da ilaçları aldıktan sonraki üzerine çöken ağırlıkta bile yanında olamazken bir de sana yük olmuşum üzerine daha çok ağırlık koymuşum. Sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek."

Namjoon
"Hep düşündüm sana nasıl destek olabilirim diye kafa patlattım. Ama sen kendini bile bilemezken ben nasıl sana yardımcı olabilirdim ki ? Ama sonra suçlunun ben olduğumu anladım geçte olsa. Ve senı burada halsiz yorgun bitkin görünce daha da çok kızdım kendime seni nasıl yalnız bırakmıştım ve bir de seni suçlamak gibi bir aşağılık yapmıştım. Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim."



*
Umarım beğenmişsinizdir
Diğer kitaplarıma bakmayı unutmayın ♥︎

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now