Φυλακή {40}

1.9K 157 5
                                    

Παίρνω τον Αρχηγό αμέσως τηλέφωνο.

Το σηκώνει.« Ο Αχιλλέας,φυλακή,θάνατος Νίκου.» λέω μπερδεμένη και προσπαθώ να καταλάβω ποτέ πρόλαβε να γίνει αυτό

« Δεν μιλάς σοβαρά; Θα κάνω τα τηλεφωνήματα μου,αύριο θα είναι ελεύθερος.» με διαβεβαιώνει, «Μείνε σπίτι και μην πας πουθενά.» μου λέει και δεν έχω κάποια άλλη επιλογή, ο Αχιλλέας μου έκανε ξεκάθαρο πως πρέπει να μείνω σπίτι και αυτή την φορά θα τον υπακουσω.

« Ποιος το έκανε αυτό;» αναρωτιέμαι

«Δεν θα κάτσουμε να μετρήσουμε τώρα τους εχθρούς μας. Έχω τηλεφωνήματα να κάνω.» λέει και μου κλείνει το τηλέφωνο

Ωω Θεέ μου. Πρέπει να φύγουμε από την συμμορία ή πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην συμμορία γιατί αλλιώς θα κλειστούμε όλοι μέσα. Ας καταφέρει ο Αρχηγός με τις γνωριμίες και τους ανθρώπους του να φέρει τον Αχιλλέα σπίτι αύριο. Κι εγώ που νόμιζα πως όταν φύγω από εκείνο το κτίριο όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό..μέγα λάθος. Ψεύτικες ελπίδες είχα,ο Αχιλλέας είναι μέσα εξαιτίας μου.. Τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο εκτός από το να κάτσω σπίτι,όπως ακριβώς μου είπε ο Αχιλλέας και ο Αρχηγός.

Το τηλέφωνο μου χτυπάει. « Ο μικρός είναι χαμένος από χέρι.» λέει καθώς το σηκώνω,αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω

«Τι στο διάολο εννοείς;» σχεδόν ουρλιάζω

«Ηρέμησε,αύριο θα είναι ελεύθερος.» μου λέει γελώντας

Βλάκα! «Πως το κανόνισες τόσο γρήγορα;»

« Δεν έχει σημασία,θεώρησε τον δικό σου ελεύθερο.» λέει και μου το κλείνει

Ξαφνικά νιώθω πως όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Χρειαζόμαστε ηρεμία,όλοι μας στην συμμορία..

Ξαπλώνω στο κρεβάτι αλλά προφανώς δεν μπορώ να κοιμηθώ. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και αρχίζω να καθαρίζω το σπίτι, δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Απλά δεν θέλω να κάθομαι περιμένοντας και μη κάνοντας τίποτα,αν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καθαρίσω,θα το κάνω.

Εκεί που νομίζω πως τα πράγματα φτιάχνουν, εκεί διαλύονται όλα πάλι και μετά πάλι από την αρχή. Φτιάχνουν και διαλύονται,διαρκώς. Πόσες φορές θα αντέξουμε αυτόν τον κύκλο; Είναι απανωτά χτυπήματα..πριν καλά καλά αντιμετωπίσουμε το ένα χτύπημα, αντιμετωπίζουμε το άλλο.

Bad at forgetting [ Book 2 ]Where stories live. Discover now