34. Explozii de culori

2.2K 138 27
                                    

      Isayah deschide ușa cu mâna stângă iar cu dreapta îmi acoperă ochii. Inima mi se oprește în loc și pornește într-un ritm greu de suportat atunci când mă conduce cu pași mici spre o cameră slab iluminată, plină de miros de vopsea în timp ce muzica se aude tot mai tare.

     Pășesc cu teama pe suprafața alunecoasă și îi simt brațele puternice cum dictează trupului meu să se întoarcă spre el. Mă simt pierdută în neant atunci când ochii lui se adâncesc în ai mei iar totul dispare. Văd doar electricitate și explozia de culori din ochii lui pe care doar eu o pot descifra.

     Întrerupe contactul și mă învârte pe ritmul unei melodii ritmate pe care nu reușesc să o înțeleg în totalitate, singurul sunet în toată nebunia asta, este inima mea care bate într-un ritm nou plin de dorințe ascunse.

     În jurul nostru se află multe persoane dar nu am reușit să observ asta până acum. Nu sunt mese ci doar o podea neagră cu particule argintii și un singur bar iluminat slab ascuns într-un colț. Isayah parcă observând emoția care mă lasă fără aer mă duce cu o mișcare delicată spre acel bar și comanda două shot-uri Devils Spring flambate.

     Ridicăm în același timp paiul negru aflat în apa rece și apoi în paharul flambat pe care îl bem fără să ne oprim din a ne privi nici măcar o clipă. Mai cere un rând și de data asta arsura este chiar plăcută și mă simt extrem de încrezătoare.
Dacă nu o să preia el inițiativa, la naiba am să o fac eu!

     Mă ridică în brațe și mă conduce pe ringul de dans zâmbind în colțul gurii de parcă el știe ce va urma. Îl admir pe Isayah pentru că este tot timpul cu un pas înaintea mea, chiar dacă nu aș recunoaște asta nici în ruptul capului cu el am descoperit un alt mod de viață și trebuie să recunosc că până să îl întâlnesc eram chiar banală.

      Lumea începe să se agite în jurul nostru și aud o voce în depărtare care ne anunță că au mai rămas zece secunde. Muzica răsuna din ce în ce mai tare și lumina se stinge lăsând mii de lasere colorate să îi ia locul.
Mii de fiori îmi străbat corpul atunci când mă gândesc la seara de striptease. Doar nu ar face-o iar, nu?

     Și atunci începe cu adevărat seara… de undeva de sus observ stropi colorați ce devin tot mai mari și ne pătează pielea și hainele cu aroma lor parfumată. Un întreg curcubeu vine peste noi și ne lăsăm capul pe spate în același timp savurând din plin momentul. 

     Tresar atunci când picăturile devin jeturi puternice și mă arunc în brațele lui în timp ce tremur. Este destul de rece însă motivul real pentru care tremur este chiar în fața mea. Oare nu observă?
Mă ține la pieptul lui câteva secunde și apoi mă întoarce cu spatele în timp ce scoate telefonul și ne face o poză destul de reușită în care el zâmbește arătându-și dinții iar eu scot limba cât de tare pot. 

     Zâmbetul lui nu dispare nici o clipă iar asta îmi dă încredere în mine. Poate că nu ne vom pierde pe drum. Iar dacă o vom face, sufletele pereche se regăsesc întotdeauna, indiferent de obstacole și timp…

     Părul și hainele sunt distruse iar Isayah se amuză copios atunci când vine valul al doilea cu și mai multă vopsea. Decid să mă avânt spre buzele lui dar tot ce apuc sa simt este obrazul lui ud și verde. 
Îi presar un sarut acolo și îi zâmbesc chiar dacă simt în piept o gheara ce își înfige unghiile adânc în inima mea rănită. 

     Isayah micșorează ochii și încearcă să îmi studieze cu atenție fiecare gest așa că mă decid să îl induc în eroare, afișând un zâmbet fals care îl va păcăli și pe el. L-am exersat prea mult și sunt sigură ca imi iese așa cum trebuie pentru ca el să nu afle durerea din spatele lui.

IsayahUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum