5. Nu știu să înot

4.2K 265 26
                                    

     Îi simt respirația atat de aproape, deși este mare tentația de a deschide ochii și a mă pierde în abisul ochilor lui, nu am puterea să o fac. 

     Nu mă mișc, respir ușor sau asta cred că fac și realizez că a deschis ușa camerei mele și m-a asezat pe pat ușor, de parcă îi este teamă să nu mă trezească, de parcă soarta universului depinde de el.

     Trage peste mine o pătură și se îndepărtează. Nu am știut cât de mult îmi poate lipsi acea îmbrățișare până nu a plecat. 
Patul mi se pare brusc prea mare și prea rece, cu siguranță nu voi reuși să adorm prea curand. Aud cum închide ușa și mă cuprinde un val de dezamăgire când realizez că am rămas singură.

     Deși nu mi-am dorit până acum așa ceva, este pentru prima oară când nu-mi doresc să îmbrățișez această senzație cu gust amar.
Simt un nod în gât care nu îmi permite să îmi găsesc confortul și sunt sigură că nu are legătură cu fericirea. 

     Aud un zgomot și privesc către ușă. Este întuneric dar pot să văd cum Isayah se îndreaptă spre pat. Închid ochii repede și inima începe să îmi bată haotic. Simt cum patul se lasă ușor iar el mă cuprinde în brațe.

     Mă așează cu capul pe pieptul lui și sunt amețită de senzația pe care mi-o lasă modul în care stăm. 
Îl aud cum respiră ușor și-mi dau seama că a adormit. Îl privesc cateva secunde si adorm și eu savurand căldura pieptului său.

     Mă trezesc brusc cu gândul că el este în pat cu mine și nu știu cum să reacționez, însă patul este gol, nu mi-am dorit atât de tare asta încât să visez nu? 

     Iau perna în brațe și simt mirosul dulce cum îmi învăluie simțurile, închid ochii și inhalez… el a fost aici.
Sunt distrasă de zgomotul ce vine de afară așa că arunc perna și mă îndrept spre geam grăbită, împiedicându-mă în propriile picioare.
Isayah se pare că iubește să înoate și ca să fie tabloul perfect e aproape gol.

     Boxerii lui sunt albi și mulați iar asta îmi provoacă o caldura străină în tot corpul, e ca și cum mi-e foarte cald dar nu transpir iar vremea nu are vreun rol în povestea mea.

     As fi vrut să cobor pentru a savura o cafea însă nu sunt pregătită să îl privesc în ochi pe Isayah. 
Trag de timp și fac un duș lung apoi îmi iau costumul de baie alb pe mine. Abia după ce îl îmbrac realizez că ne-am asortat.

     Îmi aleg o rochiță galbenă, scurtă din bumbac și cobor scările cu teamă. Simt cum în stomac apar niște bătăi firave, bataile unor fluturi grațioși, am auzit multe despre ei dar nu am simțit nici unul până acum. 
E ca și cum au fost dintotdeauna o parte din mine iar acum bat din aripi ușor ca să mă obișnuiască cu senzația înainte să se înmulțească.

     Mă îndrept spre piscină și îl văd. Este cu spatele la mine însă întoarce capul brusc atunci când aude pașii mei timizi.
Ochii lui par mai deschiși la culoare iar părul ud îi stă în toate direcțiile, șuvițe mici căzându-i pe frunte.
Spun un salut slab, îmi pun ochelarii de soare și mă așez cu picioarele pe marginea piscinei. 
Oricat de caldă este apa, niciodată nu este prea caldă pentru mine așa că o să intru treptat.

     Isayah mă privește atât de intens încât am senzația că vede în mine tot ce încerc să ascund. Simt cum mă topesc sub privirile lui fierbinți în timp ce mă studiază de jos pana sus ca mai apoi să rămână cu privirea blocată pe fața mea, atunci când ating cu degetele apa și apoi le presez de pielea mea încinsă.

     Se îndreaptă spre mine cu un zambet superior și apoi își mușcă buza ușor de parcă știe că m-am pierdut în gândurile mele din vina lui.

IsayahUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum