22. Petale de trandafiri

2.9K 204 11
                                    

     Isayah imi cuprinde talia si ma ghideaza in directia dorita de el.
Tot ce pot face in acest moment este sa ma rog , sa nu ma impiedic. Daca mi s-a parut greu sa merg pe tocuri inainte , acum e un calvar. Tocurile mi se infig usor atunci cand pasesc in iarba pe care simtit-o in lateralul pantofului.

     —Iubito , nu am facut niciodata nimic de genul pana acum , credeam ca e prea multa bataie de cap , dar acum , cand vine vorba de tine , totul e natural si imi doresc sa te fac fericita.Te rog sa nu imi dai drumul la mana in urmatoarele secunde si sa nu uiti momentul asta niciodata.

     —Te iubesc Isayah ! Cu sau fara tot efortul tau !

     Ma las condusa de el in timp ce sigur ii provoc un disconfort atunci cand ii strang mana de parca ma tem sa nu ma abandoneze in cusca unui leu.
Simt un miros dulce in aer si stomacul meu incepe o revolta , ce-i drept nu am mancat nimic azi.

     Inaintam si Isayah ma roaga sa ridic piciorul pentru a trece de un obstacol. Simt cum adierea vantului ma paraseste si dau de o caldura ce imi inrautateste starea pe care o am. Emotiile imi fac stomacul sa se invarta iar urechile parca devin infundate.

     Incaperea in care ne aflam , este mult prea silentioasa dar cumva simt ca nu suntem singuri. Isayah imi cuprinde fata in palma si cu multa grija trage de esarfa rosie , simt ca orbesc atunci cand un blitz puternic apare de nicaieri.

     —Surpriza !

     As vrea sa imi stapanesc emotiile dar este imposibil. Lacrimi imi incetoseaza privirea si as vrea sa le opresc insa nu reusesc.
Privesc scena din fata mea si tremur de parca am frisoane. Toti cei dragi mie sunt aici , familia mea si prietenii pe care i-am lasat acasa , gasca lui Isayah si nu in ultimul rand , parintii lui.

     Oh...alte emotii , de data asta ma tem pentru simplul fapt ca nu o sa ma placa.
Ii soptesc cu lacrimi in ochi lui Isayah un multumesc si ma desprind din imbratisarea lui pentru a merge spre parintii mei care sunt emotionati , aici ma refer la tatal meu mult prea sensibil.

     —La multi ani iubito ! Te iubim !

     —Imbratisare de grup! Va iubesc! Mi-a fost extrem de dor de voi !

     —Adagena , deci tu si Isayah ?

     —Mda , e un baiat deosebit tata...

     —Stii Adagena , felul in care s-a straduit sa faca ziua asta posibila , ii ofera aprobarea noastra. Saluta-ti invitatii , avem timp maine pentru discutii.

     Le ofer cate un sarut pe obraz si alerg ca o nebuna spre Seline. Ne imbratisam si uit de tocuri atunci cand incepem sa ne invartim si sa tipam. In nebunia noastra se baga si Matt , urmat de Cass si Irene. Dupa cateva secunde de urlat il vad pe Chris lipit de Seline.
Sa presupunem ca nu este ciudat...

     Il caut pe Isayah cu privirea si ma indrept spre locul unde se afla. Pare ca discuta cu parintii lui ceva serios.
As vrea sa ma intorc dar mana lui intinsa ma indeamna sa merg langa el. Ii salut familia si observ cat de obosita pare Myra.
Ii prind intr-o imbratisare insa nu simt caldura lor. Dave pare mai relaxat insa Myra imi provoaca un fior neplacut in tot corpul.

     Cumva , Deb observa scena din fata ei si incepe sa imi trimita niste pupici prin aer , asa reusesc sa ma scuz si sa ma indrept spre gasca vesela. Ii imbratisez si decid sa unesc cele doua gasti.
Arunc o privire spre locul in care se afla Isayah dar el nu mai este acolo.

     Incepe o melodie lenta si toata lumea danseaza. As fi facut-o si eu , daca as fi avut partener desigur.
Ies afara in speranta ca o sa il gasesc pe Isayah si ii observ silueta la cativa metrii intr-un foisor micut.

IsayahUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum