25. Sangele de aur

2.7K 200 20
                                    

     Inima imi bate in piept putin cam tare si simt o arsura in ceafa.Orice ar avea de spus , nu o sa aduca nimic bun. Senzatia ciudata pe care am avut-o in ultima perioada se instaleaza din nou , facandu-ma sa inteleg ca a sosit momentul care o sa ma faca sa sufar si ne va pune la grea incercare.
Vocea imi tremura si lacrimi amare ameninta sa iasa dar cu ultimul gram de putere il incurajez pe el.

     —Ce ai zice sa incepi cu partea usoara Isayah?

     —La dracu e doar o parte usoara. Si pana si aia o sa te infurie!

     —Sunt aici iubitule...

     —Sunt un nemernic daca am vrut sa te am langa mine cat mai mult ? Ca mai apoi sa te cuceresc? Sa te seduc si sa te fac sa ma iubesti?

     —Nu cred ca ai ales cuvintele potrivite dar nu-mi pare rau ca ai facut-o...

     —Adagena la dracu ! De ce esti atat de buna si perfecta? Vrei sa iti spun ce am facut? Am fost un afurisit egoist si am platit firma care se ocupa de casa ta...am platit-o sa nu munceasca iubito! Sau daca o fac , sa nu fie gata pana nu le spun eu!

     —Isayah...asa e nebunesc.Dar nu suficient cat sa ma indeparteze de tine.Daca nu ai fi facut asta , nu am fi ajuns probabil aici.Iar eu iubitule , nu am regrete.

     Isayah ma priveste cu amaraciune si pufaie obosit atunci cand incerc sa il incurajez cu un zambet.
Maxilarul ii zvacneste si buzele i se usuca.Pana si in momentul in care sufera el arata de parca urmeaza sa pozeze pentru vreo casa scumpa de moda.
Poate in alta zi mi s-ar fi parut ciudat efortul lui de a intarzia reparatia casei dar azi ma amuza.

     —Iubito , vreau sa ma eliberez de povara pe care o car de cand eram un copil si sper sa ma intrerupi doar cu intrebarile potrivite , pentru ca este cel mai greu lucru pe care am fost vreodata nevoit sa-l fac.

     —Bine.Sunt aici , ai incredere in mine Isayah.

     —Cand m-am nascut aproape am ucis-o pe mama dar dorinta ei de a lupta pentru familie a ajutat-o sa ramana in viata.Acum zece ani a avut nevoie de un transplant dar nu a reusit sa il faca.Donatorul exista dar ea nu putea trece peste interventie fara un donator de sange compatibil cu ea.Cu tratamentul potrivit problema aproape ca s-a rezolvat dar a creat ceva ce nu mai putea fi inlaturat din corpul ei...

     —Nu a fost vina ta iubitule...

      —Nu a fost vina mea dar asa am pornit o afacere ilegala Adagena...pentru ea. Chris era singurul care stia si impreuna am devenit legatura intre cumparator si vanzator.In baza unui contract cei doi ramaneau anonimi si fiecare isi primea partea prin intermediul nostru.Am facut multi bani din asta dar nu reuseam sa imi gasesc propriul vanzator.

     —Ce anume se cumpara?

     —Oameni influenti dar bolnavi cumparau ce aveau nevoie pentru sanatatea lor de la cei care vindeau de buna voie. Nu au fost fortati ba chiar au primit sume frumusele pentru serviciile lor.

     —Ce anume cumparau Isayah?

     —Cei mai multi au vandut rinichi iubito...

     —La dracu Isayah! Crezi ca mai poti sa iesi din asta?

     —Iubito , nimeni nu imi stie identitatea , eu doar m-am ocupat de transferul banilor si compatibilitatea dintre ei. I-am trimis la acelasi medic pentru analize stiind ca o sa ramana totul confidential.

     —Vreau sa te opresti ...

     —Sa ma opresc? Acum incepe partea grea iubito !

     Incep sa tremur si nu o fac pentru ca mi-e frig. O fac pentru ca simt ca ma dezintegrez in bratele lui. Lacrimi incep sa imi curga pe fata si tresar atunci cand el isi preseaza fruntea de a mea. Imi mangaie buza de jos cu degetul mare si ma priveste in ochi cu regret.

IsayahWhere stories live. Discover now