52

2.1K 30 6
                                    

52

Hayati tehlikesi olan bir ameliyata gireceksiniz. Bu ameliyata girmeden önceki sizin ona söylediğiniz son sözler.

Jungkook
"Sevgilim sadece beni dinle. Bu ameliyata girip de çıkamamak var biliyorum düşüncesi bile çok kötü çaresizlik veriyor sana ve bana da. Ama bu konuşmayı Eğer yapmazsam yarım giderim gitmiş olursam. Seni çok sevdiğimi bilmeni istiyorum Eğer ben çıkamazsam başka birini bul onu sev sevgin içinde kalıp sana dert olmasın. Seni seviyorum ama öyle sözle değil sana sevgimi hissettirdiğimi düşünüyorum ama Eğer hissettiremediysem sana olan sevgimi yansıtamamışım demektir ve bu en korktuğun şey.
Uzun lafın kısası benim öleceğimi ikimizde biliyoruz bu çocuk oyuncağı değil ve ben hiç güçlü değilim bu hastalığım boyunca hep yanımda oldun sana çok teşekkür ediyorum ama benim sürem doldu."

Yoongi
"Bu ameliyata hazır değilim sevgilim ama başka çarem yok. Daha önce ameliyata girmemiş ben ve korkan ben senin için ve kendim için gireceğim bu ameliyata. Daha yapmak istediğim seninle yapmak istediğim onca şey var gitmek için hazır değilim ama gideceğim de kesin değil. Ama girip de denememek de var tabi ben bunun hakkında konuşmak istiyorum, eğer gidip de dönemezsem bana lütfen kızma ve yasımı da tutma ama başkasını da sevme."

Taehyung
"Evet. Günlerdir sana nasıl bir konuşma yapsam diye düşünüyorum ve bu son saatlerimiz ve artık zamanı geldi ve geçiyor. Ben korkmuyorum çünkü her şey iyi olacak ben düzeleceğim ve yine yanında olacağım ilerde bugünleri hatırlayıp kalacağız bizim için sadece kötü bir an olarak kalacağına eminim. Sende korkma çünkü ben güçlüyüm senin gücün de benimle birlikte bu yüzden bu ameliyattan Sağ Salim çıkacağım. Ama korkmadan da edemiyorum ya çıkamazsam diye ? Bir daha yüzünü göremezsem diye, bu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerekirse eğer gidersem bana kızma çünkü bu benim elimden gelen bir şey değil ama kendine de kızma çünkü bana o kadar iyilikler yaptın ki başka yapacağın iyilik kalmadı. Ama ben dönüp geleceğim ve yine başının tatlı belası olarak kalacağım."

Jimin
"Her şeyin son olmasından çok korkuyorum sevgilim belki de son günümüzde bunları senden saklamak istemediğim için söylemiyorum üzül diye değil. Bu konuşmamızın son konuşmamız olacağından seni son defa göreceğimden o kadar çok korkuyorum ki anlatamam. Ben güçlü biri değildim o hastane köşelerinden sen kurtardın beni bu yüzden eğer gidersem asla kendine kızma. Ameliyata girdiğimde kalbim hep seninle olacak ve senin kalbin kalbime ümit verecek ve ben o ameliyattan iyi bir şekilde çıkıp yanına geleceğim kalplerimizi buluşturmaya."

Jin
"Kaç gündür bu konuşmayı düşünüyorum ama sen benim tek ailemsin. Bu yüzden bu konuşmaya doğaçlama şeklinde başlayacağım ve her şeyi söyleyeceğim. Kendime inanabilirsem ve senin bana söylediğin sözleri unutmazsam bunu başarabilirim diye düşünüyorum. Ben senin için savaşacağım sevgilim bu savaşı birlikte yeneceğiz ben senin yanına gelip sarılacağım son olmadığını bildiğimin düşüncesi ile sımsıkı,ve seni öpüp geçti diyeceğim hiçbir engel yok. Ama Eğer dönemezsem Jin arkamdan ağlama yoksa bende seni görüp ağlarım ama öyle bir seçenek yok ben geleceğim."

J-hope
"Sabahtan beri sürekli sana bakıyorum sevgilim çünkü eğer ben o ameliyattan sağ bir şekilde çıkamazsam son gördüğüm kişi sen olman dileğiyle sana bakıyorum. Biliyorum bunları konuşmak pek iç açıcı değil ama Eğer gidersem boş ve sana söz sözlerimi söylememiş olarak gitmek istemiyorum,Yaşayıp yaşamayacağını bilmiyorum ve bu içimi yiyip bitiriyor. Korkuyorum inkar edemem ölesiye korkuyorum hemde ama bu telaş korkusu biz bu savaşı kazanacağız sevgilim."

Namjoon
"Seni seviyorum joon. Hayatımdaki tek iyi insansın beni düşünen benim kötülüğümü istemeyen tek ailemsin. Bu bir haftadır başaramazsam ne olacak? Sevgilim arkamda kalacak ben onu bırakıp gideceğim Peki ya sonra ne olacak diye düşünüp duruyorum ama elimden hiçbir şey gelmediğini bil. Bu ameliyata ikimizde onay verdiğimiz için giriyorum ve sonucunda neler olabileceğini ikimizde gayet iyi biliyoruz. Ama Eğer ters giderse olay hep seni hatırlayacağım güzel anılarımızı sende beni unutma sevgilim"


Merhabalar💗
Umarım beğenmişsinizdir💜
^Diğer kitaplarıma bakmayı unutmayın

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now