20. Vreau sa te cunosc

3.2K 205 8
                                    

     Isayah imi tine capul presat de pieptul sau , in dreptul inimii , de unde se aude melodia mea preferata , se joaca in parul meu ravasit si asteapta sa il ghidez spre ceea ce imi doresc sa aflu.
Nu stiu cu ce sa incep , asa ca ma foiesc in pat , facandu-l sa se amuze.

     —Oh , haide iubito ! Atat de perverse sunt intrebarile tale ?

     Vreau sa aflu cat mai multe despre el pentru ca intr-un scenariu diferit , pe care obisnuiam sa mi-l creez in mine , eu mi-as fi cunoscut partenerul si abia apoi am fi trecut la lucruri serioase. Acum tot ce pot sa sper , este ca vom avea ceva in comun ...

     —Nu am fost indragostita niciodata , pana sa te intalnesc pe tine , nu am avut animale de companie si nu stiu sa merg pe bicicleta.
Nu am o culoare preferata , presupun ca imi aleg hainele in functie de starea pe care o am in ziua respectiva.
Ziua mea de nastere este pe 26 februarie si nu am sarbatorit-o niciodata.
De cele mai multe ori suflam in lumanari prea devreme sau prea tarziu in functie de programul parintilor mei.

     Isayah ma priveste intens si cu regret , de parca imi soarbe fiecare cuvant , pentru ca mai apoi sa il memoreze si sa il depoziteze intr-un loc special , numit suflet. Simt ca respir usurata atunci cand nu doreste sa ma intrebe mai multe despre zilele mele de nastere.

     Atunci cand vine randul lui , astept cu nerabdare si realizez cat de mult mi-am dorit momentul asta , in care il voi cunoaste pe Isayah , asa cum este el , fara masti sau secrete.

     —Ziua mea de nastere este iarna. Nu o sa iti spun data , va trebui sa incerci sa o ghicesti in fiecare zi , presupun ca imi plac non culorile si am avut un caine pe nume Jack . Stiu sa merg pe multe chestii si poate , daca iti doresti am sa te invat si pe tine .

     —Ce s-a intamplat cu cainele?

     —Era batran iubito...Totusi nu-mi pui intrebarea care te macina cu adevarat?

     —Cred ca ai fost indragostit din moment ce ai ales sa omiti raspunsul.

     —Nu cred ca ai motive sa fi geloasa iubito.

     —De ce as fi ?

     —Fata ta spune altceva iubito. Am fost indragostit cu mult timp in urma , cred ca am simtit asta timp de doi ani si l-am inebunit pe Chris cu discutiile despre ea. Nu am avut o relatie , pentru ca ea nu s-a intors la mine .

     —De ce ?

     —Asta sa-mi spui tu iubito .

     —Cum as putea sa raspund in locul ei ? Poate nu a stiut ?

     —Oh iubito , dar am incercat sa ii arat. I-am distrus toate papusile si am sperat ca o sa ii atrag atentia. Insa ea nu ma observa , era preocupata cu micutul ei jurnal , pe care am reusit sa il fur si l-am ingropat undeva  in padure, dupa ce l-am citit desigur .

     —Isayah , vrei sa spui ca eu...am fost prima ?

     A reusit sa ma faca sa plutesc in cateva secunde. Isayah a fost indragostit de mine.
Asta ce poate insemna ? Ca suntem suflete pereche ? Ca destinul ne-a adus impreuna , din nou?

     —Isayah , eram indragostita de papusi la vremea respectiva si mult prea ocupata sa ascund uciderea papusilor mele. Nu m-am intors niciodata , pentru ca parintii mei au inceput sa lipseasca foarte mult de acasa si a trebuit cumva sa ma descurc singura.
Sunt niste parinti grozavi , dar presupun ca exista anumite goluri , create de lipsa lor in momente importante pentru mine , ce nu vor fi umplute niciodata cu adevarat.

     —Imi pare rau iubito.

     —Presupun ca m-am obisnuit Isayah. Dar e ceva ce ai putea face pentru mine. Imi vreau jurnalul !

IsayahWhere stories live. Discover now