Farsa

228 11 0
                                    

Așteptă și așteptă, când dintr-o dată, fără nici un semn, s-a transformat. Știa clar că nu va putea dormi, așa că a decis să umble pe stradă plictisit, nimeni nu era pe stradă la miezul nopții, cine ar putea fii. Așa că nu se îngrijora că îl va vedea cineva. Numai el și Moldova știau de transformarea României.

Mergea calm pe stradă când dă peste, ghiciți cine, chiar vărul Italia, văr din sânge latin, ca alți, da' nu mai enumăr. Văzândul, a decis să zboare în sus și să dispară printre nori. Zis și făcut.
Italia a văzut o umbră zburând în aer, spre cer, bineînțeles că s-a speriat. Și ce i-a trecut lui România prin cap, să îl sperie puțin mai mult.

A început să scoată sunete de bufnițe, Italia imediat s-a oprit din mers și a tremurat un pic, pe urmă a continuat să meargă, de data asta mai încet.
România a scos pe urmă un sunet de liliac, acesta la scos perfect având în vedere că e vampir. Sunetul ăsta la făcut pe Italia să meargă ca și cum se zguduia pământul. La sunetul de liliac scos de România, a venit și animalul lui de companie, Vampi! I- șoptit lui Vampi ceva, Vampi a scos un mic hâsâit care însemna "bine".
De îndată, a zburat în fața Italiei ca și cum vroia să îi bea sângele, oricum nu l-ar fi băut pentru că e liliac vampir, iar lilieci vampir beau sânge, dar numai sânge de vacă (chiar adevărat, există lilieci vampiri și ei chiar beau numai sânge de vacă).

Italia s-a îngrozit așa de tare încât a luat-o la fugă ca un bezmetic.

România doar s-a amuzat și a râs până na mai putut, și a continuat să facă asta toată seara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

România doar s-a amuzat și a râs până na mai putut, și a continuat să facă asta toată seara.  

Cum tot s-a râs de țările păcălite, s-a plictisit, așa că a decis să se ducă și să se plimbe prin Castelul Bran, cunoscut de alte țări ca Castelul lui Dracula.
România se plimbă ca și cum era Dracula însuși. Deși mergând așa, el o ști cum, a căzut, și a stat acolo cu dorința de a se ridica, și că lenea nu îl va ține pe podea.

CountryHumans:România și Moldova O comedie continuăWhere stories live. Discover now