2.🌙

20K 1.1K 1.3K
                                    

Okumaya geçmeden evvel oy vermeyi unutmayalım olur mu🙊 Bir de bol yorum istiyorum😍

Bölümü @hilal_nur_223 ithaf ediyorum 😍

Tanıştırayım Asaf😎 oy birliği ile buna karar verdik 💫

~~Uykumun ortasında kulağıma gelen seslerle yastığımı kolumun altına biraz daha çektim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~
Uykumun ortasında kulağıma gelen seslerle yastığımı kolumun altına biraz daha çektim. Bu sesin rüyamdan gelmesini o kadar çok istiyorum ki. Günler sonra ilk defa işe geç gidecekken uykumun bu sesle bölünmesini istemiyorum. Ses kesilince yeniden uykuya dalmak için zihnimi zorluyorum fakat yeniden o ses. Başımı hafifçe kaldırıp gelen sesi dinliyorum.

"Sen bana gönlündeki bağdan bir çiçek veremedin
Seninmiş bu zalim kalbim kimseyi sevemedim
Aşk her mekanda haklıydı zaman farklıydı
Gülmedim yüzünden zalim aşkın cezan mı?"

Gözlerimi açmadan sırt üstü dönerken komidinin üstündeki saatimi elime aldım. Çok güzel saat 6.30. Sanki dün yüz kere uyarmamışım gibi sabahın bu saatinde zorla uyandırılıyorum. Aynısını ben yapsam çenesinden kurtulamazdım hanımefendinin. Gözlerimi açıp yataktan kalktığımda kollarımı iki yana açıp esniyorum. Karşı odamda bas bas şarkı söyleyen küçük hanıma ise yapacaklarımın yarısı aklımda yok.

Odasının kapısının kenarında dururken baştan aşağı süzüyorum. Üstüne birlikte aldığımız kırmızı ekose desenli elbisesini giymiş boy aynasının önünde saçlarını boru gibi bir şeye sarıyordu. İsmini söylemişti ama hatırlamıyorum. Bir yandan da kaldığı yerden şarkısına devam ediyordu. Yan odada uyuyan ben değilmişim gibi dün gece uyarmamışım gibi şarkısına hız kesmeden devam etmesine ne diyeceğimi bilemiyorum.

"Sen bensiz bir dağ olsan yıkılırdın yar
Ben sensiz viraneyim kalbimde hasar
Belki gerçeğe döner verdiğim sözler
Biraz gerçekten sevsen ölürmüydün yar"

Saçlarını bitirdikten sonra aynada dönüp kendisine baktı. O kadar dalmış ki kendisine benim geldiğimi hala fark etmedi. Gözlerine bir şeyler sürdü. Gerçekten güzel olmuştu. Allah bilir saat kaçta uyanmıştı bu hazırlık için. Hiç üşenmeden her sabah erken kalkıyor ve aynı hazırlığı yapıyordu.

"Güzel oldum güzel" aynadaki görüntüsüne onay verince masasının üstündeki ders notlarını dosyaya koyarken şarkısını da söylüyordu.

"Bin dereden su getirsem arınamazsn
Sussam olmaz konuşsam duymaz anlamazsın
Sevmekle hakkından gelmek mümkün mü söyle
Sana bir canım kaldı verirsem rahatlar mısın?"

Sabahın bu saatinde yaptığı işkenceye bakacak olursak sanki sen can alacakmış gibisin. Neyse.

Alkışlıyorum. "Bravo tebrik ederim. Sabahın bu saatinde verdiğin halk konserinden dolayı minnettarım sana. İstek parça alıyor musun? Eğer alıyorsan peçeteye yazıp verecem."

"AYSU"Where stories live. Discover now