3. Răul mai mic

4.2K 276 43
                                    


     Deschid ochii și privesc cu atenție camera în care mă aflu, sunt puțin dezorientată pentru că îmi amintesc că am adormit pe canapea.

     Probabil am fost mult prea obosită și nu știu când sau cum am ajuns în pat, cert e că s-au întâmplat atâtea într-un timp atât de scurt încât e posibil să fiu cu capul în nori, așa că am de gand sa mă mai las afectată.

     Pășesc încrezătoare spre dulap și îmi aleg o fusta de blugi scurtă și o bluză albă din dantelă, mânecuță trei sferturi, în picioare îmi iau balerinii albi cu un toc micuț iar părul mi-l ondulez ușor.

     Mă machiez foarte puțin și folosesc parfumul meu preferat J'adore. Decid că este timpul să cunosc zona, cine știe poate îmi fac o prietena nouă... astea fiind spuse, mama mă va ucide, dacă scap din mainile Selinei.

     Trag aer în piept și o apelez pe mama. După o conversație de cinci minute în care îi explic că totul este bine, că mă descurc și că mănânc, închid apelul și caut numarul Selinei în agenda telefonului.

     Ceva îmi distrage atenția și zâmbesc atunci când văd o siluetă ce se îndreaptă spre piscină.
Înghit zgomotos atunci cand sunt prinsă în fapt de către Isayah care nu poartă decât o pereche de chiloți negrii. Probabil s-a simțit admirat și a căutat sursa ce îi violează intimitatea.

     Îi privesc uimită pieptul în timp ce respiră relaxat și își trece mâna peste abdomenul bine lucrat, la naiba am mai văzut atâtea pătrățele doar în ciocolata pe care o mănânc atunci cand sunt deprimată.
Îmi ling ușor buza de jos, e atât de cald afară încât m-am deshidratat sau efectul asta îl are el asupra mea?

     Nu știu dacă își dă seama de corpul meu încins sau de faptul că salivez în ultimul hal dar îmi face cu ochiul și se întoarce, oferindu-mi o priveliște de nerefuzat.
Exact când am crezut că am scăpat se întoarce și îmi zice arogant...

     —Îți place ce vezi iubito?

     Probabil ar fi trebuit sa am o replică inteligentă, mereu le am pregătite însă acum am gatul uscat și mă preling pe perete. Asta ce poate fi? Atracție fizica?

     După câteva minute decid să cobor și ca să nu par afectată, mă îndrept spre piscină pentru a-l anunța că eu voi ieși la o plimbare și nu am de gând să mă întorc prea curand.

     Asta și pentru că vrei să îl vezi mai de aproape așa-i? Îmi aud gândurile și încerc să nu le acord prea multă importanță. Nu e ca și cum pot să mă mint singură dar pot oricând să încerc să neg.

     Piscina are o dimensiune impresionantă și mă trimite cu gândul la un bazin olimpic.
În spatele ei se află doi palmieri, patru șezlonguri și un mini frigider plin cu diverse băuturi.

     Îl privesc în liniște pe Isayah cum înoată relaxat pe spate, parcă ar fi contopit cu apa, iar picăturile ce i se preling pe fața mă fac să vreau să îmi trec buricele degetelor peste fiecare centimetru de piele.

     Deschide ochii și mă privește și el, moment în care simt cum obrajii îmi iau foc și cu siguranță arăt fix ca o roșie, una mare și coaptă.
Observa și el roșeața feței mele pentru că zâmbește în colțul gurii și văzând ce efect are asupra mea îmi spune râzând:

     —De două ori în aceeași zi dulceață!

     —De două ori ce? Îl întreb rușinată.

     —De două ori în aceeași zi, te-am lăsat cu gura căscată și mă gândeam că e păcat, poate ar trebui să faci ceva util cu gura aia...

IsayahUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum