23. Cosmarul lui Isayah

2.9K 197 8
                                    

      Desi discutia fetelor este captivanta , Isayah ma face sa nu reusesc sa ma concentrez oricat de tare as incerca.
In privesc cum se lasa pe spate in scaun , isi departeaza picioarele si isi duce mainile la piept. Isi musca buza din cand in cand si ma fixeaza cu privirea intr-un mod indecent atunci cand isi trece mana prin par , stiind parca ce efect are asupra mea.

     —Haide Adagena ! Este randul rau!

     O aud pe Seline si realizez ca nu stiu despre ce vorbeste. O privesc in ochi pierduta si incerc sa o rog cu privirea sa ma ajute. Pana sa il intalnesc pe Isayah , credeam ca unii oameni nu isi gasesc sufletul pereche sau acea iubire unica si atunci primesc un prieten adevarat pe viata.
Ochii ei negrii vad prin mine si imi ofera cel mai cald si sincer zambet pe care l-am primit vreodata.

     —Ce ar fi sa incep eu prima , asa pentru curaj ?

     Seline apuca paharul micut colorat , plin cu tequila , il ridica si il da peste cap fara sa schiteze arsura pe care stiu ca o provoaca .

     —Chris este minunat , nu stiu cum este in pat dar presupun ca urmeaza sa aflu in noaptea asta!

     —Scarbos ! Este fratele meu , nu vreau detalii. Ridic paharul totusi pentru Mike , barbatul care m-a facut sa renasc apoi m-a ucis!

     —Este randul tau Adagena , se zvoneste ca Isayah este un zeu al placerilor atunci cand vine vorba de sex! Spune Deb ametita si mai da un shot peste cap fara sa realizeze ca nu as vrea sa aflu astfel de detalii.

     Apuc paharul micut , il strang atat de tare incat ma tem sa nu se sparga si il dau peste cap sperand ca amaraciunea provocata de Deb o sa fie inlocuita de arsura.
Cand asta nu se intampla , bat cu paharul in masa si Ava mi-l umple.

     —Il iubesc pe Isayah ! Nu o sa intru in detalii dar da este atat de priceput...

     Fetele bat din palme si o incurajeaza pe Ava sa bea dar aceasta refuza. Fata ei trece prin mai multe stari si ma intreb daca sunt singura care observa asta. Chipul ei frumos este strabatut de panica , frica si apoi durere.
Imi transmite cumva toata starea ei si fac ce a facut Seline pentru mine dar intr-un mod diferit.

     —Vreau sa dansam !

     Ma ridic si dau paharul ei peste cap. Ne indreptam spre ringul de dans micut si ma simt usor ametita. Incep sa dansez si intind o mana spre Isayah , chemandu-l la mine.
Pare atat de prins in discutia pe care o are cu Chris , incat decid sa uit ca este acolo pentru moment.
Ma intorc cu spatele la el si incep sa ma misc lasciv asa cum dicteaza melodia. Sunt fericita si ma bucur intens de aceste clipe.

     Isayah apare in spatele meu si isi pune mainile pe soldurile mele , facandu-ma sa scot un suspin atunci cand isi lipeste fata de gatul meu. Incerc sa ma intorc spre el dar nu reusesc atunci cand el se lipeste mai tare de mine. Privesc in jurul meu si cand observ ca toata lumea danseaza haotic decid sa il chinui putin pe Isayah , impingandu-mi fundul usor in spate.

     Isayah imi prinde soldurile si nu ma lasa sa continui. Respiratia lui este accelerata si pare blocat.Ma intorc cu fata spre el si incerc sa il sarut. Magia dispare atunci cand telefonul lui suna iar el creeaza putin spatiu intre noi. Scoate telefonul din buzunarul pantalonilor eleganti si observ numele apelantului pentru o fractiune de secunda. Cine este Blair?

     Timpul se opreste in loc atunci cand il vad cantarind decizia pe care trebuie sa o ia.
Ma priveste cu regret si se indreapta spre iesire fara sa priveasca inapoi.
As vrea sa il urmez , instinctul meu imi spune ca ceva este putred la mijloc dar nu am puterea sa aflu ce ascunde Isayah.

     Ma indrept spre masa si incerc sa nu par afectata atunci cand il vad pe Chris grabindu-se spre iesire.
Imi privesc mainile cum tremura si le ascund la spate.Trebuie sa iau o gura de aer si nu imi pasa ce va spune Isayah , in noaptea asta voi afla adevarul indiferent de consecinte.

IsayahUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum