Cu tine pentru totdeauna

150 6 4
                                    

Titlul:

Adevărul este că este un titlu puțin cam lung, însă acest lucru nu deranjează atât de mult. După titlu îți poți da seama foarte ușor că este vorba despre o carte de dragoste, dar mai mult de atât într-o oarecare măsură este cât de cât original, fiind un titlu potrivit și bun.

Autor: alwaysgoddess

Coperta:

Uh, un aspect care mă cam deranjează. Cred că, cu toții am auzit de zicala "nu judeca o carte după copertă" însă acest lucru nu înseamnă că ar trebui să nu ne ocupăm măcar puțin și de ea. Imaginea folosită este drăguță dar nu este tocmai potrivită pentru o copertă din punctul meu de vedere. Poate dacă era puțin editată arăta mult mai bine. Titlul nici nu este poziționat prea bine, motiv pentru care fața fetiței de abia dacă se vede, iar fontul ales nu este prea potrivit. Cel mai bine ar fi să apelezi la un cover shop, mai ales că, aici pe Wattpad există o grămadă.

Descrierea:

Alineatul. Lucrul pe care m-am săturat să îl repet mereu. Cum spuneam și altă dată, cel puțin eu una nu țin mare cont de acest aspect, însă ar fi bine dacă ai lăsa și puțin alineat. Este o descriere scurtă, dar care conține destule informații și după părerea mea nu este deloc nevoie de mai mult. Ai reușit să ne captezi atenția asupra micuțului tău univers și să oferi destule informații asupra poveștii tale, esențiale.

Capitolele:

Am observat încă de pe la început că ai obișnuința să folosești cam prea mult dialog, de altfel nici fiind atât de dezvoltat și puțin cam simplu, sec. Nu zic că acest lucru este neapărat unul rău, dar ar fi bine să începi să dezvolți puțin mai mult. Întotdeauna trebuie să găsești o cale de mijloc între dialog, descriere dar desigur și acțiune, însă atât cât să nu plictisești prea mult cititorii cu una dintre ele. De asemenea, ți-aș sugera să folosești alineate deoarece nu doar că dă o estetică mult mai bună și frumoasă, însă cam așa ar trebui să existe în fiecare carte. Greșelile sunt și ele prezente, dar destul de puține și nu atât de grave, însă acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să ți cont și de ele, oricât de minore ar fi.

Lectura este lejeră, capitolele citindu-se destul de repede, iar lucrul care îmi place este că ai modul tău unic de a scrie cu toate că este unul destul de simplu și încerci să adaugi un strop de originalitate poveștii tale.

Mi-ar fi plăcut ca eu, drept cititor să aflu mai multe, în principal despre sentimentele pe care le avea respectiva, cum arătau acele lucruri, locuri. Descriere mai amănunțită...dar la tine până și descrierea mai simplă, dacă îi pot spune așa a cam lipsit și cred că acest lucru se datorează puțin din cauza faptului că folosești mult prea mult dialog.

Apropo, fratele lui Madison este un bou! (scuzați limbajul :)) ) Dar vreau să spun totodată că îmi place că nu te-ai îndreptat întocmai spre clișeu acolo unde frații cu toate cele tot se înțeleg bine, dar la tine e dea dreptul o luptă între ei.

Este o carte frumoasă, interesantă, cu mult potențial dar pentru a ajunge tot mai sus nu uita să ai grijă și la lucrurile mărunte. Nu vreau să te descurajez deoarece se vede că ai talent doar că ai nevoie de mici modificări ici-colo.

Notă:

7,80

Plata:

Follow permanent contului meu personal și voturi cărții mele "Razelor de lună".

critic: dioanaaa
xoxo

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum