19. De data asta , nu am planificat

3.3K 219 15
                                    

—Vreau doar sa lamurim situatia Adagena. Si oricat de tare incerci sa ma ignori iubito , stim amandoi ca si tu vrei. Inima ta bate prea lent si dureros , atunci cand nu esti langa mine.

     Isayah ma apuca de mana usor si ma conduce spre canapea , iar eu ca intr-o transa il urmez fara sa ripostez.
Ne asezam si evit sa il privesc in ochi , pentru ca stiu ca daca o fac , ma pierd , iar el nu va mai fi nevoit sa imi spuna adevarul.
Adevar pe care eu il stiu , dar prefer sa il aud si din gura lui .

     —Adagena , ai inteles gresit situatia cu Anne. De fapt este o prietena , este sora lui Chris !

     Isayah pare sa astepte un raspuns , poate un semn de bucurie din partea mea , insa eu nu schitez nimic...nu inca.

     —Inainte de tine , obisnuiam sa incerc sa am o relatie , dar cum tipa se dovedea a fi opusul a ceea ce cautam , nu mereu reuseam sa le fac sa inteleaga. Si aici intervenea Anne , care era practic iubita geloasa si ma salva. Insa niciodata nu a fost ceva intre noi iubito , si ai sa te convingi singura. Nu sunt mandru de ceea ce faceam dar nici nu m-as vedea intr-o relatie in care nu simt nimic.

     —Mhm...

     —Asta e tot ce ai de spus? Ce ar fi sa imi povestesti despre Matt?

     Privirea i se lumineaza si asteapta sa marturisesc , cum Matt este Seline. Nu pot sa il spun ca stiu totul de la Chris sau Anne , trebuie sa le pastrez prietenia intacta din moment ce ei ne-au ajutat , in felul lor.

     —Matt este prietenul meu din copilarie...

     —Adevarul iubito ?

     —Cum spuneam , Matt este prietenul meu bun din copilarie , iar cand tu m-ai ignorat , am vrut...sa te fac putin gelos. Am schimbat numele Selinei in telefon cu Matt , pentru ca asta mi-a venit in minte si mai departe stii povestea. Desi nu am procedat corect , ar fi trebuit sa ma asculti , inainte sa te razbuni! In dragoste nu este loc de razboi , nu in lumea mea!

     —Am crezut altceva, stii? Si m-a durut iubito ! M-a durut sa cred ca tu...nici nu vreau sa o spun cu voce tare. Nu concep un alt barbat in preajma ta. Am fost gelos , la naiba !

     —Oh da ? Si eu cum m-am simtit Isayah ? Care a fost mai afectat dintre noi doi?

     —Imi pare rau. M-am speriat atunci cand ti-am vazut corpul firav strabatut de durere , insa m-a distrus ca eu ti-am facut asta si mai apoi ,  nu am fost acolo sa te prind. Imaginea aia o sa ma bantuie multa vreme .

     —Nu imi place sa fiu atat de fragila in fata ta , nu imi place modul in care ma poti distruge...si cat de usor se poate intampla asta Isayah.

     —Atunci ce ai zice sa incetam cu jocurile? Sa fie totul diferit iubito?

     —Nu stiu Isayah , presupun ca am nevoie de putin timp , timp in care sa fiu singura , pentru ca langa tine nu pot nici sa gandesc macar ...

     —Asta a fost un compliment iubito?
Vreau o sansa , una singura , iar la final nu vei putea regreta nimic , pentru ca tu ai dat totul.

     —Isayah , sunt multe de spus. Chestii pe care le ascunzi . Simt asta , o vad si cred ca o sa aflu la un moment dat , dar daca nu aflu de la tine , vom ajunge fix in punctul asta.

     —Ce nu stii tu iubito , nu are legatura cu noi , imediat ce primesc un raspuns , iti voi explica totul. Bine?

     —De ce trebuie sa astepti ?

     —Pentru ca este un motiv de fericire si simt ca nu trebuie dezvaluit inainte. De parca , ar aduce ghinion sa dezvalui la momentul nepotrivit.

IsayahWhere stories live. Discover now