50

2.2K 38 6
                                    

50

Bebeğiniz covid -19'un olduğu (şimdiki)  dönemde doğar

Corona orana burana...

🌹Jungkook
"Sevgilim çocuğumuz iyi değil mi?"
Diye sormuştun iki saat önce çocuğunu doğurmuştun kızınız olmuştu. Ama çok endişeliydin seni yataktan kaldırmıyordu sevgilin ve o gidiyordu kızınızın yanına,kızınız corona nedeniyle farklı odadaydı sevgilin ne kadar hasteneyi kapattırmış olsa da yine tedbiri elden bıraktırmıyordu.
"İyi güzelim. Kızımız gayet iyi ve çok sağlıklı çok güzel korunuyor lütfen endişelenme sütün kesilir." Seni anlayabiliyordu sevgilin ama biraz fazla telaş yaptığını düşüyordu.

🌹Yoongi
"Efendim çocuğunuz gözlem altında hiçbir hastalık teşhisi yok gayet sağlıklı. Zaten ikinize de covid -19 testi yaptık ikinizde sağlıklısınız yani korkulacak veya telaş edilecek hiçbir şey yok." Diye sözlerini sana ve eşine ileterek gitti hemşire.
"Sevgilim artık rahatla hiçbir şey yok. Bebeğimizin hiçbir sorunu yok senin yok senden ona geçecek hiçbir sorun yok." Demişti Sevgilin ağzındaki maskeyle boğuk çıkan sesi ile.
Çok tedbirliydiniz çünkü öyle olmak zorundaydınız böyle zorlu bir dönemde çocuğunuzun doğması çok tehlikeliydi ama önlem alınırsa hiçbir şey olmazdı. Üzerinizde hasta kıyafeti vardı ikinizinde ama kalın olandan, ayağınızda koruyucu poşet, ağzınızda maske ve kafanızda poşet şapka. (Ne deniyor bilmiyorum) çocuğunuz için tedbirli olmak zorundaydınız.

🌹Taehyung
"Sevgilim dışarıda kimseler yok zaten saat sabahın dördü. Biz tedbirliyiz ve oğlumuz tedbirli şimdi oğlumuzu bana ver kapıyı şöför açacak yani herhangi bir şeye dokunmadım dokunmayacağım ve oğlumuzu arabaya koyayım."
Doğumunuz iki gün önce olmuştu ve şimdi de taburcu olmuştunuz ve evinize gidiyordunuz. Sürekli artan corona virüs sebebiyle çok endişeliydiniz ikinizde. Elinizde eldiven ve ağzınızda maske hiç eksik olmuyordu ve her yer gittiğiniz gideceğiniz dokunduğunuz dokunacağınız her şey önceden dezenfektan edilmiş ve ediliyordu.
Yavaşça oğlunu küçük yatağı ile birlikte babasına verdin şöför elindeki eldiveni ile kapıyı açtı babası oğlunuzun arabaya koydu ve dışarı çıktı şöför kapıyı kapattı ve eldivenleri çıkarıp çöpe attı ve sonra tekrar eldiven taktı. Ardından sen eşin ve şöför hastanede taktığınız maskeleriniz çıkarıp hemen yeni maskelerinizi ve eldivenleriniz takıp arabaya bindiniz.

🌹Jimin
"Efendim endişenizi anlıyorum evet böyle kötü bir dönemde hem kendinizi hem çocuğunuzu korumak zorundasınız ama artık çocuğunuzu bana vermeniz gerek ki siz bir şeyler yiyin ve sütünüz gelsin." Diye uyarmıştı sana ve çocuğuna bakmakla görevli olan bakıcı.
Evinizdeydiniz ama sen hala bebeğine bir şey olacağı konusunda çok endişeliydin ve çocuğunu hiç kucağından indirmiyordun. Bakıcının sözleri ile çocuğunu bakıcının kollarına bıraktın ve çorbanı içmeye başladın.
Bir kızınız olmuştu ama jimin şirketteydi çocuğunuzun doğalı üç gün olmasına rağmen. O dışarıdan geliyordu binbir çeşit insanla baş başaydı sürekli iletişim halindeydi ama eve geldiğinde tüm yapılacakları yapıp sonra sizin yanınıza geliyordu ki size hiçbir şey olmasın.

🌹Jin
"Seok yemeğini yedi gazını çıkarttım. Yuqi'ye de aynıları yaptım efendim siz banyoya gidin lütfen çocuklar yukarıda ve sonra yukarı çıkın ki çocuklarına hiçbir şey olmasın." Dedi bakıcı. İkiz bebeğiniz olmuştu biri erkek biri kız onlar doğalı bir hafta olmuştu daha bir haftalıkları ama sizin acil bir işiniz çıkmıştı bu yüzden evden dışarı çıkmıştınız. Senin çocukların doğdu doğalı ilk dışarı çıkışındı çünkü corona virüs vardı ve sen sana bulaşıp çocuklarına da bulaşmamasına özen gösteriyordun aynı şekilde de jin. O da işlerini evden yürüyordu, ikinizde ayrı banyolara gittiniz ve gerekenleri yaptınız.

🌹J-hope
"Evde kimse yok güzelim sadece sen ve ben diğerleri dışarıda eve giren çıkan olduğu için önceden dezenfektanlandı her yeri temiz bebeklerimize hiçbir şey olmayacak." Demiştin sevgiline. Çünkü o senden çok endişe ediyordu hastanede bir hafta kalmanız gerekti ki hope sizin için hastaneyi kapattırmıştı ama eve gelmeniz konusunda biraz endişeliydi.
"Biliyorum umudum biliyorum da, korkuyorum size bir şey olacak korkusuyla virüs bana buluşacak size geçecek ya da sana bulaşacak oğullarımıza geçecek korkusuyla kendimi yiyip bitiyorum." Demişti çaresizce hope.
"Anlıyorum bizi düşünüyorsun. Ama bu kadar telaşa gerek yok biz iyiyiz sen iyisin biz tüm tedbirleri uyguluyoruz ama olacağı varsa da buna engel olamayız ki. Sen üzülme biz sağlıklı bir şekilde eve gideceğiz ve bize hiçbir şey olmayacak."

🌹Namjoon
"Tamamdır! Her şey tamam Sevgilim biraz hastanede kalmamız gerekecek ama her şeyimiz hazır hiçbir şeyimiz yok." Demişti her şeyi kontrol edip gelen Sevgilin.
"Süper! Benim de hiç ağrım yok hastalık belirtimiz de yok bebeğimiz de sağlıklı bir sorunu yok, bizden iyisi yok." diye cevap verdin joon'a
"Biz hep birbirimize destek olalım güzelim. Hep birbirimizi destekleyelim boşuna stres,heyecan yapmayalım her şeyimiz yerli yerinde. En önemlisi de sağlıklıyız hiçbir virüsün bizde olması söz konusu değil biz bu zamanı çok kötü görmeyip birbirimize destek oluyoruz ya en güzeli de bu işte."

Diğer kitaplarıma da bakmayı unutmayın♥︎

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now