Petrecerea slavă

152 6 7
                                    

Rusia se uită la România și Moldova, care erau întinşi pe jos, de parcă au căzut de la etajul doi, ca doi acrobați.
Rusia a ridicat din umeri, și i-a luat pe amândoi pe sus, pe umărul drept, și a intrat înapoi în casă. Rusia a urlat:
-UCRAINA!!! AU VENIT MOLDOVA ȘI FRATELE EI!! STAI CU EI!! Nu am chef să am grijă de fratele ei!

România se simțea profund insultat. Pentru că el trebuia să stea în grija cuiva, și el e mai mare decât Moldova. El are 101 ani (mă gândesc la 101 dalmațieni) iar Moldova are 29 de ani.

-Acuma vin! Zise Ucraina (fată), venind cât de cât grăbită.
Rusia i-a înmânat Ucraniei, pe România ca pe un sac de cartofi. În timp ce Rusia a luat-o pe Moldova. Rusia s-a îndreptat spre o cameră unde era adevărata petrecere, și câteva țări chefuiau. Iar Ucraina a mers în altă cameră cu România tras pe jos, încă ca un sac de cartofi, în care erau mai multe țări slavice, care jucau Monopoli. România urăşte jocurile de societate. Nu se pricepe deloc la ele.

~După 15 minute~

Moldova era deja îmbătată de la vin. România era adormit pe un fotoliu, cu capul în jos, și piciorele în sus. Vroia să imite un liliac când doarme. Dar vroia să doarmă pe fotoliu, aşa că stătea cu capul în jos, pe canapea. Rusia deja dansa pe hardbass, Belarusia (fată) mânca un cartof crud, (din fericire) fără coajă, iar Ucraina juca încă jocuri de societate cu celălalte țări. România s-a trezit la sunetul telefonului, cea ce însemna, că trebuie să se ducă acasă.
-Ughhhhh... mi-e lene să mă ridiiiiiic!

România s-a ridicat și așa, cu lenea-n vine, s-a îndreptat spre Moldova. Era pe o masă, urlând la tavan. Era un păianjen acolo. Ea țipa:
-PIEI INSECTĂ!!! PIEEEEEEI!!!
România se holba curios, vroia să vadă încotro se va îndrepta totul. Moldova a sărit, de pe masă, pe spatele Rusiei, pe umerii lui, cu două sticle în mână. Rusia find un tip înalt, ajungea uşor la tavan, așa că Moldova era deasupra tuturor. Se simțea ca o regină. După câteva secunde de a se uita în jur, la toți cei din cameră, cu sticla de vin din mâna stângă, a aruncat sticla către păianjen, ratândul, lovinnd-ul pe România, în cap. Din fericire, aiuritul nostru amuzant, are un cap destul de tare, și umpic gol, așa că doar l-a durut puțin. Toți cei din cameră s-au uitat la România, să se asigure că e bine. România s-a uitat la ei:
-De ce vă uitați la mine?
-Ai primit o sticlă-n cap!! A zis Moldova, cu vinovăție în voce; cu o voce neclară totuşi.

Moldova a sărit pe masă din nou, și a început să bea ce mai era în sticlă. Nu a terminat de băut pentru că, România a tras-o de un picior jos de pe masă, și a ieșit afără pe uşă. A ajuns acasă, și a pus-o pe Moldova pe canapea. Ea a adormit, îmbrățişând sticla de vin, care mai avea vin de un deget înăuntru. România a realizat că nu a băut. Așa că a zis:
-Hai să beau și eu un pic!

A luat o bere, și după 20 de minute, a adormit atârnat de un candelabru, cum au bunici. Sforăia; nu avea nici o treabă că candelabrul putea să cadă cu el în orice moment. Moldova, la fel, dormea și mormăia în somn.

CountryHumans:România și Moldova O comedie continuăWhere stories live. Discover now