O mie de motive

39 2 9
                                    

Critic Mina__Silva

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Critic Mina__Silva

Autor cara-evans

Titlul:

      M-a dus cu gândul la serialul american Cele 13 motive sau 13 Reasons Why. Nu e rău titlul, dar nici cel mai original pe care l-am văzut. Mă face curioasă și mă atrage, deci pot spune că e foarte bine venit.

Descriere

      Prima propoziție o ador. Sună bine și mă atrage, mă face și mai curioasă decât am fost la început. Descrierea sună bine, sincer nu prea am ce să spun. Ai un vocabular frumos și nu am putut găsi un minus uriaș, deci totul e bine.

Coperta

      Imi place mult. Si eu de obicei nu mă dau în vânt după coperți care au actori în ele. Dar asta CHIAR ARATA BINE. Poate titlul l-as fi facut mai mic, dar in rest e okay. Și fontul mi se pare potrivit.

Capitole

      Don't mind me, I am just fangirling over Colton :)))) dar pe o nota mai serioasa, de distributie si trailer si restul nu ma leg fiindca nu ma dau in vant dupa ele in general. Totusi... ma bucur ca sunt Colton si Cole in distributie :)))

      Capitolul 1 a inceput okay. Fata e cam pesimista si paranoia, sau doar îi place sa exagereze. Nu ma leg de alineate si linia de dialog fiindca dupa parerea mea, suntem autori, nu editori. Noi scriem, îi lăsăm pe altii să ne aranjeze randurile in carti fiindca de asta sunt acolo, dar am sa spun ca arata bine. Imi place cum descrii, actiunea curge lin, iar dialogurile sunt frumoase. Se citeste usor, dar mi se pare exagerat pe ici, pe colo. Mama i-a aruncat farfuria fetei in fata doar fiindca fata a zis ca transpiratia e un lucru normal?? Mi se pare copilaresc si exagerat.

     "Fug spre autobuz si spre dezamagirea mea nu l-am pierdut". Chestia asta mi cunoscuta si ma face sa zambesc, dar nu tine mult. Vad "spre" repetandu-se si nu suna bine, iar o virgula intre "dezamagirea mea" si "nu"... chiar nu strica.

      Imi place conversatia intre ea si prietena ei, mi se pare calduta si haioasa si e usor de citit. Greseli gramaticale nu am observat, sau poate le-am ratat, dar nu am prea gasit.

      Samael imi aduce aminte de ingerul Samael, devenit mai tarziu Lucifer. Nu stiu daca ai facut-o intentionat sau nu, dar apreciez.

Nota

9

Plata

-follow permanent grupului
-voturi la cartea mea Blestemul și o părere sinceră în minim 5 rânduri

Sper că nu te-a afectat într-un mod negativ capitolul, nu încerc să jignesc, ci să fiu cât de critică posibil. Mulțumesc că m-ai ales pentru a-ți face critica 💜💜💜💜💜

 Mulțumesc că m-ai ales pentru a-ți face critica 💜💜💜💜💜

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum