Πρώτη συνάντηση {04}

3.2K 195 35
                                    

Amelias Pov

Η Κλειώ μου έστειλε μόλις να πάμε σε ένα κλαμπ,δεν πολύ ψήνομαι αλλά δεν θέλω να της πω όχι. Πριν της απαντήσω όμως πρέπει να ρωτήσω τον Νίκο,αλλά δεν μπορώ να του πω πως θα πάω σε κλαμπ,δεν του αρέσουν αυτά.

« Νίκο;» τον πλησιάζω καθώς διαβάζει ένα βιβλίο. Σηκώνει το βλέμμα του από το βιβλίο του και με κοιτάει. «Μπορώ να σε διακόψω για λίγο;» τον ρωτάω,εκείνος κλείνει το βιβλίο του και το αφήνει στην άκρη

« Φυσικά,ότι θες.» μου λέει χαμογελώντας

« Με πήρε τηλέφωνο η Κλειώ για να βγούμε, έγινε κάτι με το αγόρι που της αρέσει και δεν είναι πολύ καλά όποτε μου ζήτησε να βγούμε. Μπορώ να πάω;» του λέω και νιώθω απαίσια. Πρώτη φορά στον έναν χρόνο της σχέσης μας του λέω ψέματα (πλην ότι κρύβω αυτά για την συμμορία και τον Αχιλλέα αλλά δεν του έχω πει ψέματα απλά δεν τα έχω αναφέρει. Τα έχω αφήσει πίσω μου.)

« Φυσικά! Και το ρωτάς; Η φίλη σου σε χρειάζεται,εξάλλου έλεγα να κοιμηθώ σε λίγο.» μου χαμογελάει

Νιώθω άσχημα,πολύ άσχημα. « Είσαι σίγουρος; Θες να μείνεις μόνος σου; Αν θες μπορώ να της το ακυρώσω.» τον διαβεβαιώνω

« Όχι,επιμένω. Πήγαινε.» μου λέει και με φιλάει. Είναι υπερβολικά καλός..

« Σ'ευχαριστω» του λέω και στέλνω μήνυμα στην Κλειώ ότι μπορώ.

Θα περάσει να με πάρει σε 1 ώρα και η ώρα τώρα είναι 9μμ. Μπαίνω για ένα γρήγορα μπάνιο και αρχίζω να ετοιμάζομαι. Φοράω ένα μακρύ φόρεμα μέχρι τα γόνατα,όπως πάντα πλέον και είμαι έτοιμη στην ώρα μου.

Η Κλειώ μου στέλνει πως είναι απέξω.

« Καλά να περάσεις,ότι χρειαστείς πάρε με.» μου λέει ο Νίκος και με αγκαλιάζει

« Κι εσύ το ίδιο.» του ανταποδίδω και φεύγω

Δεν έπρεπε να του πω ψέματα,αλλά αν του έλεγα πως θα πάω σε κλαμπ θα θύμωνε και θα προσπαθούσε να το καταπνίξει.. Μπαίνω στο αμάξι της Κλειώ.

« Πως είμαστε;» ρωτάει μέσα στην χαρά

«Καλά.» λέω

« Τι έγινε;» λέει καθώς αρχίζει το αμάξι

« Τίποτα,όλα καλά.» χαμογελάω

Η υπόλοιπη διαδρομή είναι ευχάριστη με μουσική από το ράδιο και κουβέντα. Φτάνουμε στο κλαμπ και η δυνατή μουσική μου τρυπάει τα αυτιά. Η μυρωδιά του αλκοόλ και του τσιγάρου είναι τόσο έντονη,είχα ξεχάσει πως είναι όλα αυτά.

Bad at forgetting [ Book 2 ]Where stories live. Discover now