67

1.8K 40 16
                                    

67

Ölüm Yıldönümün

Jungkook
"Nefes alamıyorum sevgilim, yaşıyorum ama nasıl yaşadığımı bilmeden, nefes alıyorum ama aldığım her nefes haram. Ve her geçen gün sana yaklaştığımı hissediyorum."

Yoongi
"Sen onca çölün içinde umutla açan çiçek gibiydin, en çok koparılan çiçekler hep en güzelleridir. Ve ben bunu benden koparılıp gittiğinde çok daha iyi anladım."

Taehyung
"O kadar özledim ki seni o kadar kötü hissediyorum ki yokluğunda. Sen gideli iki sene oldu ve ben iki senedir yaşamıyorum, yediğim şeylerden içtiğim şeylerden zevk almıyorum artık sen gittin ya bitti bende her şey."

Jimin
"Sen gittiğin günden beri umutlarım,hayallerim,gücüm her şeyim gitti seninle birlikte. Ben bunları sana verdim sevgilim ve senin yanına geldiğimde sana verdiklerimle birlikte sana sımsıkı sarılacağım hiç bırakmayacak gibi."

Jin
"Ben kimsenin sevgisi olmadan büyüdüm sevgilim, seni görene kadar sen tüm sevgini bana yansıttın sevgilim. Ve sonra sen gittin ben yine sevgisiz kaldım yine birinin sevgisine muhtaç kaldım, biz birlikte büyümüştük sevgilim ama sen gittin ben yine tek kaldım."

J-hope
"Senin varlığın bana en büyük hediyeydi güzelim. Senden çok şey öğrendim sevgiyi,aşkı,iyileştiğimi günden güne iyi olduğumu anladım seninle ben. Ve bana verilen hediye geri alındı ve ben sensizliğe mahkum bırakıldım."

Namjoon
"Ben sana her zaman her şeyim derdim sevgilim hatırlar mısın? Çünkü sen gerçekten benim her şeyimdin. Huzurum,mutluluğum,sevgim her şeyimdin sen benim ve şimdi gittin ben hiçbir şeyim olmada kaldım."

BTS REACTIONSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum