55

2K 42 23
                                    

55

İSTEK

Yeni doğum yapmış olmamıza rağmen ikinci çocuğumuza hamile kalmışız ve bu konuda endişeliyiz

Jungkook
"Sevgilim endişeni anlıyorum ama lütfen kendini bu kadar yorma. İyi yönlerine bak iki kızımız da aynı anda büyüyecek bir kızımızla sen ilgilendirsin diğer kızımız ile de ben ilgilenirim. Biliyorum ağrıların çoğaldı çok yoruluyorsun uykusuz kalıyorsun ama ben hep yanındayım her zaman sana destek olmaya çalışıyorum. Her şeyi birlikte atlattığımız gibi bunu da birlikte atlatacağız. Seninle olmanın en güzel yanı, her gün farklı bir sabaha uyanıyor olmam. Çünkü günlerimin içinde sen varsan farklılık var.

Yoongi
"Yoongi ne olacak bilemiyorum iyice dibe battım. Çocuk istemezken ikisi birden doğdu ve ne yapacağımı bilemiyorum nasıl düşüneceğimi, nasıl davranacağımı bilmiyorum."
"Biricik sevgilim benim. Biliyorum üzerine o kadar çok yük bindi ki kaldıramıyorsun,üzülüyorsun ben her zaman yanında olmaya çalışıyorum güzelim bunu bil ne olursa olsun hep yanındayım. Birlikte büyüteceğiz çocuklarımızı evet çocuk bakmak büyük bir sorumluluk ama biz bu sorumluluğun altından kalkacağız. Biz daha kendimize zor bakarken çocuklarımıza nasıl bakacağız diye düşünüyorsun biliyorum ama biz dibe batmadan en yükseğe çıkacağız birlikte. Seni o kadar çok seviyorum ki; yıldızlar geceyi, ağaçlar yeşili, çiçekler güneşi bu kadar sevemez.

Taehyung
"Biliyorum anne yüreği dayanamıyorsun. Ama geçecek inan geçecek, birlikte atlatacağız sevgilim. İki çocuğumuz da birlikte büyüyecek birbirlerine destek olacaklar.
Hem sen üzülürsün bende üzülürüm ve çocuklarımıza istediğimiz gibi bakamayız."
"Haklısın Sevgilim ama korkuyorum birine bir şey olursa diye, birini diğerinden daha çok seversem diye."
"Bunları birlikte aşacağız güzelim bunlar sadece boş korkular. Hiçbirine bir şey olmayacak ama eğer olacağı varsa biz bunu engelleyemeyiz, hem ikisini de çok seveceğiz değer vereceğiz."

Jimin
"Annen gözümü korkuttu jimin. İki çocuğu aynanda büyütmek çok zor olur,siz beceremezsiniz daha yeni evlisiniz dedi."
"Meleğim. Hani biz başkalarının sözüne kulak asmayacaktık? Biz sadece ikimizin sözüne uyarız birlikte planlar uygularız. Annem zor zamanlar geçirdi çok üzüldü çok kırıldı, bu yüzden bizim de kırılmamızı istemiyor uyarıyor. Lütfen bunu yanlış anlama çok etkileniyorsun inan gözünde büyüttüğümüz kadar zor olmayacak atlatacağız."

Jin
"Jin jisoo ağlıyor, eun'un altını değiştiriyorum."
"Tamam hayatım ben jisoo'yla ilgilenirim sen eun'a bak."
İkinizde çocuklarınızla ilgilenip uyuttunuz ve salonunuzdaki koltuğunuza oturdunuz.
"O kadar çok yoruluyorum ki. Zaten yeni çocuk doğurmuşken bir daha doğurmak bana çok koydu. Ağrılarımı geçtim kendimden vazgeçtim ama onlar çok küçük ve o kadar çok yük bindi ki üstüme gerçekten sadece ağlamak geliyor içimden."
"Şşt. Güzelim sakin ol lütfen birlikte atlatacağız ağlama güzelim. Bak ikisi de iyi ikisi de sağlıklı sadece çok küçükle ve bizden yardım istiyorlar ve bizde onlara yardım edeceğiz ve büyüyecekler."

J-hope
"Yuna güzel kızım sus artık güzelim bak abin se ağlıyor zaten." Kızını bırakıp oğluna baktın ve ona anlamayacağını bile bile bir şeyler söylemeye başladın.
"Joon oğlum ağlama annem altın temiz karnın tok bak gazını da çıkardım lütfen sus deli olacağım şimdi!" Oğlun daha da şiddetli bir şekilde ağlamaya başladı ve ardından Sevgilin gelip oğlunu kucağına aldı sende kızını.
"Sevgilim sen gelmesen ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten sinir hastası olacağım!"
"Tatlım. Lütfen sabret üzülme ben hep yanında olmaya çalışacağım güzel bebeklerimizi birlikte büyüteceğiz bak onlar akıllı aslında ama sadece ağlıyorlar o kadar. İnan ki geçecek Sevgilim birlikte her şeyi atlattık biz bu onların yanında bir hiç bunu da atlatacağız."

Namjoon
"Joon bugün hiç susmadılar, ikisi bir yerden ağlıyor, benim ağrılarım ikiye katlandı ve ağrılarım ağrıyor, onlar bir yerden ben bir yerden ağladım gerçekten sinir krizi geçirdim sürekli senin gelmeni bekledim."
"Benim güzel Sevgilim neler yaşamışsın ve ben görmemişim. Lütfen beni affet her zaman yanında olacağım artık her zaman önceliğim sen ve çocuklarımız olacak. Her zaman öyleydi ama işim de önemliydi, kusur bakma güzelim yanında olamadım ama inan bundan sonra her zorlukta yanındayım.

İstekleri bir araya toplayıp yapmayı düşünüyorum yoksa planıma uymuyor ve zorlanıyorum. ♥︎
Şey gibi hissettim sanki dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazmış gibi...

BTS REACTIONSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin