Cuvinte de iubire

42 3 0
                                    

Critic Mina__Silva

Autor bontei

Titlu

La inceput nu stiam daca are legatura sau nu cu continutul dar dupa ce m-am uitat pe descriere am realizat ca e titlul perfect. E original, nu l-am mai intalnit pana acum. Felicitari!!

Descriere

Imi place cum ai caracterizat personajele principale si arati legatura dintre titlu-plot cu ajutorul descrierii, arata totul bine. Singurul lucru care nu imi place este inceputul. Sunt prea multe intrebari despre iubire. 2 sau 3 este okay, dar dupa cate am citit acolo, m-am plictisit. Ar fi bine sa il scurtezi dar nu pot zice ca e un minus asa urias.

Coperta

Nu este cine stie ce. Nu e urata, dar nici nu ma atrage asa tare. Daca vrei, poti trece pe la categoria coperti si sa ceri ajutorul fetelor, dar si daca nu faci asta, va fi ok.

Capitole

Totul a fost minunat pana acum si aveam asteptari mari. Mi-au cam fost spulberate. Nu ma intelege gresit, scrii frumos. Descrii frumos si imi place la nebunie dar... unde e actiunea? O fi si ea pe acolo dar e prea putina. Trebuie sa existe un echilibru intre actiune si descriere iar la tine inclina balanta spre descriere, ceea ce nu e chiar bine. SI SUNT FOARTE SCURTE. Nu am nimic cu capitolele scurte, dar ale tale SUNT EXTREM DE SCURTE. Sunt bune, imi plac, dar cam scurte.

Nota

7,50

Plata

-follow permanent grupului
-voturi la cartea mea O Scrisoare Sângeroasă și o părere sinceră în minim 5 rânduri

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum