48

2.1K 41 6
                                    

48

Yaş farkı

70+K ❤️

Diğer kitaplarıma bakmayı unutmayın

Jungkook
Sosyal medya'dan çok tepki alıyordunuz. Konu ise aranızdaki yaş farkıydı, bu sizi üzmezken veya rahatsız etmezken insanları ilgilendirmedi saçma geliyordu ama onlar susmak bilmiyordu.
"Sevgilim aramızdaki yaş farkı seni rahatsız ediyor mu? Lütfen gerçekçi ol." diye soru yöneltmiştin jungkook'a çünkü artık bu sosyal medyadaki insanların isyanları seni bıktırmıştı.
"Beni rahatsız etmiyor sevgilim buna emin olabilirsin. Sen 28 yaşındasın ben 34 aramızda 6 yaş var ama bu altı yaş benim için sorun değil. Çünkü yaş aşk'a engel değildir sosyal medyadaki saçma sapan yorumlarla kendini üzme çünkü bu bizim hayatımız sevgilim."
Rahatlayıp sevgilinin yanağına öpücük kondurdun.

Yoongi
"Kızım babanla benim aramda 13 yaş var 13! Ve sizin aranızda 10 yaş var 10! Ben sana küçüklüğünden beri kendine en fazla 3 yaş büyük bir erkekle beraber ol diyorum sen gitmişsin 10 yaş büyük birini bulmuş marifetmiş gibi söylüyorsun? Git ayrıl ondan hemen."
"Anne! Yeter ama yeter sabahtan beri bıktırdın artık beni biz birbirimizi seviyoruz sen bize katılamazsın ben 18 yaşını geçmiş olgun ne yaptığını bilen bir kızım. Ayrıca biz sevgiliyiz evli değiliz ki bu ne tepki? Anne biz bu durumdan rahatsız değiliz ki ben 23 yaşındayım o 33 hem sayılar sadece millettin boş boğazlığı. Takma sende insanlara ve artık lütfen beni bıktırma anne evime gelemiyorum senin yüzünden!"
Ardından ceketimi alıp dışarı çıktım yoongi'nin yanına gidecektim.

Taehyung
X:Peki şu konuya gelmek istiyorum bu programdaki Taehyung ve Y/N çifti için son sorumuz. Biliyorsunuz ki aranızda 7 yaş var koskocaman 7 yaş Y/N sen 25 yaşındasın Taehyung sen de 32 yaşındasın. İnsanların tepkileri çok korkunç sosyal medyada siz hariç herkes aranızdaki yaş farkı ile alakalı konuşuyor Y/N bi kaç cevap verdi ama Tae hiç cevap vermedin şimdi senden çevrenizdeki insanlar ve sosyal medyada konuşulanlar için bir cevap istiyoruz.
"Biz asla bu durumu dert etmedik. Aramızda 7 yaş var evet ama sayılar aşka engel değildir ki bu bizim hayatımız bizim seçimlerimiz doğrultusunda bize gelecek olan sonuçlar da onlara değil bize. Bi bu konuda hiç açıklama yapmadık diye herkes üstümüze geldi ama şunu bilsinler ki bu onların değil bizim hayatımız ne isterdik biz yaparız ve sonuçlarına katlanırız. İnsanlar artık bizim hakkımızda konuşmayı kessinler çünkü biz onları hiç takmıyoruz ve kendi hayatımıza bakıyoruz onlara da kendi hayatlarına bakmaları için ricada bulunmak isterim."

Jimin
"Jimin seninle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Benim için ve bizim için çok önemli bir konu. Seni çok seviyorum bunu biliyorsun,ama sürekli ve sürekli insanlar bizi ayıplıyorlar namusumuza laf diyorlar. Neden ? Çünkü sen ünlüsün sevenlerin var seninle evlenmek isteyenler var ve benimle sevgili olduğun için ve benden küçük olduğun için tepki gösteriyorlar ve susmuyorlar hiç susmuyorlar. Ben bu durumdan çok rahatsızım artık beni geçtim bana her şeyi söylediler ilişkimize bir sürü şey dendi ama bu sefer de aileme kadar geldi bu laflar.
Ben hepimizin iyiliği için senden ayrılıyorum jimin belki başka bir hayatta göz göze geliriz"

Jin
Jin ile jin'in ailesinin davetini kırmayıp onlara akşam yemeğine gelmiştiniz.
"Evet gençler sizle konuşmak istediğimiz bir konu var" diyerek jin'in annesi sözüne başladı ve devam etti. "Sizin birbirinizi çok sevdiğinizi biliyoruz. Bizde birbirimizi çok seviyorduk ilk hala seviyoruz ama bizim aramızda 10 yaş var çocuklar 10. Ve sizin de aranızda 9 yaş var biz birlikte olduğumuz zamanlarda yaş sıkıntısı bizi çok şıktı sürekli karşımıza çıktı aile baskısı olsun normal gündelik hayatta olsun.
Yani çocuklar size şunu söylemek istiyorum siz sıkıntıya düşebilirsiniz üzülebilirsiniz aile baskısı görebilirsiniz,ama asla aşkınızdan vazgeçmeyin değersiz insanların değersiz sözlerine takılmayın çünkü inanın bana sonradan yaş farkının hiçbir önemi olmadığını anlayacaksınız."

J-hope
"Imm. Hope ile aranda kaç vardı? Hah! Buldum 5 yaş sen hope'dan beş yaş büyüksün!
Ve ben hope ile aynı yaştayım Eğer sen aramıza girmeseydin biz sevgili olacaktık!"
Arkadaş ortamındaki düşmanın konuşmuştu. Sadece saçmalıyordu ama canını yakıyordu tekrar büyük olmana lanet ettin.
"Bu seni ilgilendirmez katya! İnsanların ilişkilerine kafanı sokmayı kes artık! Biz yaş farkını sorun bile etmezken sen sorun etmemizi isteyerek canımızı sıkmaya çalışıyorsun ama başarılı değilsin. Çünkü biz birbirimizi çok ama çok seviyoruz." Dedikten sonra hope'un ellerini sıkıca kavradın.

Namjoon
"Joon ben gerçekten de küçük mü görünüyorum ? Yani insanlar beni 19 yaşında sanıyorlar ama ben 25 yaşındayım."
"Hayır güzelim sen küçük görünmüyorsun sadece biraz minyon tiplisin o kadar."
"Sokaktan geçen insanlar bile bizi abi kardeş sanıyorlar. Beni 19 seni de 25 yaşında sanıyorlar ama sen 29 yaşındasın ve biz sevgiliyiz. Yani ben çok küçük görünüyorum muhtemelen,ve bu durumdan cidden sıkıldım insanların sürekli abini bana ayarlasana çok iyi abi kardeşsiniz demelerinden çok sıkıldım."
"Güzelim hani biz dışarıya kulak asmayacaktık? Biz aramızdaki yaş farkını sorun etmiyoruz ki aman aman da bir yaş farkımız yok. Onlar kendilerine baksınlar,ki onlar da bilmiyorlar sevgili olduğumuzu bilseler öyle söylerlermiydi. Ne yapıyoruz ? Dışarıya kulak asmayıp kendimize bakıyoruz"
"Dışarıya kulak asmayıp kendimize bakıyoruz."

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now