Επιστροφή {15}

2.8K 190 16
                                    

« Είσαι σίγουρη;» με ρωτάει ο Αχιλλέας πριν μπούμε στην συμμορία

Μόλις περάσω αυτή την πόρτα θα είμαι και επίσημα μέλος της συμμορίας,αυτή την φορά δεν θα μπορώ να φύγω ούτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

« Ναι.» απαντάω

« Μπορείς να αλλάξεις ακόμα γνώμη,θα βρω κάποια λύση εγώ.» μου λέει για εκατοστή φορά σήμερα. Δεν κουράστηκε; Όλη μέρα προσπαθεί να μου αλλάξει γνώμη.

« Πάμε.» λέω και ο Αχιλλέας ανοίγει την πόρτα για να μπούμε μέσα

Η Κλειώ με υποδέχεται με μια μεγάλη αγκαλιά, της είπα ότι γυρνάω απλά δεν της είπα το γιατί. Ο Άρης με τον Ραφαηλ με υποδέχονται με χαμόγελα και πειράγματα ενώ το άλλο κορίτσι και αγόρι δεν μιλάνε,απλά με κοιτάνε.

Μαζευόμαστε στο σαλόνι όπως πάντα,ο Αχιλλέας με βάζει στα πόδια του καθώς περιμένουμε τηλεφώνημα από τον Αρχηγό.

Τα χέρια μου τρέμουν,το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Έχω αγχωθεί,είναι περίεργο που ξανά γυρνάω μετά από δύο χρόνια αλλά δεν θα κρύψω πως έχω και έναν ενθουσιασμό που είμαι πίσω.

« Ηρέμησε,μωρό μου.» μου ψιθυρίζει ο Αχιλλέας αντιλαμβανοντας το άγχος μου

Του χαμογελάω όσο πιο αληθινά μπορώ,δεν πετυχαίνει όμως.

Το τηλέφωνο χτυπάει ταράζοντας με.

Το σηκώνει η Κλειώ.

« Καλώς όρισες.» ακούγεται η φωνή του Αρχηγού από την άλλη γραμμή, « Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν σίγουρος αν θα επεστρεφες σήμερα.» σχολιάζει λες και μου είχε δώσει άλλη επιλογή. Ο Αχιλλέας πάει να πει κάτι αλλά τον κλωτσάω και κρατάει το στόμα του κλειστού.

« Ξέρω τους κανόνες εδώ,δεν σκοπεύω να χωρίσω.» του ξεκαθαρίζω από την αρχή

« Δεν θα σου ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο.» ξεκινάει, « Δεν νομίζω πως χρειάζεται να ξεκινήσω με την ιστορία,την σημασία της συμμορίας και όλα αυτά. Τα γνωρίζεις παρά πολύ καλά,σωστά;» μου λέει

« Σωστά.» απαντάω

« Ένας νέος κανόνας είναι το να κανεις τατουάζ με το σύμβολο της λέσχης που σε αυτή την περίπτωση είναι ερπετό. Θα μπορείς να διαλέξεις εσύ σχέδιο απλά να είναι ερπετό. Θα σε πάνε σήμερα για το τατουάζ. Άλλος ένας κανόνας είναι η ενδυμασία.» αρχίζει να λέει, «Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι πως όσο ήσουν μακριά από την συμμορία άλλαξες συνήθειες και στυλ,αλλά πλέον είσαι πάλι μέσα. Καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να κυκλοφορείς με αυτά τα ρούχα. Αύριο λοιπόν μπορείς να πας για ψώνια με την Κλειώ για μια νέα γκαρνταρόμπα και να κάψεις τα παλιά σου ρούχα ή να τα δωρίσεις,δε με νοιάζει.» συνεχίζει , « Επίσης δεν με νοιάζει το τι είδους σχέση έχεις με τον Αχιλλέα αρκεί να μην επηρεάζει το ευρύτερο καλό της συμμορίας.» ξεκαθαρίζει, « Τέλος, έχει αλλάξει έναν κανόνας σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα σας. Δυστυχώς εξαιτίας κάποιων γεγονότων όπως το στοίχημα και ο θάνατος του Αδάμ όλα έγιναν μπάχαλο όποτε δεν έχει νόημα αυτός ο κανόνας. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε,να πηδάτε όποιον θέλετε αρκεί να μην επηρεάζει την συμμορία.» λέει και αυτό δεν είναι κακό, «Θα πάτε τώρα για το τατουάζ και όταν επιστρέψετε στο στέκι θα υπάρχουν ρούχα για όλους σας. Θα γιορτάσετε την επιστροφή σου,όλοι σας.» μας ανακοινώνει και η Κλειώ ενθουσιάζεται, « Καλή διασκέδαση.» κλείνει το τηλέφωνο

Bad at forgetting [ Book 2 ]Where stories live. Discover now