Nopți pierdute

187 5 1
                                    

Autor

MihaelaIulia3

Titlul cărții

Nopți pierdute

Genul cărții

dragoste

Critică realizată de

NAOMI_moonchild_94

TITLU
         
         Ei bine, nu pot spune că mi-a trezit interesul neapărat. Da, ar putea avea legătură cu această carte, dar eu cred că se pot găsi titluri mai bune și mai sugestive. Când citesc titlul pentru prima dată, mă gândesc la un personaj principal ce are probleme cu somnul datorită miilor de gânduri ce nu îi dau pace pe timp de noapte. Probabil se potrivește mai bine decât cred eu, dacă stau puțin să mă gândesc.

COPERTĂ

          Nu este chiar cea mai reușită, cred ca se putea o copertă și mai bună. Este o poză simplă cu un titlu și un citat mai jos. Nu stiu, nu pot spune ca este atragătoare, ar fi o idee bună să ceri o copertă la un magazin de coperți de pe wattpad. Chiar și cel al echipei este disponibil, iar eu nu cred ca fetele de la acea secțiune te-ar dezamăgi.

DESCRIERE

          Când am citit descrierea am rămas puțin.... blocată. Nu știam ce ar trebui să zic legat de ea, dar aș zice că ar fi mai bine să spui puțin despre personajele principale ale cărții, și, dacă dorești, să pui niște replici cruciale pentru decursul acțiunii în cartea ta.

CONȚINUT

          Ei bine, în primul rând nu există aliniat, linie de dialog. Greșeli gramaticale nu țin minte să fi văzut prea multe, dar ar trebui să treci peste capitole pentru a corecta greșelile. Dar, țin să îți spun de faptul că după ce un personaj spune ceva, se pune virgulă în cazul în care nu este semnul exclamării „!" sau semnul întrebării „?". Uite un exemplu:

          „— Ai încredere în mine, rosti el zâmbind."

          Iar după ce se pune semnul exclamării sau cel al întrebării într-un dialog, primul cuvânt din propoziția incidentă (este propoziția care se găsește în primul rând în dialog și care poate fi eliminată fără a afecta dialogul) trebuie scris cu literă mică.

          „— Te rog! exclamă bruneta."

           Legat de modul în care acțiunea decurge, ei bine în primele trei capitole, chiar patru, nu prea este acțiune. Este o viață simplă, una normală, care nu ar trezi neapărat interesul. Asta nu înseamnă că nu poate atrage atenția prin simplitate. Dar asta înseamnă că ar trebui să te axezi pe detalii, pe sentimentele pe care le trăiește personajul tău, pentru a prinde cititorul.

          Nu pot spune că nu imi place, doar ca este puțin sec, dar aceasta este strict părerea mea. Sunt sigură că este acțiune, ca vor apărea mai multe puncte culminante în cartea ta, câteva momente cruciale.

          Axează-te pe detalii atâta timp cât nu este prea multă acțiune, asta ajută.

PLATA

   Avand in vedere ca ai avut atât de mult de așteptat, doar un follow grupului și contului meu.

          Imi cer scuze că a durat atât de mult.❤❤

                                — Naomi

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum