Πάρος {29}

2.2K 170 5
                                    

Έχει περάσει μια βδομάδα που είμαστε στην Πάρο και αλήθεια είναι πολύ ωραία,ήρεμα χωρίς σκοτούρες.

Η βίλα στην οποία μενουμε είναι τεράστια, έχει τουλάχιστον 5 υπνοδωμάτια,6 μπάνια,2 σαλόνια, ένα playroom και 1 τεράστια κουζίνα. Έχει έναν τεράστιο κήπο με γρασίδι στην μπροστά πλευρά του σπιτιού και πίσω έχει μια μεγάλη πισίνα με ένα μπαρ στην πισίνα με όλα τα ειδών ποτά.

Βέβαια,συνέχεια κάνουμε κάτι ή είμαστε με τα παιδιά και είχα περίοδο μέχρι χθες, όποτε δεν έχουμε κάνει ακόμα εμ..σεξ με τον Αχιλλέα.

Είναι γύρω στης 5 το απόγευμα,τώρα σηκώθηκα εγώ ενώ ο Αχιλλέας ακόμα κοιμάται. Βάζω το μαγιό μου,ένα φόρεμα και πηγαίνω στο σαλόνι όπου μαζευόμαστε με τα παιδιά.

« Ξύπνησε η πριγκίπισσα;» λέει η Ξένια μη μπορώντας να το βουλώσει,αλλά αδιαφορώ πλήρως. Είμαστε διακοπές,δεν θα τσακωθώ.

« Λέμε να κάνουμε πάρτι σήμερα.» λέει η Κλειώ

« Πάρτι; Τι πάρτι;» αναρωτιέμαι

« Θα το διαδώσουμε και θα έρθει κόσμος από μόνος του.» λέει η Ξένια

« Έχουμε τον χώρο,τα ποτά. Τι άλλο χρειαζόμαστε;» λέει ο Γιώργος

Είναι τρελό αυτό. « Δεν γνωρίζουμε κανέναν στο νησί,πέρα από τον περίπτερα στον οποίο πάμε κάθε μέρα.» σχεδόν γελάω με την ιδέα τους

« Έλα,θα έχει πλάκα. Pool πάρτι.» μου λέει η Κλειώ,που παρεμπίπτοντος είναι με τον Ραφαηλ ζευγάρι από χθες.. τουλάχιστον επίσημα

« Κάντε ότι θέλετε,δεν θα προσπαθήσω καν να σας αλλάξω γνώμη.» τους λέω

« Γι'αυτό σε αγαπάμε.» λέει ο Άρης πειράζοντας τα μαλλιά μου και τον κοπανάω φιλικά στον ώμο. Έχουμε δεθεί όλοι περισσότερο από τότε που ήρθαμε εδώ.

« Επίσης,το έχουμε ανακοινώσει ήδη στα social media και βγήκαμε έξω,μιλήσαμε σε κάποια παιδιά στην ηλικία μας και τους καλέσαμε.» λέει η Κλειώ ενώ κρύβεται πίσω από τον Ραφαηλ

« Όργιο θα γίνει εδώ μέσα.» λέω με μια απελπισία και παω πάλι προς την κρεβατοκάμαρα

« Ει, Αμέλια.» με σταματάει η Κλειώ,
«Υποσχεσου μου πως θα περάσεις καλά σημερα.» μου λέει

« Θα περάσω,ηρέμησε.» της λέω,κυρίως για να με αφήσει ήσυχη.

« Άρα θα βοηθήσεις να ετοιμάσουμε το πάρτι; Τα παιδιά πήγαν για να πάρουν πράγματα και μόλις γυρίσουν θα ξεκινήσουμε ετοιμασίες.» λέει η Κλειώ, δεν μπορώ να της πω όχι.

Bad at forgetting [ Book 2 ]Where stories live. Discover now