6. Cred că începi să te îndrăgostești

4K 270 18
                                    

Deschide ușa și intram in baia la care visam dintotdeauna. Privirile noastre se întâlnesc în oglinda uriașă și timpul stă pe loc.
Ochii îi strălucesc și îmi mângâie cu privirea orice colțișor al feței. Simt cum mă înroșesc și îl vad cum zâmbește, este mult prea mulțumit de reacția mea.

Mă așează pe picioarele mele și îmi cuprinde fața în palme. Oare mă va saruta? Inima începe să îmi bată cu putere iar corpul îmi tremura ușor de parcă își dorește esența dulce a buzelor lui încă o dată.

Mă uit atent în ochii lui verzi cu raze aurii dar nu văd nimic care să îi trădeze starea sigură pe care pare să o aibă. Îmi simt gura extrem de uscată și din obișnuință îmi umezesc buza de jos cu limba apoi și pe cea de sus. Se pare că asta îl face să renunțe la scutul lui arogant și îmi privește buzele cu ochii măriți și înghițind în sec.

Asta a fost ce aveam nevoie să văd, să știu, așa că încep să mă joc cu o șuviță de păr... o rotesc pe deget de cateva ori și îl privesc îndrăzneață în ochi în timp ce imi musc buza de jos ușor.

Îi aud respirația accelerată și mă simt lipită de perete. La început este rece și incomod dar apoi devine colacul meu de salvare.

Isayah își presează buzele de ale mele și își strecoară brutal limba în gura mea. Mă așteptam la asta așa că i-am răspuns în același mod. Dacă la piscină eram timidă aici m-am simțit încrezătoare pentru că am reușit să îl fac să vrea să mă sărute atât de mult.

Sărutul devine mai rapid și pot auzi cum gâfâie, mă apucă de șolduri și mă ridica pe perete ca mai apoi să îmi pun picioarele în jurul lui.

Coboară sărutul pe gât pe partea stângă, trasează ceva cu limba ca și cum ar desena apoi mușcă atat de ușor încât mă face să-mi doresc să nu se mai oprească. Urcă spre ureche și îmi mângâie lobul cu limba ca mai apoi să încerce să îl cuprindă ușor în gură. Simțeam cum mă încălzesc din ce în ce mai rău și cred că eram pregătită pentru orice.

-Tu... o să mă duci în iad înainte de termen!

-Oh, dar nu erai deja acolo ?
Mă privește nedumerit apoi se distanțează puțin analizând părul meu ud din care se scurge apa și fiecare strop îmi mângâie trupul în voie.
Isayah încearcă să nu urmărească picăturile ce se preling dar nu reușește mai ales cand acestea ajung pe pieptul meu.

-Mă gândeam că nu ar fi prea plăcut să ne îmbolnăvim și în stilul ăsta cu siguranță o vom face.

Spune asta atât de relaxat și fără nici o conotație ciudată sau ascunsă încât mi-e greu să nu-i cercetez fața atent de parcă alt moment de normalitate nu o sa mai apară.

Se îndreaptă spre cada uriașă, pune câteva picături dintr-o sticluță galbena pe fundul ei și apa începe să curgă.

-Nu fac asta des, dar o să te las pe tine să folosești baia prima. Spune asta și iese fără să se uite înapoi.
Ce-a fost asta? Cum a trecut de la un moment pasional la plecarea aia grăbită? Aș fi vrut să ramana dar și să plece...

Mă apropii de cada plină cu spumă și îmi dau costumul de baie jos. Îmi este frig și simt nevoia să mă relaxez. Încep să mă foiesc, cum mă pot relaxa când el probabil are nevoie de baia asta la fel de mult ca mine? Voi sta cinci minute apoi voi face același gest pentru el. Intru în apa fierbinte și îmi las capul pe spate încercând să îmi eliberez mintea de orice gând.

Spuma are mirosul lui și mă umple de fiori pe șira spinării când mă gândesc la felul în care m-a sărutat. Îmi spăl părul și reușesc să scap cu greu de spuma care îmi îmbracă corpul în mirosul lui.

IsayahWhere stories live. Discover now