Matt Wolf și baghetele creării

76 4 5
                                    

Critic Mina__Silva

Autor @--Mihnea

Titlu

Nu este chiar cel mai original, dar îmi dă o idee destul de clară despre conținut și pot să spun că mă face puțin curioasă.

Descriere

Îmi place, deși nu este ceva special sau nemaivăzut și ultima parte este puțin clișeică. Dar îmi place. Am observat câteva greșeli de gramatică, dar nu le voi preciza pe toate aici, am să te sfătuiesc doar să mai treci odată peste ea.

Coperta

Îmi place. Nu am ce să spun multe despre ea, e draguță. Nu știam ce semnifică, un inel? Un portal? M-a facut putin confuza dar si curioasa, deci sa spunem ca este okay.

Capitole

Pentru început, ai repetat normali, si nu suna chiar superb. Oameni, mundani...
Am observat câteva greșeli de ortografie pe drum, deci ar fi bine daca te-ai mai uita peste capitole de la cap la coadă. Am înteles ca aceasta carte este un fel de continuarea serii HP, si sincer nici nu bagam de seama daca nu imi spuneai sau nu citeam descrierea baghetelor, fiindca nu am citit seriile HP, ups. Ideea nu este rea, e chiar draguta toata chestia cu mostenitorii si baghetele. Dar nu pot să spun ca ma atrage cartea, nu fiindca este rea, dar fiindca nu ma dau in vant dupa Harry Potter sau orice altceva tine de el. Imi place cum descrii, dar te repeti destul de mult. Genul fantasy ma atrage pe mine una cel mai mult. De ce? Fiindca putin stiu cum sa foloseasca acest gen intr-un mod original, care sa te vrajeasca, si in ziua de azi toate cartile se bazeaza pe acest lucru: Vrajitori, vampiri, varcolaci, plot twisturi de poti sa faci supa cu ele si asa mai departe... dupa parerea mea, cartea ta fantasy are la baza acelasi lucru ca marea parte din cartile fantasy. De aceea nu m-a impresionat, adica nu am vazut nimic special care sa ma faca sa citesc pana la final. Si nu este vina ta, asta este genul fantasy. Un gen greu de mânuit, dar nu pot spune ca ideea ta este urata, ba din potriva. M-am oprit din citit pe la finalul capitolului doi fiindca am inceput sa ma plictisesc, si nu pot citi mult daca cartea nu imi face placere, dar asta nu inseamna ca este rea. Sunt sigura ca ideea va prinde mai multa forma si se va transforma in ceva frumos, doar ca pur si simplu nu am mai putut eu citii.

Nota

7

Plata

-follow permanent grupului și mie
-câteva voturi și o părere de minim 5 rânduri la cartea mea Blestemul

Sper că nu te-a afectat într-un mod negativ capitolul, nu încerc să jignesc, ci să fiu cât de critică posibil. Mulțumesc că m-ai ales pentru a-ți face critica 💜💜💜💜💜

Critici și sfaturiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum