Numărul treizeci şi unu

33 4 4
                                    

autor: MaXine_-critică realizată de: rozimediocris

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

autor: MaXine_-
critică realizată de: rozimediocris

Bună! Mulțumim că ai apelat la grupul nostru. Sper să te ajute critica şi să îți fie de folos. Nu uita că aceasta este doar părerea mea şi nu trebuie să o iei în considerare dacă nu doreşti.

Titlul:

E simplu şi sugestiv. Se potriveşte cu acțiunea şi e destul de simplu, uşor de reținut. Nu prea am ce spune legat de el. Mi se pare bine ales.

Coperta:

Aici intervine preferința mea personală.

Eu prefer coperțile complexe, nu prea sunt fanul celor simple, fără prea multe elemente extraordinare care să-ți atragă atenția.

Coperta ta nu e nimic altceva decât o poză cu text bine poziționat, în nişte fonturi drăguțe. Totuşi, eu ți-aş recomanda să treci pe la un Cover Shop, dar dacă ție îți place coperta then go for it. Cel mai important e să-ți placă ție.

Un lucru aş avea de comentat: încearcă să-ți alegi un nume de autor complet. Maxine e cam fad. Găseşte-ți şi un nume de familie, va fi mai profi. Dacă publici, cum o să ți se adreseze lumea? Maxine? Care Maxine? Probabil mai sunt autori cu numele ăsta. Îți trebuie ceva să te deosebeşti de ei, un al doilea nume sau o inițială.

Descrierea:

E standard, nu mă uimeşte, dar e structurată bine, nu are greşeli şi nici nu îmi dezvăluie prea mult din acțiune. Ai mers la sigur şi nu am ce comenta. E o descriere bună, nu are greşeli şi cumva mă determină să citesc. E destul de convingătoare. Bravo! Mă bucur să mai dau peste descrieri bine contruite care nu îți pun toată acțiunea pe tavă.

Îmi place şi citatul. Pot spune că are o oarecare legătură cu ideea de bază şi îmi place că denotă simboluri şi creează un univers de aşteptare.

Ai şi o prezentare bună a descrierii, cu alineate şi paragrafe nu prea lungi, plăcute vizual.

Conținutul:

Ok, mi-a plăcut ce am citit, dar hai s-o luăm cu binişorul.

Pentru început: paginație şi estetică.

Ai paragrafe şi alineate, dar cam dispar din când în când. Probabil e un bug, deci n-o să mă leg prea mult de asta. Cu toții întâmpinăm problema asta. Totuşi, prologul e cam ,,dintr-o bucată". Ştiu că, probabil, aşa ai vrut tu să fie, dar e foarte greu de citit. Am văzut că nu ai lăsat spații între replici şi narațiunea propriu-zisă, cel mai probabil intenționat pentru că ai repetat paginația asta şi în capitolelel următoare. Sfatul meu e să laşi mereu spațiere între replici şi narațiune, altfel textul e foarte obositor.

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum