63

1.9K 33 8
                                    

63

Kanseri yendiğin ilk gün

Jungkook
"Başardık" dedin heyecanla ve mutlulukla.
"Başaracağımızı sana söylemiştim birlikte bunu da atlattık Sevgilim. Ben sana her zaman inandım güvendim ve birlikte yendik! Artık özgürce dışarıda çıkıp yağmurda ıslanacağız ben seni dağ evine götüreceğim orada kar'ı seyredeceğiz."

Yoongi
"Yoongi artık bitti değil mi?" Dedin mutlulukla ve biraz da endişeyle.
"Artık bitti güzelim." Dedi ve peruk olan saçına öpücük kondurdu. "Artık hastane köşelerinde gizlice çikolata yemek zorunda değiliz! Ya da ben gizlice hastaneye girip doktorlara ve hemşirelere görünmeden senin odana girmek zorunda da değilim ve bir de şu var gizlice hastanedeki odanın altında gizlice uyumak zorunda da değilim!"

Taehyung
"Sevgilim bir sorun mu var? Bugün en mutlu olman gereken gün." Dedi seni durgun gören Sevgilin.
"Sadece garip geliyor aylarca hastane odasında yoğun tedaviler görmek, hepsinin hayal olduğunu sanma, her zaman orada olacağını zannetmek ve bir anda her şeyin bittiğini Özgür olduğunu anlamak. Yani sanki aylarca kafeste kalan bir kuşum ve bana sadece bir anda özgürsün denildi ve ben özgürlüğüme kavuştum ama mutlu olamıyorum."

Jimin
"Hala inanamıyorum dün hastane köşelerinde sürünürken şimdi evimde sıcacık yatağımda uzanabiliyorum." Dedin heyecanla karışık sesinle. "Yani hayallerim vardı benim hala da var ama onlar çok büyük hayaldi. Evime gelebilmek de hayalimdi ve şimdi hayalim gerçekleşti bu çok güzel bir duygu jimin hemde çok ama çok güzel."

Jin
"Sevgilim. Başardın! Yendin artık bitti bir daha bu hastaneye gelmeyeceğiz bir daha acı çekmek zorunda kalmayacaksın. Sen bunu kendi başına çok güçlü bir şekilde başardın!"
"Hayır Jin. Ben değil biz başardık! Eğer başımdan beri sen benim yanımda olmasaydın işte ben o zaman asla başaramazdım. Sen bana hep destek oldun güç verdin benimle birlikte savaştın ve biz başardık."

J-hope
"Daha iyisin değil mi Sevgilim?" Sevgilinin sözlerinin ardından kafanı usulca salladın ve kendini yatağına daha da çok yerleştirdin.
"Hastane köşelerinde değilim ya yerde bile uyusam her zaman iyiyimdir."
"Bir de iyi tarafından bak, artık orada uyumayacağız ve sen en büyük korkulu rüyanı yendin! Başardın Sevgilim eğer istersen yapamayacağın hiçbir şey yok."

Namjoon
"Sevgilim yemeğini yedin, suyunu içtin ve şimdi artık uyuma vaktin." Demişti Sevgilin seni uyararak.
"Hayır! Joon zaten bugün hastaneden çıktım ve daha mutluluğumu yaşamama izin vermeden uyuyayım mı yani?"
"Ama güzelim şimdi dinlenmezsen senin için iyi olmayabilir şimdi dinlen ardından söz kutlama yapacağız."

Eğer isterseniz başaramayacağınız hiçbir şey yok ♥︎

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now