Άλλαξες {08}

3.2K 203 43
                                    

Είμαστε πάνω από δύο ώρες στο εστιατόριο και επί δυο ώρες προσποιούμαι πως ακούω όσα λέει ο Νίκος ενώ στην πραγματικότητα το μυαλό μου ταξιδεύει σε όσα μου είπε η Κλειώ, στο φιλί μου με τον Αχιλλέα και γενικότερα στον Αχιλλέα. 

Τι κι αν όντως με θέλει ο Αχιλλέας; Υπάρχει ευκαιρία για εμάς; Είμαι πρόθυμη να τον συγχωρήσω και να καταστρέψω αυτό που έχω με τον Νίκο; Κι αν δεν είμαι πρόθυμη για να τον συγχωρήσω μπορώ να μείνω με τον Νίκο ενώ το μόνο που σκέφτομαι είναι εκείνος; Ίσως όταν ξανά γυρίσω στην Αγγλία να λογικευτώ..
Δεν ξέρω..δεν ξέρω αλήθεια..

« Δε συμφωνείς;» τον ακούω να μου λέει επαναφέροντας με στη πραγματικότητα

« Τι; Ε ναι,συγγνώμη χάζεψα για μια στιγμή.» του λέω χαμογελώντας ψεύτικα

« Μήπως είσαι κουρασμένη; Μήπως να πάμε σπίτι μας;» ανησυχεί

« Όχι,όχι. Είμαι μια χαρά,αλήθεια.» τον διαβεβαιώνω

Συνεχίζει να μιλάει κι εγώ αυτή την φορά τον παρακολουθώ μέχρι που ήρθε η ώρα να φύγουμε.

Πληρώνει και σηκωνόμαστε για να πάρουμε ταξι.

Με το που βγαίνουμε από το μαγαζί βλέπω μια γνώση φυσιογνωμία ακριβώς μπροστά μας. Όχι, όχι,όχι. Ο Αχιλλέας. Τι κάνει εδώ πέρα; Δεν είναι ένα μέρος στο οποίο θα ερχόταν. Κάποιος με δουλεύει,αυτό είναι όλο!

Ο Νίκος έρχεται πιο κοντά μου και ο Αχιλλέας έρχεται προς το μέρος μας.

Πως μπορώ να ξεφύγω; Να αρχίσω να τρέχω μήπως; Όχι,όχι αυτό είναι χαζό. Θα είναι περίεργο να αρχίσω να τρέχω μόνη.. Αν πω να τρέξει και ο Νίκος μαζί μου; Εξακολουθεί να είναι περίεργο; Φυσικά και ναι,τι λέω;

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο και απλά ελπίζω πως δεν θα μιλήσει,πως δεν θα πει κάποια βλακεία. Παρατηρώ πως έχει βάλει κρίκακι στη μύτη και ωωω του πάει τόσο πολύ

« Ωω Αμέλια και εσυ εδώ;» και ναι,σταματάει μπροστά μας κοιτάζοντας τον Νίκο λες και είναι έτοιμος να του επιτεθεί. Ο Νίκος από την άλλη τον κοιτάει αρκετά αδιάκριτα λόγο όλων αυτών των τατουάζ που φαίνονται στο σώμα του,αλλά προσπαθεί να μη το δείχνει.

Ψυχραιμία,Αμέλια. Γιατί έπρεπε να μιλήσει; Γιατί έπρεπε να τον δω τώρα;

« Γεια.» προσπαθώ να χαμογελάσω και να το παίξω κουλ...Δε πετυχαίνει

Bad at forgetting [ Book 2 ]Where stories live. Discover now