62

1.9K 51 8
                                    

62

İSTEK
Biz çok zayıfız ve biasımız bize kilo aldırmaya çalışıyor ama yemek yemiyoruz.

Jungkook ♥︎
"Sevgilim aç ağzını hadi bak çok zayıfsın" her zamanki gibi Sevgilin sana kilo aldırmak istiyordu ama senin buna niyetin yoktu.
"Yemek istemiyorum Jungkook ben kilolu olmak istemiyorum !"
"Güzelim ben sana kilolu ol demiyorum ki sadece sağlıklı beslenmeni istiyorum."
"Öyle mi?"
"Tabi ki öyle."

Yoongi ♥︎
"Sevgilim eğer bunu yemezsen bir daha sana sarılmam." En son çağre olarak Sevgilin seni tehdit etmekle bulmuştu.
"Yah! O ne demek bir yemek yemedim diye mi tüm bunlar?"
"Hayır Sevgilim sadece sen sağlıksızsın anla bunu herkes etrafında bir şeyle yemen için uğraşırken sen kimseyi görmüyorsun lütfen aç ağzını ve yemeğini ye bundan sonra zayıf kalmak için uğraşma yoksa seni kaybedebilirim."
"Özür dilerim Sevgilim artık seni üzmeyeceğim."

Taehyung ♥︎
"Tae zorlama yemeyeceğim işte!"
"Sevgilim biraz beni dinlesen."
"Yemeyeceğim dedim git Tae!"
"Sevgilim! Yeter artık herkes etrafında pervane dolanıyor ! Ben yanından bir saniye olsun ayrılmıyorum sırf senin bir lokma bir şey yemen için! Artık lütfen bir şeyler ye ve çevrende dolanan insanlar da amacına ulaşmış olsun."
"Tae üzgünüm ben gözümün önünde olan olayları görmemişim."
"Üzgün olma Sevgilim üzgün olman için söylemedim sadece sağlığın için."

Jimin ♥︎
"Tamam pes! Şimdi bana neden yemediğimi söylüyorsun ve ardından senin yemek yemeni engelleyen şeyi ortadan kaldırıyoruz." Dedi Sevgilin sabahtan beri hiçbir şey yemeyen ve uzun süredir zayıf olan sana söz geçiremiyordu ve bir şeyler yemeni söylese de yemiyordun.
"Jimin ben sadece sana layık biri olmak için yemek yemiyorum evet bende acıkıyorum ama su içiyorum detoks suyu içiyorum sırf zayıf kalabilmek ve sosyal medya'dan gelen yorumlara uyabilmek için." En sonunda içindekileri dışa vurmuştun.
"Sevgilim ben de bu yollardan geçtim bana da şişko dediler olmadığım halde ama ben onları takmadım. Lütfen sende takıp kendini üzme ve beni de üzme onlar sadece söyler ne olacağını bilemeden. Ve ayrıca bana layık olman demek zayıf olman demek değil."

Jin ♥︎
"Sevgilim yeter artık zayıfsın hemde gereğinden fazla ! 40 kilosun yakında 39'a da düşersin! Artık bir şeyler yemen gerek kendini toparlaman gerek." Dedi Sevgilin günde bunu en az 10 kere söylüyordu.
"Yemek istemiyorum canım istemiyor sende bunu almayorsun! Bende zayıf olmak istemem bu kadar ama boğazımdan bir şey geçmiyor geçse de kusuyorum! Ben seni gayet iyi anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun Jin! Sen sürekli yemek yiyorsun diye çevrendekiler de sürekli yemek yemek zorunda değil anla bunu!" Dedin ve sinirle evden çıktın.

J-hope ♥︎
"Bak güzelim seni anlıyorum zayıf olmak sevilmek istiyorsun. Ama biraz kilo alırsan bu seni kimsenin sevmeyeceğim işaret değil ki ben seni seviyorum yetmez mi?"
"Yeter tabi ki yeter. Ama hope ben kilolu olmak istemiyorum insanların benimle dalga geçmesini de istemiyorum ben zayıf olmak güzel olmak istiyorum."
"Her kilolu olan kötü değildir veya insanlar seninle dalga geçerlerse bu onların zayıflığını gösterir. Hem sen zayıf değilsin fazla zayıfsın gözümün önünde eriyip bitiriyorsun kendini ve ben hiçbir şey yapamıyorum artık lütfen dengeli beslen."

Namjoon ♥︎
"Joon ben kilolu muyum?" Sana yemek yedirmek için uğraşan sevgiline biçimsiz bir soru sormuştun.
"Sen kilolu değilsin? Ki bu nereden çıktı?"
"Sadece kendimi öyle görüyorum ama diğer insanlar bana çok zayıf olduğumu söylüyorlar."
"Sana yemek yedirmek için elimden geleni yaptım ama yemedin demek ki bu yüzden şimdi beni iyi dinle. Diğer insanların söyledikleri eğer senin için mantıklıysa buna uy ama değilse kulak bile asma. Sen kendini ne olarak görüyorsun öyle kal ya da ne olarak görünmek istiyorsan öyle olmak içim çaba göster, ama şunu bil ki her zaman yanındayım."


Kısa not
Kilolu olup olmamanız inanın kimseyi ilgilendirmez sayılar sadece sayısal saçmalıklardır. İnsanların sözüne (her konuda) çok kulak asmayın eğer size yararlı geliyorsa söyledikleri şeyler uyun ama eğer saçmaysa uymak zorunda değilsiniz.
Eğer siz "kilolu" iseniz ki buna kilolu bile denilmez sadece diğer insanlardan farklıysanız en azından onlar öyle varsayıyorsa bu sizi rahatsız etmiyorsa kimse bir şey diyemez yani tabi bir şeyler derler saçmalarlar ama kulak asmayın. Eğer siz kendinizi güzel görüyorsanız öyle kalın, eğer zayıf iseniz de yine kimseye kulak asmayın eğer biraz toplanmak istiyorsanız gerekenleri yapın kilo alın eğer kilolu görüyorsanız kendinizi yine gerekenleri yapıp istediğiniz kiloya ulaşın.
Tartının üstünde çıkan sayılar sadece rakamsaldır buna çok da üzülmeyin eğer isterseniz yapamayacağınız hiçbir şey yok.

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now