16. 🌙

11.1K 1K 2.3K
                                    

Oy vermeden geçeni Asaf tutukluyor bilginize 😂 keyifli okumalar
Bölüm müziği: Sezen Aksu- Kendimce
~~

Yüzüme vuran sabahın ilk ışıklarıyla gözlerimi açtım. Güneş odamın içine doğmuştu sanki. Dirseklerimin üstünde doğrulup boynumu sağa sola çevirdim, gözümü kapatsam çok güzel uyku çekerdim. Başucumdaki telefonuma baktığımda saat 7.30'a geliyordu.

Yumuşacık yatağım, yastığım yeni yıkanmış nevresimlerim şuan gözüme öyle cazip geliyordu ki resmen uykunun içine çekilmem için sebepti. Gözlerimi açık tutmaya çalışarak yatağımdan kalktım. Dün akşamki isteme maceramızdan sonra bugün kalkıp işe gitmek benim için bir hayli zor olacağa benziyordu.

Abimin isteme hazırlıkları nedeniyle stüdyomu fazlasıyla boşlamıştım zaten. Yetiştirmem gereken fotoğraflar, ayarlamam gereken çekim günleri ve konseptleri vardı. Bir yerden başlamazsam bitmezdi.

Ve en önemlisi dün çektiğim fotoğrafların bir an önce eline gelmesini isteyen abim vardı. Akşam yatmadan önce sıkı sıkı tembihlemişti. Yüzükler takılalı birkaç saat olmuş, hemen fotoğrafları istiyordu abim.

Abisi o fotoğrafların bize gelişi birkaç saat zaten, sana gelişi ohooo!

İstersen ben buradan direk stüdyoya geçeyim sabaha kadar fotoğrafları düzenleyip, ayarlarım sabaha elinde olur demiştim. Gülerek yanağımı sıkıp yok Aysuş ya çok acele etmene gerek yok bir iki gün sonra alırız demişti pişkince!

Allah razı olsun iyi ki çok acele etmedin abicim.

Acele işe şeytan karışır sözünü neden kimse dinlemiyordu ki ?

Yatağımı düzeltip ardından lavaboya girip işlerimi halledip hızlıca çıktım. Odamdaki boy aynasının önüne geçip yüzüme kremimi sürdüm. Dolabımı açıp düz beyaz tişörtümü ve kahverengi puantiyeli midi boy eteğimi çıkarıp, giyindim. Tişörtümün ucunu bağlayıp yüksel bel eteğimin üstüne bıraktım. Eteğimin yırtmacı sağ dizimin iki parmak üstünde başlıyordu. Bugün fotoğraf çekimim olmadığı için giyebilirdim.

Dün akşam banyo yapıp yattığım için saçlarım sabaha kadar kabarmış, her teli isyan edercesine elektriklenmeye hazırdı. Ensemde topuz yapıp tel tokalarla tutturdum. Kirpiklerime rimel dudağıma da pastel tonlarında rujumu sürünce hazırdım.

Çantamı ve fotoğraf makinemin çantasını alıp odamdan çıktım. Abimin odasının önünden geçerken aralık kapıdan içeri baktım. Bizim taze damat fosur fosur uyuyordu.

Ee dünkü heyecanın, bir parça gerginliğin ve mutluluğun üzerine güzel bir uyku çekmek hakkındır aslan parçası , uyu uyu.

Merdivenlerden yavaşça inip mutfağa geçtiğimde babam uyanmış su içiyordu.

"Günaydın babacım" bardağını tezgaha koyduğunda yanaklarından öptüm.

"Babam sen dün yorulmadın mı, bugün geç aç istersen stüdyoyu" babamı onaylarsam tutup odama götürürdü beni.

"Dinlenmişim hem yetiştirmem gereken fotoğraflar var, pek ilgilenemedim bu aralar" konuşurken bir yandan da dolaptan domates, salatalık ve peynir çıkardım. Hızlıca sandviç yapacaktım.

Babam ekmek sepetindeki ekmeği uzattı. "Pek dinlenmiş gibi gelmedin bana, o gözlerden uyku akıyor sanki" dediğinde ikimizde güldük.

Doğrandığım malzemeleri ekmeğin arasına yerleştirdiğinde tabağa koyup, sandalyeye oturdum. Babamda yanımdaki sandalyeyi çekip oturdu.

"AYSU"Where stories live. Discover now