15. 🌙

11.6K 967 2.2K
                                    

Oy vermeden geçen bizden değildir😂

ASAF
~~

"Hiç düşünmedin dimi ben bu kızı öpersem ne hale gelir, ne hisseder kendini nasıl hisseder diye."

Aysu'yu öptüğüm günden beri aklımda dönen tek cümlesi bu. Bu cümleyi söylerken ki çaresiz bakışları, akmak için direnen gözyaşları ne yapacağını bilmez hali gözümün önünden gitmiyor.

O halini görünce sorguladım kendimi. Dedim oğlum Asaf bu sefer fena batırdın işi. Olacağı varsa da zor. Ama sonra. Sonra sevdiğim gözlerine yeniden baktım. Ben bu kadını seviyordum.

Ben bu kadını gözümün gönlümün gördüğü her yerde istiyordum. Hayatımda istiyordum artık.

Çekingenliğini, sinirlenince gözünün dönmesini, inatçı hallerini, dik başlılığını, şefkatini, masumluğunu iyi kötü huyu ne varsa seviyordum işte.

Hemen pes mi edecektim? Öptüm diye pişman mı olacaktım?

Pes de etmiyorum, pişman da olmadım merkez!

Tuttum elini, anlattım. Sevdiğimin farkındasın beni hisset diye öptüğümü, anla artık gör beni dercesine öptüğümü söyledim. Bir şey söylemeden dinledi beni.

Onu öptüğüm için kızgındı. Aslında fark etmiştim Aysu'nun kızmasının sebebi onu bir anda saygısızca öpmemdi. Yani öpüşümden duyduğu rahatsızlık değildi.

Bence öyleydi sizce de öyledir umarım merkez! Rahatsız olmamıştır eğer olsa basardı tokadı diyenlere de diyorum ki Ay Kız işini tokatla halledecek biri değil.

Dilemezsen dileme hödük, demesiyle gergin hava bir anda dağıldı ve ben güldüm ay kızımda malumunuz böyle bir durumda gülemeyeceği için gözlerini kaçırdı hızlıca.

Beraber kahkahalarla güleceğimiz günler, uzak sayılmaz be ay kızım.

Bana kalsa ay kızımın elinden tutup dağın başına götürürdüm. Ay batana kadar güneş doğana kadar konuşurdum onunla. Anlatsın isterdim içinde ne var ne yok döksün bana. Gün aydınlanana kadar biz konuşalım. Ağzımı açmadan dinlerdim eğer isterse de. Konuşmamız bittiğinde sımsıkı sarılıp elini alırdım avcumun içine. Koklayarak öperdim sevdiğim kadını, bana gelen ay kızımı.

Ama olmadı be merkez.

Bazen istediğinizi o an yapmak için canla başla uğraşma gücünü bulursunuz kendinizde ama o an bir şey olur elinizi kolunuzu bağlar sizin. Değil adım atmak ağzından bir kelime zor çıkar.

Benimde elimi kolumu bağlayan, istediğimi yapmamı engelleyen Aysu'ydu. Onun gözlerinin tekrar dolduğunu, boynunu büktüğünü görünce durdum yerimde.

O an anladım ki karşımdaki kadın benim zayıf noktamdı. Hayatım boyunca elimi kolumu bağlayan, durmamı sağlayan insandı.

İçimdekilerin çok küçük kısmını anlattım. Onun için gerekirse kendisiyle bile savaşacağım söyledim. Ciddiydim bana gelmesini engelleyen ne varsa karşısındaydım.

"AYSU"Where stories live. Discover now