56

2K 33 10
                                    

56

İSTEK

(Konuyu yazmayacağım tek bölümlük <3)

JEON JUNGKOOK

Zamanlar,saatler sular seller misali akıp geçiyordu ömrümüz gibi.

Yıllar önce çok iyiydi Sevgilim. Biz çok iyiydik hemde çok herkes bize özenirdi Peki ya şimdi ne oldu? Evet biz çok iyiyiz ama aramıza girenler oldu.

Ben mi? Ben kim miyim? Anlatayım.

Ben Yuna Kim Yuna. 22 yaşındayım annem de babam da Koreli. Ve yıllardır isteğim olan idol'lük için çok çalıştım çok uğraştım ve başardım çıkış yaptım! Jungkook'da benden 3 yıl sonra çıkış yaptı.

Tabi benim çok sağlam bir kitlem var ve aksi gibi çok sağlam da anti kitlem.

Her zaman her gün bana çok kötü mesajlar geliyor. Ölüm tehditleri bile geliyor, ölüm tehditi almak kadar kötü bir şey olamaz olmaz zaten ölümden başka her şeyin çözümü var sonuçta.

b:inşallah ölürsün seni pislik!

n:eğer yarın ki konsere gidersen seni öldürürüm! Her şeyi ayarladım seni öldürürüm!

m: "n" haklı! Eğer yarın ki konsere gelirsen sana çok büyük bir operasyon hazırladık öldürürüz seni!

Ve daha bir çoğu.

Her zaman düşündüm bir insan bir idolden nefret edecek kadar ne düşünmüş olabilir diye.
Düşündüm çok düşündüm sen normal bir insansın ve karşında bir idol var, idol olabilmek için her şeyini vermiş her şeyini ortaya koymuş biri var o da normal insan ama insan dışı güç göstererek hayalleri için idol olmuş bir idol.

"Güzelim yarın ki konsere gitme lütfen. Bak seni ölümle tehdit ediyorlar çok kötü şeyler olabilir." Dedi endişeli bir şekilde Sevgilin.

"Gitmiyorum Sevgilim endişelenme patronum izin vermedi." Dedin biraz üzülerek.

"Güzelim, Üzülme biz her şeyi atlattık. Sevgili olamazsınız dediler bekledik sabrettik sevgili olduk. Birlikte görünmeyeceksiniz dediler hayranlarınız sizi görüp üzülüyorlar kitleniz düşüyor dediler biz yine dişimizi sıktık 3 ay! Boyunca koskocaman 3 ay! Ama sonunda kavuştuk. İllaki bu saçma tehditler de sona erecek şimdi endişeleniyoruz ama geçecek." Dedi sevgilin sana destek vererek. Ama kendisi senden daha çok endişeleniyordu ama belli etmiyordu.

Yarın

"Herkese selam! Bugün sizleri çok özlediğim için canlı yayın açmak istedim. Biraz daha çoğalalım konuşmaya başlayacağım."
Uzun süredir açmak istediğin canlı yayınını şimdi açmıştın. Evde tektin çünkü sen tek kalmak istiyordun evde birileri varken rahat edemiyordun. Açıklama yapmak istiyordun herkese bir şeyleri anlatmak istiyordun artık çünkü dolmuştun ve birazını içinden atmak istiyordun.

"Arkamda insan siluetlerimi mi görüyorsunuz ? Hemde hareket ediyor ?" Hayranların chat'e yazıp duruyorlardı ve sende yazdıklarını okumuştun ve korkmamıştın dışarıda arabalar geçtiği zamanlar öyle siluetler geçiyordu.

"Ah! Merak etmeyin-
Sözünü kesmek zorunda kalmıştın iki tane insan görmüştün evindelerdi! Hayranların haklıydı!

"Siz kimsiniz? Ne işiniz var evimde?" Sinirle söylediğin sözlerden sonra arkandaki kırmızı düğmeye bastın yardım isteme düğmende evin her yerinde vardı çünkü önemli bir idoldün.

"Seni öldürmek için geldik! Pislik seni sen hiçbir şeyi haketmiyorsun !" Dedi içlerinden birisi.

"Bakın anlıyorum beni sevmiyorsunuz ama bunu yapmak zorunda değilsiniz!" Dedin adamları oyalamaya çalışırken. Yardımın gelmesini bekliyordun, ve canlı yayında olduğunu göstermek istemiyordun çünkü yayındaki bayanlarının polisi aramasını da istiyordun. Jungkook'un yayında olduğunu bilemeden.

"Kes sesini pislik! Sen hem Jungkook oppamı elimden al! Hem istediğim hayata sahip ol! Yok öyle dünya ben istediklerimi yapamazken sen asla yapmayacaksın !" Dedi kızlardan biri ve eline aldığı vazoyu sana fırlattı ama sen bunu görüp yana çekildin ve kulaklarını kapattın.

(Biraz değiştirdim konuyu umarım üzülmezsin :)

"Lütfen bana bir şey yapmayın." Dedin kısık sesinle.

"Kes! Tut şunu bağlayalım." Dedi kız adama.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM!" Demişti kız sana öfkeyle.

Yardım için insanlar gelmişti ve polislerin siren seslerini de duymanla biraz olsun rahatlamıştın.

Kız ve adam telaş içinde kaçmaya çalışmışlardı ama her yeri kilitlemiştin düğmeye basarak boşuna kaçarlardı. Arından bilgisayarına baktın ve yayının kapandığını gördün süresi bitmişti.

"Güzelim iyisin değil mi?" Diye sormuştu Sevgilin sana yirminci kere olduğunu düşünüyordun.

"İyiyim Sevgilim bitti gitti endişelenme."

Polisler gelince antilerini alıp karakola götürmüşlerdi ve senin ifadeni alıp gittiler. Ardından hastaneye gitmiştin sevgilinle birlikte ve aldığın küçük darbelere müdahale edilmişti.

"Bak biliyorum çok üzüldün kırıldın psikolojik olarak da yıprandın. Ama inan geçti bitti bundan sonra kimse böyle bir şeye cesaret edemez ve ayrıca kimse sana tehdit bile yazamaz şirketin tarafından herkese dava açıldı ve şirketin kısa sürede kazandı. Lütfen iyi ol sadece ben de yanındayım güzelim."

"Seni çok seviyorum her engele her engebeli yollara rağmen." Sözlerini sarf ettikten sonra sevgilinin dudaklarına yapıştın.

Umarım istediğin(z) gibi olmuştur elimden geldiğinin en iyisini yazmaya çalıştım ♥︎
Ve biraz konuyu değiştirdim ^^

BTS REACTIONSWhere stories live. Discover now