93

1.7K 36 13
                                    

93

İSTEK:
İdolsünüz. Sevgiliniz sizi başka bir idol için terk ediyor. İntihar ediyorsun ama ölmüyorsun. Hastanede ağlayarak canlı yayın açıyorsun bunun üzerine gelen yorumlar.

Jungkook

g:Ah be güzelim. Gider birine aşık olursun o da seni başka biri için terk eder. Geçecek. Hepsi geçecek ve o pişman olacak üzülme yanındayız! #yanındayız!

a:Ağlamana kıyamıyorum. Lütfen ağlama idolümsün sen benim! Güçlü olmak zorundasın yoluna çıkanlar yüzünden yolundan geri dönme.

b:İyi olmuş! Sürüm sürüm sürün! Zaten Jungkook'u haketmiyordun!

Yoongi

f:Biliyorum çok zor. Sevdiğini bir başkasıyla görmek onun ona sarılması, onu öpmesi çok zor. Ama dayan sonunda kazanan sen olacaksın o değil!

c:Yoongi sana yazıklar olsun! Seni seviyordum ben bu kızı sevmiyordum! Sizi kıskanıyordum itiraz edemem. Ama bu yaptığın yakışmadı! Sen de üzülme #yanındayız! Yoongi sadece nefretimizi kazandın artık.

ç:Ağlayarak canlı yayın açmak mı? Ergen misin sen? Git acını odandan ağlayarak yaşa.

Taehyung

d:Sana iyi gelen şimdi başkasına iyi geliyor. O seni sevmiyor unut artık onu! Suçlu sensin ve acı çekende! Taehyung'un peşini bırak!

e:AĞLAMA! Güçlü olmak zorundasın! Düşmanlarına karşı dik tut başını! Senin arkanda koskoca ailen var sevdiklerin var! #yanındayız!

f:Sensiz olmayacağını anlayacak sen onu sevmeyi bıraktığın zaman. Kimse için üzülmeye değmez güzelim.

Jimin

ş:Eğer ağlarsan onu daha da mutlu edersin güzelim. Şimdi ağlamayı bırakıyorsun derince arkana yaslanıp bir nefes alıyorsun ve bunlar yaşanmamış gibi davranıyoruz.

i:Sen sana verilen sevgiyi görmedin sen suçlusun. Jimin seni hep sevdi ama ona çok ilgi göstermedin şimdi ağla.

h:Komiksin jimin. Seni seven birini bir kenara atacak kadar komik. Her zaman arkandayım! Güçlü ol!

Jin

s:Asıl ağlaması gereken Jin! Sen neden ağlıyorsun ? O oturup senin gibi mükemmel birini terk ettiği için ağlasın!

j:Yaa. Aşk böyle. İki gün önce onu öptüğünü fotoğrafı paylaş sonra seni terk edip başka birine gitsin o fotoğrafı sil! Sonra da beni terk etti diye ağla. Aşk zordur güzelim ama sen aşkının altından kalkabilecek kadar da güçlüsün yenilme!

ö:Böyle olacağı belliydi! Oh iyi olmuş! Sen daha ölmeyi bile beceremiyorsun! Jin sevgilisiyle mutlu ondan uzak ol!

J-hope

y:Ağlayarak yayın açtıysa sizene? Onun hesabı çıkın gidin. Mutluyken yayın aç kimse niye mutluyken açtı demesin üzgünken aç herkes sorgulasın! Sizene! Ayrıca sana gelecek olursak. Hope elbet sana geri gelecek sabret.

z:Bu üzülecek bir şey değil. O sevgilisi ile mutlu shipim gerçek oldu! Sende artık kendi hayatına bak!

v:Ağlarsan daha da üzerine gelir seni mahvetmek için uğraşırlar. Sil o göz yaşlarını at tüm fotoğraflarınızı hope'un önüne çek gel evine ve her şeyi unut!

Namjoon

x:Joon böyle biri değildi. O kız onun gözlerini boyadı! Unutma onun ilk sevgilisi sensin, ilk aşkı sensin! Şimdi pes edemezsin!

t:Biz yanındayız sen sadece kendini düzelt. Bir daha da asla böyle bir şeyi kendine bir başkası için yapma.

n:Ağla! Daha da ağla! Üzül! Çünkü çok ama çok hak ediyorsun !

BTS REACTIONSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin