Orion - Secretul Unui Răzbunător

78 3 2
                                    

Critic: Mina__Silva

Autor: _-Dania-_

Titlu

Îmi place și se potrivește bine cu conținutul, fiind interesant și nu așa de des întâlnit. Prima oară m-a dus cu gândul la constelația Orion, eu fiind o mare fană a astronomiei și a constelaților.

Copertă

M-a atras din prima secundă, iar faptul că O de la cuvântul "ORION" este în formă de clepsidră a fost, pentru mine, ultima picătură :))))
Mereu am fost de părere că Orion seamănă cu o clepsidră și mă bucur să văd că nu sunt singura.

Descriere

Totul a fost minunat, plin de magie, mă simțeam ca și cum luam parte la poveste trup și suflet

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Totul a fost minunat, plin de magie, mă simțeam ca și cum luam parte la poveste trup și suflet... până am citit "descoperitorii"
Nu e greșit din punct de vedere gramatical, dar pe mine una mă zgârie pe urechi. "Cei care au descoperit" probabil sună mai bine și îl aranjezi pe acolo, dar "descoperitorii" imi distrug toata starea. La ultima parte cu "singura cale era sa fug de trecutul meu" mi se pare mai bine fără semnul întrebării, iar în rest totul e bine.

Capitole

La început sincer era totul întors și răsucit, iar după lucrurile au revenit la normal. Înțelegeam ce se petrece... iar la capitolele 2 și 3 m-am pierdut din nou. Nu știu dacă sunt numai eu în categoria asta, dar la un moment dat nu mai știam cine vorbește cu cine. Veneau personaje din toate părțile pe mine și nu mai știam pe ce să mă concentrez.

Descrierea îmi place, chiar te pricepi la asta și mă simțeam ca si cum luam parte la fiecare detaliu si actiune. Dialogul ma incurca uneori, dar prezentarea personajelor si nararea mi-au plăcut. Te-ai concentrat mai mult pe aspectul moral decât cel fizic al personajelor, din câte am observat, dar este ok, și inteleg cum este de vreme ce și eu tind să mă concentrez mai mult pe lucrurile morale. Am găsit câteva greșeli gramaticale, deci te-aș sfătui să te mai uiți odată peste capitole.

Îmi place că în loc să rezolve problemele cu acel virus și să caute o rezolvare, Annei îi pasă mai mult de zvonuri :)))))  și nu vrea să îi rănească, dar fac experimente pe ei, și îi cere fetei să îi captureze? Te cam contrazici, sau poate mi se p...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Îmi place că în loc să rezolve problemele cu acel virus și să caute o rezolvare, Annei îi pasă mai mult de zvonuri :)))))  și nu vrea să îi rănească, dar fac experimente pe ei, și îi cere fetei să îi captureze? Te cam contrazici, sau poate mi se pare mie. Este doar punctul meu de vedere.

Poate "zdrobind carnea" nu este cea mai bună expresie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Poate "zdrobind carnea" nu este cea mai bună expresie. A zdrobi= a mărunți, a sfărâma... cum poți mărunți carnea de pe oasele tale?

Nota

8

Plata

-follow permanent grupului
-voturi la cartea mea Blestemul și o părere sinceră în minim 5 rânduri

Sper că nu te-a afectat într-un mod negativ capitolul, nu încerc să jignesc, ci să fiu cât de critică posibil. Mulțumesc că m-ai ales pentru a-ți face critica 💜💜💜💜💜

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum